Dodaj do ulubionych

[Help] Pomózcie ocenić program !!

IP: *.gprs.plus.pl 25.06.08, 12:42
Witajcie!
Wybieram się w tym roku z BP na Krym - 1 raz w zyciu na półwysep i drugi na
Ukrainę. Znalazłam takie coś :

www.viator.pl/tour.php?id=38
Cena (trzeba przyznać) dobra, czas też chyba optymalny (tak czytałam, że warto
we wrześniu) - tylko czy ktoś mógłby mi pomóc ocenić program - czy fajny, czy
nieprzeładowany itp. Mnie się wydaje OK, ale niech to oceni ktoś z krymskim
stażem :)
Dzięki z góry za pomoc - Gośka
Obserwuj wątek
    • Gość: kozakandtatarzyn Re: [Help] Pomózcie ocenić program !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 14:14
      Cena super niska jak na tak długą trase i rozbudowany program; czyli
      13 dzień w autokarze (pewnie ukraińskiej klasy); policz ilość
      km/dobe, jak wysiedzisz to ok. Pytaj się o pogode, to jest pierwsza
      połowa września, ( w lipcu sierpniu raczej bym nie radził)
      Pytaj siebie czy masz towarzystwo na taki wyjazd, czy cię rajcuje
      taki program. A biuro musi zrealizować taki program, chyba że ma w
      umowie haczyki
      P.S. nikt ci tu nic nie doradzi, bo nie znamy Cię, ile lat masz,
      jakiego standartu oczekujesz, czego oczekujesz, jakie masz
      towarzystwo. Cena przystępna, standart spartański=chyba
      • Gość: Gośka Re: [Help] Pomózcie ocenić program !! IP: *.gprs.plus.pl 25.06.08, 17:16
        Ile mam lat ?? No wiesz, o to się kobiet nie pyta :P - no dobra, parę lat po
        studiach :), raczej wprawiona w wyjazdach typu prostszego (jakieś 10 lat w
        harcerstwie) - za tę cenę zresztą luxusów się nie spodziewam...
        Autokar jest polski - gdzieś z Przemyśla (to wiem, pytałam), program realizowany
        5 rok, więc już dograny... A 13 dni w autobusei?? - na dowolnej objazdówce jest
        podobnie - tyle, że takie Włóchy czy Hiszpania mają o nieeeebo lepsze drogi :)
    • Gość: Miki Re: [Help] Pomózcie ocenić program !! IP: *.gprs.plus.pl 28.06.08, 11:03
      Ja na Ukrainie byłem chyba z 8-10 razy, zarówno rejon "nasz" (Lwów, ziemia
      Halicka itp), jak i dalszy, w tym Krym.
      Moje wnioski z programu, do którego link podałaś :
      - intensywny (nie ukrywam), ale do zrobienia bez języka do ziemi
      - czy fajny - to oczywiście zależy od upodobań ;), ale uważam, że pokazujący
      Krym z róóóóżnych stron, co ważne - kilka obecnych (teraz bądź kiedyś) na Krymie
      kultur, narodów
      - fajnie, że niejako na deser masz jeszcze Lwów, poczjaów, Krzemieniec, Zbaraż -
      to oczywiście nie jest cały SWołyń, Ziemia Lwowska czy Tarnopolszczyzna, ale
      masz coś "liźnięte"
      - mnie tu tylko brakuje Odessy (prawie po drodze..., ale tylko prawie), ale
      przeciez nie da się być wszędzie :)

Miłego Ukrainowania :)
    • Gość: aga68 Re: [Help] Pomózcie ocenić program !! IP: *.res.pl 10.07.08, 17:59
      Super hiper nic ująć, a poważnych braków nie widze tylko Pałacu Carskiego w
      Liwadiji = miejsca konferencji Jałtańskiej. Sam Pałac niczego sobie,ale park
      załozony przez Cara NIESAMOWITY. Ponieważ jest to wszystko w kupie, to moze
      poprostu organizator przeoczył napisać. Dodatkowo brak Aj-Petri płaskowyzu
      Tatarów na który wyjezdza sie kolejką (t.p. 50 zł).On tez jest blisko Jałty. Ale
      bez tego mozna zyc. Najwazniejsze ze jest Sudak,Karadag,Koktebel,Słoneczna
      dolina,Nowy świat , Czufut-Kale , Skalne miasto, Monastyr Uspieński i Pałac
      Hanów. Gwarantuje Ci ,ze jak organizator zrealizuje to co napisał to na Krym
      wrócisz juz tylko aby pochodzic po górach. Zaliczysz tym wyjazdem 92% Krymskich
      atrakcji. A cena jest az ZA MAŁA! Biuro bezkresy za takie cos (i to nie az tyle)
      woła ok. 4 tysiace. Szerokiej ukraińskiej (brrr) drogi.
    • Gość: Bolo Re: [Help] Pomózcie ocenić program !! IP: *.chello.pl 10.07.08, 21:16
      kupa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka