Dodaj do ulubionych

Urolog - Jelenia

IP: *.jelfa.com.pl 13.10.08, 09:38
j.w. Możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: helenkam Re: Urolog - Jelenia IP: *.jg.vectranet.pl 18.10.08, 20:03
      Z całą odpowiedzialnością mogę polecić Tomasza Gede, doświadczony
      urolog,
      • Gość: MO Re: Urolog - Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 21:17
        a gdzie przyjmuje?
        • fleur1 Wpisz w Google imię i nazwisko lekarza i miasto. 26.10.08, 16:02
          tiny.pl/sf2d
          • Gość: MO Re: Wpisz w Google imię i nazwisko lekarza i mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:18
            Dzięki
    • Gość: cyg Re: Urolog - Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 23:18
      Daniel Wacławski- jest w KCM
      • Gość: goscB Re: Urolog - Jelenia IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.10.08, 18:20
        raczej bym do Gede nie poszla ,raz bylam i strasznie drogo mi wizyte
        policzyl-powiedzial,ze to tak na pierwszy raz
        • Gość: MO Re: Urolog - Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:17
          A byłaś jeszcze u jakiegoś? Możesz kogoś polecić?
          • Gość: goscB Re: Urolog - Jelenia IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.10.08, 18:07
            Slyszalam ostatnio ,ze taki bardzo przyjazny pacjentom urolog
            przyjmuje na Kochanowskiego.Zdaje mi sie ,ze nazywa sie Wegrzynowski
            albo jakos podobnie.Wez jakies Nowiny i zobacz gdzie oglasza sie
            okulistka Danuta wegrzynowska i tam prawdopodobnie znajdziesz i
            jego.Zadzwon -dowiedz sie.
            • Gość: MO Re: Urolog - Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 12:39
              Dzięki. Znalazłam - Węgrzynowski Lesław,ul. Ogińskiego 6.
              A słyszałaś coś o Szylko albo Osadzinie?
              • Gość: goscB Re: Urolog - Jelenia IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.10.08, 15:39
                szylko beznadziejny bylam kiedys u niego.Mialam mnostwo bakterii w
                moczu (wiesz jakis tam iloraz) a on stwierdzil ,ze wszystko jest w
                porzadku.Od tamtego czasu mam straszne problemy z pecherzem.Mysle,ze
                gdybym trafila wtedy na madrego lekarza dzisiaj byloby inaczej.W
                ogole jest taki chamowaty w mojej ocenie.O Osadzinie nie moge nic
                powiedziec - nie znam go.Ale nie wiem czy on jeszcze gdziekolwiek
                przyjmuje bo to juz raczej starszy pan.O Wegrzynowskim wspomnialam
                Ci bo mowila mi o nim ostatnio pielegniarka ktora robila mi
                zastrzyki.I tak bardzo cieplo o nim mowila.
                • Gość: MO Re: Urolog - Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 21:20
                  Dzięki bardzo za info. Pozdrawiam i jak już się do kogoś wybiorę to dam znać
                  jakie wrażenia:)
                  • Gość: ritz Re: Urolog - Jelenia IP: *.jg.vectranet.pl 31.10.08, 17:39
                    szylko naprawde beznadziejny,byłem u niego z bulem nerki,zrobił
                    usg,miałem tez badania moczu i nie widział kamienia,stwierdził że
                    mam chorobe prostaty,nabrałem sie leków na prostate a za 2,5
                    tygodnia wyszedł mi kamień.
                    • Gość: MO Re: Urolog - Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 18:21
                      O kurcze. Ja z kolei słyszłam dobrze o Szylko. Mało tych urologów w JG...
                      Ja w końcu zdecydowałam się na Gede. Bardzo miła atmosfera w gabinecie, ale co
                      do strony merytorycznej to nie jestem do końca zadowolona. Jednak to pierwsza
                      wizyta, więc go jeszcze nie skreślam.
                      • Gość: off Re: Urolog - Jelenia IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.08, 22:20
                        jakie opinie na temat w/w urologow bo mam slabe wyniki i musze sie wybrac do ktoregos. nie chce tracic czasu ktorego nie mam za duzo. dzieki z gory za info. pozdr. P
                      • Gość: mała Re: Urolog - Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 17:05
                        Ja też mogę potwierdzić, że Szylko beznadziejny. Wredny i chamski. Nastawiony tylko na robienie kasy a nie na leczenie ludzi.
        • Gość: mała Re: Urolog - Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 17:00
          Ciekawe... a ja byłam na wizycie u niego i nie chciał ode mnie żadnych pieniędzy! BYłam prywatnie! Stwierdził, że za ogólne badanie i poradę to nie chce ode mnie kasy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka