Dodaj do ulubionych

co robi prezydent?zero zmian

IP: *.231.udn.pl 26.01.07, 23:33
jestem rozczarowany postawą naszego prezydenta. sam agitowałem, by do władzy
nie doszedł Kusiak, by coś się zmieniło a tu co?A no nic! w urzędzie Ci sami
niemili pracownicy, żadnych zmian organizacyjnych, Kusiak podobno na
sesjach(jak są) panoszy się po staremu. Nasze miasto jako jedno z niewielu tej
wielkości nie ma koalicji i 2 zastępcy prezydenta. Nie wiemy czy prezydent
zbudował sobie większość. Niebawem trzeba będzie głosować budżet i co
wtedy???Zero wyrazistości nie wiemy w którą stronę podążamy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.01.07, 00:02
      hm tak sie zastanawiam i w sumie jak narazie zadnych zmian nie widziałem chodz
      mineło juz troszke czasu
      • janwiecki Re: co robi prezydent?zero zmian 27.01.07, 00:10
        ja byłbym bardziej radykalny>prezydent chyba dąży do powrotu
        Józka...niestety.wszystko na to wskazuje. nominacje, brak działań. podobny
        sposób rządzenia. Choć rządzenie to słowo na wyrost. Szkoda, widać na tym
        szczeblu PO to jakaś zbieranina i rację mieli Ci którzy mówili że M.O to
        wieczny kandydat który sobie kiepsko poradzi
    • Gość: ryś Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.231.udn.pl 27.01.07, 10:13
      racja. trochę czasu już minęło i kicha. jest niedobrze. szkoda bo wygląda na to,
      że PO w Jeleniej Górze nie jest tak konsyliacyjna jak wygląda to na szczeblu
      centralnym. żądza władzy??
    • heniokiepurowo Re: co robi prezydent?zero zmian 27.01.07, 13:32
      Smutne ale prawdziwe...niestety.
      Na co on czeka!
      • Gość: konon "co sie stalo sie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:10
        Należy pamiętać, że PO ma pięciu radnych tak jak SLD i WM, pozostała dwójka
        startowała tylko z listy PO.
        Co się dzieje z Prezydentem i zastępcą, możemy się tylko domyślać.
        Dlaczego nie ma decyzji, kto z kim ?
        • Gość: dokładnie Re: "co sie stalo sie" IP: *.231.udn.pl 27.01.07, 15:25
          masz racje! tylko co to za radni "tylko z listy PO" nie rozumiem?
        • krzysztof-bike-jgora Re: na debatach był słaby 27.01.07, 18:19
          Postawa Prezydenta odzwierciedla jego udział w debatach prezydenckich po prostu
          nie miał żadnego programu.Dziękujemy ludzom starszym ,którzy oddali swój głos
          głosując na PO,a co będzie dalej ,aż strach pomyśleć.
        • krzysztof-bike-jgora Do roboty Paniue 29.01.07, 19:28
        • krzysztof-bike-jgora Re: Do roboty Panie Prezydencie 29.01.07, 19:40

