Gość: ja IP: *.icpnet.pl 11.05.09, 17:03 co wy macie do Piotra ? hm ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ty Re: Gość specjalny Piotr Reiss IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 19:46 Prokuratorów spytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gość specjalny Piotr Reiss IP: *.icpnet.pl 11.05.09, 21:24 z tego co wiem (a wiem z pierwszej ręki) to właśnie gó... do niego mają, a jedyna co się Piotra czepia to wybiórcza jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszyp Re: Gość specjalny Piotr Reiss IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 12.05.09, 00:57 chory kraj, chore zwyczaje. Teraz wszyscy cały ten syf uznają za normalność. rzygac sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚląskFan Re: Gość specjalny Piotr Reiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 09:17 Jestem spod Wrocławia i kibicuję Śląskowi, ale... Reiss to legenda polskiej piłki i zasłużył na to, żeby go nie skreślać!!!!! wyroku nie ma, nawet nie wiadomo o co go oskarżają!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wldk Re: Gość specjalny Piotr Reiss IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.09, 09:51 Dokładnie tak!! Łapy precz od Reissa nie jego winna, że gra w kraju, w którym sprzedaje się nawet mecze trampkarzy. Jak by nie przekręcił nic przez dwadzieścia lat taplania się w tym szambie to powinien zostać beatyfikowany za życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wldk Re: Gość specjalny Piotr Reiss IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.09, 09:53 A tak btw Gerrard grał w Lechu( patrz ziomuś po lewej)? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Gość specjalny Piotr Reiss IP: 80.246.106.* 12.05.09, 11:54 nie widzicie tego smiesznego polaczenia: "Reiss - Ekstraklasa - produkt"? czy Reiss jest czysty czy nie, to sprawa tutaj nieistotna. to troche tak, jakby go zaprosic na jakies targi Fryzjerskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Gość specjalny Piotr Reiss IP: *.ny325.east.verizon.net 12.05.09, 15:03 czy to wydarzenie odbywa sie we wroclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Gość specjalny Piotr Reiss IP: *.aster.pl 14.05.09, 01:32 Kogo by nie zatrzymali, to wszyscy eee następny, jakieś żarciki z nim i Wrocławiem w roli głownej, i od razu winny. Złapali Reissika i nagle- nie może być o rany!! Uwzięli się! Tego pedofila ze słowiików też tak bronili. Odpowiedz Link Zgłoś