Gość: wia IP: *.cpu-zeto.com.pl 09.10.03, 10:54 Szukam jakiegoś dobrego neurologa z Jeleniej Góry. Wiecie może jak się nazywa Pani ordynator ze szpitala z neurologii - i gdzie przyjmuje ? Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: dobry neurolog z Jel. Gory IP: *.ceron.pl 12.10.03, 21:12 O ILE WIEM TO DOKTOR WEGRZYNOWSKI PRZYJMUJE PRYWATNIE NA ULICY NOWOTKI DAWNA PRZY WOLNOSCI NAPRZECIW KASA CHORYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wia Re: dobry neurolog z Jel. Gory IP: *.cpu-zeto.com.pl 13.10.03, 09:01 Aniu, doktor Węgrzynowski jest urologiem, ja szukam neurologa :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: dobry neurolog z Jel. Gory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 13:07 pani doktor Grędziakowa - przyjmuje również na kasę chorych w sp. VITA i również doktor Biniek (lekarz wojskowy) o ile wiem pełni obecnie jakąś funkcje w Szpitalu.Obydwoje sprawdzeni (leczyłam się z dobrym skutkiem u obydwojgu.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anucha Re: dobry neurolog z Jel. Gory IP: *.dami.pl 17.10.03, 15:15 Polecam panią dr Stolarczyk. Oprócz oddziału bywa też w poradni neurologicznej w szpitalu na Oginskiego. Ale musisz pytać, kiedy bedzie miała dyżur. Neurolodzy do poradni schodzą z oddziału. To w ramach oszczędności. Innych nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kurzynski Re: dobry neurolog z Jel. Gory 21.10.03, 05:43 POlecam zaczac sie dobrze odrzywiac, wyeliminowac stressy, przestac zlopac mleko, wodzie, piwo i wino. Rozwiesc sie i wyprowadzic z domu. Taniej niz neurolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzynio Re: dobry neurolog z Jel. Gory IP: 213.25.164.* 24.10.03, 07:21 Polecam Dr Kempa. Przyjmuje na Teatralnej 1. Dom Kombatanta Odpowiedz Link Zgłoś
foreslaw Re: dobry neurolog z Jel. Gory 05.08.13, 13:38 Dr Kempa przyjmuje teraz w przychodni rodzinnej przy ul. Kopernika 2 w okolicach Placu Ratuszowego (wejście od ul. Fortecznej). Odpowiedz Link Zgłoś
fantomka44 Re: dobry neurolog z Jel. Gory 05.08.13, 14:20 A ja zdecydowanie polecam Dr ewę wiatroszak, zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych - przyjmuje na kasę i prywatnie w przychodni na letniej. Odpowiedz Link Zgłoś