a12345678 06.04.06, 14:51 Jakie polecacie? Jakie nie sprawdziły się? Co sądzicie o POLIMAKU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aholowacz Re: emulsje 06.04.06, 21:27 Witaj ! Można powiedziec w ten sposób: CENA GENERUJE JAKOŚĆ !!!! I to własciwie wszysto co można powiedzieć na tak zadane pytanie !! Odpowiedz Link Zgłoś
a12345678 Re: emulsje 07.04.06, 12:04 aholowacz napisał: > CENA GENERUJE JAKOŚĆ !!!! > > I to własciwie wszysto co można powiedzieć na tak zadane pytanie !! Może coś w tym jest, niemniej nie pójdę do sklepu z prośba o ... najdroższą farbę:) Więc gdybyś mógł tak konkretniej ...(np w odniesieniu do tego polimaku, czy polimaru) Odpowiedz Link Zgłoś
aholowacz Re: emulsje 07.04.06, 22:20 Rozumiem ;) A czego oczekujesz ?? - możliwości zmywania ?? - możliwości "szrowania" ?? - ile warstw chcesz malować ?? - co i jaki kolor masz na ścianie ?? - na jak długo chcesz pomalować ?? Polinak to bardzo popularna farba produkcji Dekorala czyli Polifarbu Cieszyn Wrocław. Ze wszystkich farb sprzedawanych pod marką Dekoral jest najsłabsza. Lepsze to Akrylit W i Akrotix. Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: emulsje 07.04.06, 22:40 :) -- >> Ze wszystkich farb sprzedawanych pod marką Dekoral jest najsłabsza << Heh...:) To zależy jaką miarą mierzone. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aholowacz Re: emulsje 07.04.06, 22:47 pyot napisał: > Heh...:) > To zależy jaką miarą mierzone. :) No to fakt .... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik Re: emulsje 08.04.06, 23:31 a ja si epytam co jest najlepsze? Co po roku nie bede musial zmywac i od nowa nakladac, Jesli, to bedziec beckers, to... trudno przeboleje. Zgodnie z maksymą: Nie staćmnie na kupowanie gówna. Sorki za wyrażenie, ale ma to swoje odzwierciedlenie w produktach. Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: emulsje 09.04.06, 00:41 >> Nie staćmnie na kupowanie gówna << Skoro brak samokrytki nie przeszkadza Ci w szafowaniu tak kwiecistym wyrażeniem,sądzić można,że twardo stąpasz... Jeżeli jednak tak,to skąd tak niezrozumiałe pytanie ? ________ Nie ma czegoś,co nazwać można n a j l e p s z e. Zbyt wiele się tu mieści i jedynie matematyka w sukurs przyjśc może,ja jej nie rozumię :) Kup zatem beckersa, a sen ukoi rozterkę... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik Re: emulsje 09.04.06, 16:04 Sorki, za wcześniejsze wyrażenie, ale już parę razy sie przekonałem, że kupując coś tańszego, potem musiałem poprawiać i się okazało, że nic nie zaoszczędziłem. A z drugiej strony nie zawsze drogie musi być dobre. Całe szczęście, że zostało mi jeszcze trochę czasu Pozdrawiam i dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
aholowacz Re: emulsje 09.04.06, 12:59 wodnik napisał: > Nie staćmnie na kupowanie gówna. Sorki za wyrażenie, ale ma to swoje > odzwierciedlenie w produktach. No pewnie, że ma - możesz awsze użyć do malowania ścian emalii akrylowej - będziesz miał piękne kolory albo biały w półmacie - i możliwość szorowania wszystkich ścian co tydzień bez jakichkolwiek widocznych śladów na niej. Jesli weźmiesz normalne, sprawdzone - nie najtańsze farby - i użyjesz ich zgodnie ze sztuką to też nic się inie stanie - ja pierwszy raz ostatnio po malowaniu około 2 lat temu umyłem ściany przt włącznikach światła - stasze dziecko urosło i dosięga już do włączników co powoduje, to że ścian w tych miejscach troszke zmieniła kolor - po myciu mokrą gąbką wszystko wróciło do normy - bez widocznych śladów na ścianie - nie trzeba nic malować po pierwszym myciu ścian. Odpowiedz Link Zgłoś