Dzisiaj widziałem Pana Prezydenta wśród tortów.Panie Prezydencie nasze rodziny
          potrzebują pracy i piędzy żeby żyć. Tortami nas Pan nie nakarmi zlitój się nad
          naszymi rodzinami,przecież masz Pan wadzę,którą Panu daliśmy i żywiliśmy w
          Panu nadzieję.Tego co Pan robi nikt dłużej nie wytrzyma !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jamal Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.231.udn.pl 27.01.07, 20:58
        Ja nie będę długo pisał...zawiodłem się. Może było by lepiej gdyby wygrał Sajgon
      • Gość: zobaczcie Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.231.udn.pl 01.02.07, 12:09
        www.jeleniagora.pl/index.php?module=articles&catid=31&subcatid=3b
        Lużniak 3x wiekszy od prezydenta... coś jest na rzeczy??i ta strona nie
        zaktualizowana :(
        Zawiodlem sie na platformie
    • Gość: ktos Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 21:03
      Obrebala musi zakonczyc prace w Akademi - jakos teraz to robi - i dopiero wtedy
      zabierze sie za robote. Nikt sie nie jest ws tanie rozdwoic.
      • Gość: Adrian Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.01.07, 21:27
        Ale przed wyborami nei miał tego w programie ze bedzie konczył robote na
        akadaemi i nei bedzie miał czasu dla Jeleniej !!! wrecz mowił cos innego.
        • Gość: do ktos Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.231.udn.pl 27.01.07, 22:21
          chyba raczysz żartować?? Gronkiewicz zawaliła formalności co bedzie nas
          kosztować 3 mil a ten kończy pracę na uczelni??? top niech nie bierze pensji
          10tys. złotych!!! to chyba jest tylko możliwe u nas
          • Gość: gość Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.01.07, 19:11
            no to zróbcie przewrót i wsadżcie Sajgona.
            zrobi takie samo g...o jak obecny.
            może będzie tylko szumu wiecej.
            A z drugiej strony czego oczekiwaliście, że
            do końca stycznia druga szwajcaria czy inna japonia?
            Ja tam nie wierzyłem i nie wierzę że nastapi rewolucja
            jak było tak bedzie tylko gęby inne.
            • Gość: mirek Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.231.udn.pl 28.01.07, 22:20
              ja na Japonię nie lczyłem ale choćby zmniany, powoli ale zmiany... A tu nawet
              koalicji sobie nie potrafi zbudować. Chyba że SAjgon miał rację i będzie
              koalicja z SLD
    • Gość: wolski Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.01.07, 11:32
      podobno na ostatnim herbatkowym spotkaniu czerwonych u pawłowskiego, gospodarz i
      poseł szmajdziński ukuli nowe określenie: "prezydent tymczasowy".
      Jeleniej Górze gratulujemy prezydenta!!!
      :(
      • Gość: imprezowicz Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 17:32
        Jak to nic nie robi? Już samo bycie Prezydentem to cięzka robota: bale,
        imprezy, spotkania,...,bywanie tu i tam.
        • Gość: imprezowicz Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:54
          Zobaczcie dobrą stronę "nicnierobienia". Jak zbyt wiele nie robi to niewiele
          zepsuje!
          • Gość: kaśka Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:03
            Na nicrobieniu zna się jak mało kto.
    • Gość: tom Łużniak dzierży pierwsze skrzypce IP: 80.53.53.* 29.01.07, 19:48
      A Pan prezydent jest do pokazywania się na herbatkach.I może tak trzymać, ale w
      urzędzie już powinni przewietrzyć atmosferę w kilku wydziałach , a panie
      urzędniczki( niektóre)nauczyć kultury łącznie z panią kasierką na sudeckiej.
      Do roboty panowie i panie!!!!!!!
      • krzysztof-bike-jgora Po.Prezydencie raeój młodych !!!!! 29.01.07, 21:31
        Nie mamy pracy mnusimy wyjeżdżać ratój Panie Preayedencie ,chcemy żyć w Polsce
        błgmy ratój nie zawiedź nas młodych
        ratój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: tez mlody Re: Po.Prezydencie raeój młodych !!!!! IP: *.231.udn.pl 30.01.07, 00:43
          chyba jesteśmy wszyscy zbyt naiwni... daliśmy się nabrać ze wieczny kandydat coś
          potrafi... szkoda miasta
        • Gość: ortograf Ratunek!!!! IP: 80.50.80.* 30.01.07, 11:50
          Panie Krzysztofie!!! Ratuj, ratunek piszemy przez "u" otwarte!!! To nie koło do roweru.
    • spirder3x Re: co robi prezydent?zero zmian 30.01.07, 11:19
      dajcie spokój. koleś nas zrobił poprostu. on jest sprite a my pragnienie. teraaz
      trzeba sie wyluzować bo 4 lata zapowiadają sie marnnie jak za Kusiaczka
    • Gość: paweł Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.01.07, 12:39
      głosując na Sajnoga miałem pełną swiadomość że nie jest to idealny kandydat ale
      patrząc na podniecającego sie własna mową ,super teoretyka, urodzoną pierdołę
      Obrebalskiego poprostu chciałem krzyczeć na całą Jelenią że mylicie się wszyscy
      popierający tego człowieka.Nic do niego nie mam ale do rządzenia to sie chłopina
      nie nadaje na 100%.Co mi z tego że miałem rację :(
    • Gość: tom Re: co robi prezydent?zero zmian IP: 80.53.53.* 30.01.07, 14:28
      Paweł, dokładnie myślałem tak samo jak ty i tak samo głosowałem.
      Dajmy jeszcze trochę czasu Obrębalskiemu może jednak z Łużniakiem coś zrobią
      dla Jelonki
      • Gość: mirek Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.231.udn.pl 30.01.07, 22:58
        panowie!! pierwsze co powinni zrobić to zmontować koalicje. CZeka przecież
        budżet!!! z kim chcą się dogadać?czyjego poparcia w radzie oczekują? to są
        resalne pytania i należy się mieszkańcom odpowiedź. nie ma co gadać o czasie i
        robieniu dla jelonki- konkrety, konkrety!!!
        • Gość: me Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.01.07, 15:40
          to świetny fachowiec, ten Obrębalski
          za 4 lata też na niego zagłosujecie...
          tylko Wrocław coraz dalej...
          • Gość: tymon Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.231.udn.pl 01.02.07, 11:00
            niestety beznadziejna na platforma w jeleniej...
            • Gość: zięba Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:06
              Platforma wogóle jest beznadziejna.
              • Gość: wróbel Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.02.07, 10:27
                tak ziębo. jak wszystko inne...
              • Gość: wróbel Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.02.07, 10:31
                W ogóle to powodzenia ptaszku.
                • krzysztof-bike-jgora Może zmiany w rozwoju turystyki ? 02.02.07, 22:05

src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/af/aj/aep3/pbUrniTt9unNb6kXMX.jpg"
                  alt="Narciarstwo zjazdowe" title="Narciarstwo zjazdowe" /></a>

src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/af/aj/aep3/evuO6vaWvwIvNTtjsX.jpg"
                  alt="Plan Obrębalskiego 1" title="Plan Obrębalskiego 1" /></a>

src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/af/aj/aep3/evuO6vaWvwIvNTtjsX.jpg"
                  alt="Plan Obrębalskiego 1" title="Plan Obrębalskiego 1" /></a>

src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/af/aj/aep3/xbRabMboB6dbDSfGwB.jpg"
                  alt="cos tam" title="cos tam" /></a>
          • Gość: dixi Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:34
            Zwalnia się ludzi którzy są poza układami również. Takich u których można coś
            było załatwić. Młodych i wykształconych, którym się jeszcze chciało tyłki
            ruszać. Co będzie jak się wstawi ludzi z klucza? Pewnych swej pozycji??? Takich
            co nie boją się jechać po ludziach bo mają za sobą plecy?? Wystarczy pomyśleć...
            • Gość: dudek Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 13:23
              poczekamy, rozliczymy!
            • krzysztof-bike-jgora Re: są zmiany koalicja PO i SLD 22.02.07, 22:31
              Debata kandydatów

Już w przyszłą niedzielę okaże się, czyje argumenty bardziej przekonały
              wyborców.
              Internauci zapytali, pretendenci do prezydenckiego fotela odpowiedzieli.
              Zwycięzcy pierwszej tury wyborów Miłoszowi Sajnogowi ze Wspólnego Miasta oraz
              zdobywcy drugiego miejsca Markowi Obrębalski z Platformy Obywatelskiej
              przekazaliśmy Wasze pytania.
              o zastępcy. Jednym z wiceprezydentów będzie Jerzy Łużniak.
              Czy Pan Obrębalski dopuszcza możliwość powstania koalicji z SLD i czy Pan
              Kusiak może liczyć na stanowisko wiceprezydenta? Jeśli nie, to kogo przewiduje
              Pan na swojego zastępcę?
              Obrębalski: Nie dopuszczam takiej możliwości, a pan Kusiak nie może liczyć na
              stanowisko mojego zastępcy. Jednym z wiceprezydentów będzie Jerzy Łużniak.
    • Gość: ... Re: co robi prezydent?zero zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:03
      vicka nadal nie ma, budżet z pomocą czerwonych uchwalony, ciekawy jestem ile to
      bedzie nas kosztowało? Idę o zakład, że stołek dla II V-cka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka