walkirina 24.02.08, 17:38 Witam serdecznie Jakiej firmy, najlepiej kupić stelaż do WC. Na co trzeba zwrócić uwagę, przy wyborze. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
competer1 Re: Stelaż do WC 24.02.08, 17:53 www.zojax.pl/stelaze.php Geberit i Grohe są chyba najbardziej popularne i niezawodne. Kosztują jednak sporo więcej od polskiej produkcji, a już poważnym wydatkiem może okazać się zakup klawiszy. Przy gebericie to czasem i kilkaset złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
walkirina Re: Stelaż do WC 24.02.08, 18:01 Wygląda na bdb firmę, ale rzeczywiście cena... Za komplet ok 1000zł A jest coś tańszego, i w miarę bezawaryjnego? Taka średnia półka. Znalazłem taką firmę SANIT co o niej sądzicie. Z góry dziękuję za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: Stelaż do WC 24.02.08, 18:55 koło jest nie złe i możesz kupić cały komplet razem z miska i przyciskiem, jak trafisz na promocję, za 500-600 zł. Zazwyczaj miska w takiej promocji nie jest najpiękniejsza na świecie, ale możesz wybrać sobie inną. Plusem jest i cena i komplet a jakość wcale nie gorsza od sanitu czy cersanitu, wszystko pasuje i działa. Odpowiedz Link Zgłoś
rroobbii Re: Stelaż do WC 24.02.08, 22:49 na allegro stelaże grohe z przyciskiem są już po 530 zł z dostawą Odpowiedz Link Zgłoś
walkirina Re: Stelaż do WC 25.02.08, 09:13 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy kupując np stelaż, firmy Grohe, dopasuje do niego przycisk, np Firmy Koło. I jak będzie wyglądała sprawa z miską. Czy trzeba kupować wszystko z jednej firmy, żeby pasowało? Z góry dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
pudht Re: Stelaż do WC 25.02.08, 09:49 witam, do stelarzu firmy geberit i grohe mozna zamontowac wiekszosc seryjnej ceramiki. wszystko mozna dopasowac tak jak do maluszka opony 225/55/17. jesli bierzesz stelarz grohe to bierz przycick ktory proponuje producent i po problemie. pozdr. tm Odpowiedz Link Zgłoś
walkirina Re: Stelaż do WC 25.02.08, 11:30 Po podpowiedziach z waszej strony, firma KOŁO to rzeczywiście konkurencyjna firma cenowo. Za około 500-600 zł firma Koło daje mi praktycznie komplet z miską. W Grohe, za ta cenę, dostane na allegro bez miski, w sklepie jeszcze drożej. Jak z jakością(niezawodność) firmy Koło. Czy można kupić czy lepiej dopłacić. Z góry dziękuję za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Stelaż do WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 15:17 Bo i skąd,tu doświadczenie potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
pudht Re: Stelaż do WC 25.02.08, 12:45 witam, nie sugeruj sie tylko cena, ale patrz tez na jakosc. widzialem ceramike firmy kolo, gdzie po paru latach glazura sie wytarka i zostawaly ciemne plamy ktorych nie szlo wyczyscic. lepjej zaplacic troche wiecej niz za pare lat kuc sciane i wszystko wymieniac. pozdr. tm Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Stelaż do WC 26.02.08, 14:27 Szczerze? Nie kupiłabym stelażu innego niz Grohe czy Geberit. Cena jest wyzsza, stelaże niemal identyczne ale jakość !! To jest zabudowane więc nie skusiłaby mnie cena a jedynie jakość :) polecam jednak Grohe i Geberit - oba dobre, przyciski tylko tej samej firmy co stelaż, miski- pasuje każda ceramika. Odpowiedz Link Zgłoś