Gość: ania IP: *.centertel.pl 08.03.07, 22:32 gdzie się udać?Polecicie jakiś salon??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Najlepszy fryzjer damski IP: *.233.udn.pl 09.03.07, 08:07 polecam wyszukiwarke-byly takie tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Najlepszy fryzjer damski IP: *.ppp.tiscali.fr 09.03.07, 21:52 polecam:www.biosthetik.de/Schmidt/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Najlepszy fryzjer damski IP: *.centertel.pl 09.03.07, 09:14 To co polecasz jest tak sprawne jak ty w łóżku. A jak się mylę to może podasz link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Najlepszy fryzjer damski IP: *.233.udn.pl 09.03.07, 18:52 bardzo fajny jest vip koło banku sląskiego. miłe babeczki i z fryzurami sa na topie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Najlepszy fryzjer damski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:53 VIP:))) kolo Belfastu! Odpowiedz Link Zgłoś
madnessa Re: Najlepszy fryzjer damski 01.04.07, 20:55 super fajnie strzygą, modelują, farbują i czego sobie zapragniecie w salonie "CeCe" na ul Wincentego Pola 7. Polecam również pracującą tam tipserkę, sama noszę jej tipsy od wielu lat- tanio, perfekcyjnie i setki wzorów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Najlepszy fryzjer damski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:43 ja osobiscie polecam TRENDY i Pani Asia :) płacilam 70 zł i mialam spokoj prawie na rok, włoski sie układały , nawet bez modelowania wygladamam rewelacyjnie :) bardzo dziekuje fryzjerce bo tylko ona ma dar do dopierania fryzur Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Najlepszy fryzjer damski 02.04.07, 22:47 Gość portalu: polo napisał(a): > wygladamam rewelacyjnie :) bardzo dziekuje fryzjerce bo tylko ona ma > dar do dopierania fryzur Dar jak dar, ale jaki musi miec fantastyczny srodek piorący :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Najlepszy fryzjer damski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:23 a dokładniejsze namiary? nie jestem z Jeleniej ale gotowa jestem podjechac.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: Najlepszy fryzjer damski 03.04.07, 18:04 Tylko pan Czesiu... ale on juz chyba nie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Najlepszy fryzjer damski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:09 kazdego szie czepisz? komentujesz niemilo każdą wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś