Dodaj do ulubionych

przeterminowane leki

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 03.09.09, 07:32
Witam serdecznie,

Czy ktoś może wie, w której aptece w Jeleniej Górze lub okolicach można oddać
bezpłatnie przeterminowane leki ?? Może już ktoś ma doświadczenia w tym
temacie, dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: CZYT Re: przeterminowane leki IP: *.mobile.playmobile.pl 03.09.09, 10:16
      w kazdej aptece muszą przyjac bezpłatnie!
      • lapilka Re: przeterminowane leki 03.09.09, 22:32
        No niestety tak dobrze to nie jest....w Jeleniej jeszcze nie próbowałam, ale to
        tylko z tego względu, że już testowałam temat we Wrocławiu. Najpierw szukałam
        info na necie. Niestety nie było wówczas żadnych rzetelnych informacji, teraz
        znalazłam jedną stronę, na której wypisane są apteki, które przyjmują takie
        leki. Ale jeszcze jak ponad rok temu szukałam, to nie było takiej listy.
        Chodziłam więc do wszystkich aptek w okolicy i przypadkowych napotkanych.
        Nigdzie nie było pojemnika (podobno są specjalne pojemniki na przeterminowane
        leki) i żadna miła pani z obsługi nie wiedziała, gdzie w całymmieście jest choć
        jedna taka apteka :)Dlatego teraz wolę zapytać niż bezsensowanie wchodzić z
        zapytanie do każdej apteki. Jeśli ktoś sprawdził i wie, to proszę o info :)
        • Gość: anka Re: przeterminowane leki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 19:11
          dla mnie to dziwne, pytałam i w tesco w aptece i w carrefour, ale
          nie przyjęli mi starych leków. Pytałam jeszcze w dwóch aptekach "na
          mieście" też nie, bo "nie mają pojemników". Nie wiem, czy to nie
          jest wbrew przepisom. Jak ktos zna aptekę przyjmującą stare leki, to
          napiszczie, bo mam juz całą torbę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka