yulia19791 27.01.10, 17:57 Deucennicka, Schucco czy Veka - proszę o merytoryczne podpowiedzi. Zapędziłam się w kozi ógi za grosz nie wiem jak wybnrnąć. Wyceny bardzo zbliżone. Będę wdzięczna za podpowiedzi. j.k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakimo12 Re: Co wybrać - profile okienne 27.03.10, 16:54 Proponowałbym Schuco.Ciekawy artykuł na temat ich nowego profilu znajdziesz pod tym linkiem www.ekooszczedni.pl/artykuly/okna- pcv---trwale-piekno Odpowiedz Link Zgłoś
termoplast Re: Co wybrać - profile okienne 02.04.10, 20:56 Każda z wymienionych firm robi po kilkanaście odmian profila różniących się pomiędzy sobą wieloma parametrami. Nie da się jednoznacznie powiedzieć które profile są lepsze a które gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
drogimex Re: Co wybrać - profile okienne 27.04.15, 20:10 Wybierając okna należy patrzeć na co najmniej kilka parametrów, nie tylko na same profile. Przede wszystkim ważne są: klasa okien (najlepiej, aby była to klasa A), ilość i jakość szyb (najlepiej jeśli okno posiada 2 lub 3 szyby) oraz współczynnik izolacyjności cieplnej okna. Dopiero zestawienie porównawcze wszystkich ww, parametrów pozwoli dobrze wybrać okna. Więcej szczegółów na stronie zbudujmydom.pl/index.php?page=wybor-okien-na-co-zwracac-uwage Pozdrawiam, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
okno125 Re: Co wybrać - profile okienne 30.04.15, 23:54 mogę polecić fajny artykuł,może ułatwi wybór nowość na rynku stolarki oknoserwis.pl/art,2234,,okna,wydarzenia.html Odpowiedz Link Zgłoś