Gość: exxon IP: *.233.udn.pl 31.03.08, 20:30 sa jakies busy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domisia Re: Jelenia Góra-Praga lotnisko IP: *.eranet.pl 21.08.08, 17:16 Poza weekendowymi połączeniami z Harrachovem w zasadzie nie ma połączeń do Czech :( Jeśli chodzi o lotnisko, ja zwykle korzystam z takiego połączenia: - ktoś mnie dowozi do Jablońca nad Nysą - autobusem (ichnim PKS) do Pragi - kosztuje ok. 100 koron (bilet kupuje się wcześniej przez Internet: www.csadjbc.cz ) - autobus dojeżdża na Cerny Most, skąd odchodzi metro - to jest pierwsza stacja, należy dojechać do końca linii - ze stacji Zlicin (końcowa stacja metra) jeździ autobus linii 100,obsługujący wszystkie terminale Brzmi skomplikowanie, ale to dość szybki transport - doajzd z jablonca na terminal zająl mi 2h15min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jelenia Góra-Praga lotnisko IP: *.de.ibm.com 28.08.08, 14:37 Mozna tez: Z Cerny Most metro B -> Mustek B przesiadka na metro A wysiadasz na Dejvickiej i autobus 119 na lotnisko Wbrew pozorom trasa ta zajmuje niecala godzine i wystarczy jeden bilet. Sprawdzone wiele razy. Niestety ktos musi Cie zawiezc do Harrachova/Jablonca/Liberca. Szczegolowe info jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusymhd/spojeni/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david8213 Praga - Jelenia Góra IP: *.zar.vectranet.pl 26.07.09, 12:41 Szukam połączenia między: Praga - Jelenia Góra lub Praga - Karpacz Czy takowe istnieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Re: Jelenia Góra-Praga lotnisko IP: *.zar.vectranet.pl 02.08.09, 17:30 A masz może linka z informacjami ? Odpowiedz Link Zgłoś