Dodaj do ulubionych

sevroll czy laguna

IP: *.adapta.lan / 10.76.12.* 05.01.11, 12:50
Witam,

chce wykonac szafe wnekowa z przesuwnymi drzwiami. Jaki system przesuwny wybrac, lagune czy sevroll?
Wydaje mi sie, ze sa podobnej klasy, jednak w jednej hurtowni płyt polecaja sevroll stanowczo odradzajac lagune a w drugiej odwrotnie.
Jesli ktos ma jakies doswiadczenia z tymi systemami prosze o informacje.

Obserwuj wątek
    • Gość: robson Re: sevroll czy laguna IP: *.200.158.197.internetia.net.pl 05.01.11, 23:25
      sewrol i laguna są podobnymi okuciami do drzwi przesuwnych[obydwa dobre] a to czy szafa będzie prawidłowo wykonana zależy od pomiaru przemyślanego projektu i od montażu a hurtownia będzie chwalić towar na którym ma większą marże
    • Gość: VipMeble Re: sevroll czy laguna IP: *.internetia.net.pl 17.10.11, 19:34
      Witam. Temat trochę stary ale odkopię. Moja firma, która robi szafy wnękowe wykorzystuje oba systemy i nie ma różnicy, który Państwo wybiorą. Żaden nie jest lepszy ani gorszy. System Aluminiowy , łożyskowany układ jezdny dolny jak i górny. Różnica jest tylko w wyliczeniu płyty (szkła) na drzwi - każdy z systemów ma swój wzór. Nawet cenowo są zbliżone. W systemie Laguna możemy zamówić tor do 6 m. Hurtownie podpisują umowy z producentami, dlatego w jednej polecają Sevroll a w drugiej Lagunę. Nie sprzedają obu systemów razem. Reasumując - oba są dobre i oba mogę śmiało polecić. Pozdrawiam.
      vipmeble.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka