Dodaj do ulubionych

BIURO POMOCY OSOBOM POSZKODOWANYM W WYPADKACH

04.01.04, 18:45
Czy ktos korzystał z uslug Biura Pomocy Osobom Poszkodowanym w Wypadkach na
ul. Mostowej 2 w Jeleniej Górze???
Proszę o informacje.
Slyszałam że pośredniczą w odzyskiwaniu pieniędzy od firm ubezpieczeniowych.
Parawdopodobnie skutecznie. Ale czy na pewno?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: BIURO POMOCY OSOBOM POSZKODOWANYM W WYPADKACH IP: 82.139.15.* 18.01.04, 21:31
      Też mnie to interesuje. Biorą 20% - to bardzo dużo, dlatego nie wiem, czy warto
      korzystać z ich usług. Może ktoś zna jakieś inne możliwości w tym zakresie?
      • Gość: reni13 Re: BIURO POMOCY OSOBOM POSZKODOWANYM W WYPADKACH IP: 217.11.136.* 19.01.04, 11:22
        Od momentu napisania zapytania do dnia dzisiejszego uplynelo sporo czasu.
        Zdazylam juz dowiedziec sie ze jest sporo zadowolonych osób którzy korzystali z
        ich uslug. Biuro w Legnicy jest niewiarygodne i lepiej z nimi nie zaczynac.
        Oprócz Biura Pomocy ..... na Mostowej sa tez prawnicy i inni cwaniacy którzy
        wolaja jeszcze wyzsze prowizje a sprawy ciagna sie bardzo dlugo.
        Ja w kazdym razie zdecydowalam sie na wyzej wspomniane biuro. 20% mozna im
        zaplacic bo sama bez pomocy fachowców uzyskam od PZU o wiele wiele mniej
        • Gość: Gość Re: BIURO POMOCY OSOBOM POSZKODOWANYM W WYPADKACH IP: 82.139.15.* 21.01.04, 23:01
          > Oprócz Biura Pomocy ..... na Mostowej sa tez prawnicy i inni cwaniacy którzy
          > wolaja jeszcze wyzsze prowizje <

Nie przesadzaj. Znalazłam dobrego prawnika za 10%!!!
          • Gość: b Re: BIURO POMOCY OSOBOM POSZKODOWANYM W WYPADKACH IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.01.04, 10:09
            dokladnie - nie jest to tanie biuro. A opinii tez o nim nie za wiele - tych
            dobrych. Takze Twoj entuzjazm jest chyba przedwczesny!!! Uwazaj!!!
            • Gość: Gość Re: BIURO POMOCY OSOBOM POSZKODOWANYM W WYPADKACH IP: 82.139.15.* 07.02.04, 14:23
              Oni biorą 20% + vat!!!!
              • Gość: Wina Re: BIURO POMOCY OSOBOM POSZKODOWANYM W WYPADKACH IP: *.connect.jgora.pl / 62.87.154.* 09.02.04, 13:05
                Komuś coś sie pomerdało. Mam z nimi umowę. Należnośc uzgodniłam - jest do
                negocjacji, nie ma stałej prowizji. Sa dobrzy. Szybko i skutecznie działają. I
                znaja sie na rzeczy. Mają dobrych prawników. Nic nie biorą zaliczkowo. Jak
                przegrają sprawę to sami ponoszą koszty, a klient nic. Klient dopiero jak cos
                odzyskają.
    • Gość: Gość Re: BIURO POMOCY OSOBOM POSZKODOWANYM W WYPADKACH IP: 82.139.15.* 09.02.04, 20:28
      Nic mi się nie pomerdało - to informacje, które dostałem trzy dni temu od
      właściciela biura! Zrezygnowałem - o negocjacji cen nie było mowy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka