Gość: szczegół IP: 89.171.167.* 20.01.08, 15:00 Mam nadzieje ze wygrają. ps. wpis z 14:58 był o 14:47! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnum Walka o Igrzyska Złotek IP: *.marsoft.net 20.01.08, 15:10 Komentatorzy na Eurosporcie są świetni. Dajcie fotę Kasi Skowrońskiej.. I zróbcie wybory miss turnieju kwalifikacyjnego, bo przynudzacie Mateją i Harahovem ! Pozdrawiam Zczuba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhgj Komoentarz na Eurosport genialny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:14 Nie sa swietni, sa kapitalni. Chyba nawet lepiej sie ich slucha niz tych z Polsatu. Jak sobie przypmne ME i zenade w wykonaniu TVP to nie moge zrozumiec jak mozna tak tragicznei transmitowac siatkowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i love sneakers Re: Komoentarz na Eurosport genialny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:16 Laskowski to jest gościu ;) Ej, jeżeli ktoś nie ma Eurosportu, albo ma wredną rodzinę, która chce oglądać Złotopolskich, czy jakieś inne badziewie może obejrzeć mecz na: www.laola1.tv/live/stream.php?program=42 Pozdrawiam Zczubaki. A jak Wy odnosicie się do "miss" rosyjskiego teamu- Kulikovej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Komoentarz na Eurosport genialny. IP: *.chello.pl 20.01.08, 17:02 najlepsze w tym komentarzu eurosportu jest, to że jeden z komentatorów się ciągle "jara" dobrą grą Polek (o ile nasze grają dobrze), a drugi jest bardziej pragmatyczny i wyważony i nie krzyczy przy kazdej udanej akcji Złotek. daje to dosyc ciekawe zestawienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Brawo za postawe i niezlomnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 17:50 Polki grały wspaniale. Wyjątkiem jest może 2 set, ktory przegrały w zasadzie na wlasne życzenie. Set 3 genialny, set 4 super. Szkoda tego 5 seta, potrzebowaly troche oddechu po dwoch rewelacyjnych i kosztujacych duzo sil partiach. 2set okazal sie niestety kluczowy. Brawo za postawe i niezlomnosc, odrobienie 2 setow z Rosjankami to duza rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Des Re: Walka o Igrzyska Złotek (Sopcast) IP: *.spray.net.pl 20.01.08, 16:03 Znalazlem trasmisje po angielsku kanal: ***www.Atdhe.FR*** Poland - Russia niestety nie moge znalesc nic po polsku pozdrawiam Des a potem pot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Rosjanki powinny zostać zdyskwalifikowane IP: 217.98.20.* 20.01.08, 18:11 Rosjanki powinny zostać zdyskwalifikowane. W ich drużynie grał facet. Dlaczego sędziowie na to pozwalają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Rosjanki powinny zostać zdyskwalifikowane IP: *.centertel.pl 20.01.08, 18:49 czesiu co tu napisać do twojego posta, no tak żeby to były amerykanki napisałbyś że lepsze wygrały, a że to ruskie no to to co z siebie wydaliłeś. Jesteś prawdziwy polak-katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Walka o Igrzyska Złotek(skoki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:11 Gadacie tak o Matei a nie zapomnjcie o Tomio Tajnerze którego realizator też nam pokazał i podobno oddał spokojny skok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Walka o Igrzyska Złotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:15 fakt rosjanki wybitnie brzydkie... zwlaszcza ten Kulikov(a)... gorzej niz niemki :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom help!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:16 wie ktoś gdzie można w necie obejżec ten mecz??????????? help! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i love sneakers Re: help!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:17 ależ oczywiście :) ale co z tego będę miała? :p Oczywiście Eurosport i w necie www.laola1.tv/live/stream.php?program=42 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: help!! IP: 213.172.177.* 20.01.08, 15:28 A co trzeba zmienic, zeby obraz nie byl jak kodowany? Jakies specjalne ustawienia, a moze jakis specjalny program. Prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: help!! 20.01.08, 15:30 Ale się zagapiłem. Patrzę na wpis z 15:10, i myślę jest dobrze. Za chwilę jest 15:15 - i wasz komentarz że będzie ciężko, po chwili jest już 15:18, i 15:24. I cholera mnie bierze jak można stracić tak prowadzenie, i oddawać tyle punktów po kolei. Dopiero za moment sie złapałem że to nie wynik pierwszego seta, tylko godzina przy komentarzach. Nosz cholera, śmieję się z siebie do tej pory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walk Re: help!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:28 Gdzie na SopCascie można to obejrzeć?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Des Re: help!! IP: *.spray.net.pl 20.01.08, 16:05 ***www.Atdhe.FR*** Poland - Russia ale po angielsku Despot Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: help!! 20.01.08, 16:08 transmisja jest także tutaj www.laola1.tv/live/stream.php?program=42&stream=75 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxoplast Nie ma ladnych Rosjanek??? A Kulikowa to co? IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.08, 15:30 Normalnie zakochałem się w tej słowiańskiej madonnie z nr. 17 na koszulce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też fan Kulikovej! Re: Nie ma ladnych Rosjanek??? A Kulikowa to co? IP: *.chello.pl 20.01.08, 18:18 Ja myślę, że Kulikova to przebrany facet! Powinni ją dokładnie przebadać i... dać nam valkovera! Bo mimo przegranej Polki były zdecydowanie lepsze! O urodzie nie wspominam, bo to nie ten konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Nie ma ladnych Rosjanek??? A Kulikowa to co? IP: *.centertel.pl 20.01.08, 18:52 a w GW mamy śliczną pani/pan Rapaczyński, w niej/nim można zakochać się na zabój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jastrząb Walka o Igrzyska Złotek IP: *.chello.pl 20.01.08, 15:30 mecz piłkarzy ręcznych o niebo ciekawszy jak dotąd. W siatkę wciąż 0-0 a tam juz 9-5 Odpowiedz Link Zgłoś
inessta Re: Walka o Igrzyska Złotek 20.01.08, 15:31 Ruskie mają jedna ładną panienkę, u nas wszystkie ładne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Walka o Igrzyska Złotek IP: *.108.192.213.cable.satra.pl 20.01.08, 15:42 Skandal, przerwać mecz! U Rosjanek z 17 gra facet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Walka o Igrzyska Złotek IP: 195.117.122.* 20.01.08, 15:54 ona poprostu zostawiła cy.cki w szatni ,ale fakt,że gębę też ma strasznie niewyjściową ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Walka o Igrzyska Złotek IP: *.e-wro.net.pl 20.01.08, 15:43 Bardzo fajnie ze jest relacja zCzuba, ale moze panowie byla by mozliwosc łączyc sie czasami z naszymi panami grajacymi w reczna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Dlaczego u Rosjanek z nr 17 gra facet? IP: *.chello.pl 20.01.08, 15:44 niejaki "Kulikova" (może Kulikov?). Czy to jest dozwolone? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Dlaczego u Rosjanek z nr 17 gra facet? 20.01.08, 15:46 Właśnie też miałem na to uwagę zwrócić. O ile nie goli się na twarzy, to chyba jest wszystko w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Eurosport 20.01.08, 15:49 Jak się 'chodzi' z Natalią Bamber, to ciężko się dziwić Laskowskiemu, że tak się jara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sep Re: Dlaczego u Rosjanek z nr 17 gra facet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 16:29 Dokładnie ! Drużyna rosyjska powinna być zdyskwalifikowana !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleczes Re: Dlaczego u Rosjanek z nr 17 gra facet? IP: *.smgr.pl 20.01.08, 15:48 odnioslem identyczne wrazenie, w siatkowce chyba nie ma druzyn mieszanych, bo rzeczywiscie ten numer 17 jest zagadkowy, cos jak Miriam tyle ze w druga strone... Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Dlaczego u Rosjanek z nr 17 gra facet? 20.01.08, 15:52 Dodatkowo ma chyba tatuaż na szyi co sprawia że wygląda jak kryminalista :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Dlaczego u Rosjanek z nr 17 gra facet? 20.01.08, 15:53 Uffff odrobiły, a już się bałem że set będzie stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Walka o Igrzyska Złotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:56 Mam nadzieję, że Kulikowa to kobieta!? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Walka o Igrzyska Złotek 20.01.08, 15:58 Gość portalu: bb napisał(a): > Mam nadzieję, że Kulikowa to kobieta!? Właśnie się spieramy, może redaktorzy z czuba odpowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snieg Walka o Igrzyska Złotek - odśnieżanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:58 A czemu przycisk odśwież ma napis 'ODŚNIEŻ' ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Walka o Igrzyska Złotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:58 "15:53 24:22 dla rywalek, czujemy się oszukani, Gamowa zaatakowała w taźmę, czego sędzia nie zauważył. 24:23." To ze napisaliscie "tazme" to pol biedy...ale ze nie odrozniacie Gamowej od calej reszty? Nawet jesli nie odrozniacie, to atak byl z pierwszej linii a Gamowa byla w drugiej...Panowie..prosze sie przylozyc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemir Walka o Igrzyska Złotek IP: *.net.fone.pl 20.01.08, 16:00 Rosjanki wygrywają bo mają faceta w składzie Kulikov;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aad Walka o Igrzyska Złotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 16:01 to nie fair z tym kulikovem z 17! proponuje tez przerobic wlazlego na kobiete, wtedy nasze zlotka beda wygrywaly mecz za meczem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Byście IP: *.toya.net.pl 20.01.08, 16:09 nauczyli się DZIAŁAJĄCE linki dodawać, a nie musze sam kasować początek:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rbgtfb transmisja na żywo IP: *.sds.uw.edu.pl 20.01.08, 16:11 www.laola1.tv/live/stream.php?program=20&stream=30 miłego oglądania nie wiem czy to legalne, wchodzisz na własną odpowiedzialność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wazka 202? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 16:11 może karol bielecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Walka o Igrzyska Złotek IP: *.sa.bigpond.net.au 20.01.08, 16:11 czemu Rosjanki maja faceta w druzynie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Walka o Igrzyska Złotek IP: *.icpnet.pl 20.01.08, 16:11 rosjanki nie sa takie zle ;) wiadomo co polskie najlepsze ale rosjanki tez niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleczes Re: Walka o Igrzyska Złotek IP: *.smgr.pl 20.01.08, 16:13 taa niczego sobie, szczegolnie ta komentowana przez wszystkich 17 :D polecam dla facetow o mocnych nerwach i niedowidzacych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robroy Walka o Igrzyska Złotek IP: *.centertel.pl 20.01.08, 16:12 Jakim prawem u Ruskich gra facet?...Nr 14, Kulikowa? Wygląda jak ojciec dziecka Anety K.Bo Gamowa że jest kosmitką to już się przyzwyczaiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
arras_1333 Walka o Igrzyska Złotek 20.01.08, 16:25 Mecze z udziałem Polek to prawdziwy horror. Odpowiedz Link Zgłoś
666hrehor Walka o Igrzyska Złotek 20.01.08, 16:26 ODNOSZE WRAŻENIE ZE SZANOWNI PANOWIE KOMENTATORZY SA ZA ROSJA BO CAŁY CZAS JADA PO NASZYCH. OJ BIADA WAM DZIADY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolek84 Walka o Igrzyska Złotek IP: *.chello.pl 20.01.08, 16:26 Proponuje spokoj. Z Rosja to juz tak jest, ze wygrywa sie dopiero wtedy gdy przegrywa sie 0:2. Zwlaszcza na waznych turniejach. Takze spokojnie, kawka, herbatka. Jeszcze poltorej godzinki i bedzie Pekin :) Odpowiedz Link Zgłoś