Dodaj do ulubionych

gdzie dostanę parkiet - grab

18.04.07, 15:17
jw. nigdzie nie mogę dostać, wszędzie tylko buk lub dąb.
a ja sobie wymarzyłam taką jasna podlogę,
Czy Ktoś z was ma taką jaka jest w uzytkowaniu?
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe Re: gdzie dostanę parkiet - grab IP: 213.17.180.* 18.04.07, 18:33
      nie wiem gdzie można kupić grab, ale odradzam bardzo. nie jest to stabilne
      drewno. już po jednym sezonie grzewczym się rozeschnie i będą dziury. a na
      jasnej podłodze będą bardzo widoczne dlatego, że będzie wchodzić w nie brud.
    • Gość: ulak Re: gdzie dostanę parkiet - grab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:59
      A skąd jesteś? Fakt,Pepe ma rację,grab to drewno dość mocno pracujące,ale bez
      przesady,żeby tam dziury od razu :)))
      • Gość: kaja2800 Re: gdzie dostanę parkiet - grab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:38
        z Łodzi, skoro to drewno jest takie fatalne jako parkiet to dlaczego się
        sprzedaje?
        • aankaa bo są nabywcy :) 20.04.07, 22:10

• Gość: pepe Re: gdzie dostanę parkiet - grab IP: 213.17.180.* 21.04.07, 10:59
      proszę o to link do zakładu drzewnego produkującego parkiet grabowy
      www.sg.com.pl/index.php?action=Produkty&id=Parkiety
      • Gość: kaja2800 Re: gdzie dostanę parkiet - grab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 20:58
        dzięki
        • Gość: Kazik Re: gdzie dostanę parkiet - grab IP: *.chilan.net 21.04.07, 21:11
          Ale jak chcesz jasną podłogę może pomyśl nad innym drewnem jasnym (jesion -
          jaśniejszy niż dąb, choć nie najjaśniejszy; brzona - niestety bardzo miękka, ale
          też bardzo jasna; albo bambus - prawie biały i dość twardy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka