Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 23:24 Jakiej firmy kotły polecacie: buderus, viessmann, vailant czy może junkers? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pudht Re: buderus, viessmann czy ? 04.07.08, 06:44 wszystkie dobrej jakosci, zalezy tylko ile chcesz wydac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: buderus, viessmann czy ? IP: *.4web.pl 04.07.08, 08:04 ja potrzebuję dwufunkcyjny,gazowy z zamkniętą komorą spalania.Z mozliwościa zainstalowania zasobnika w cenie 5-6tys.Znajdzie sie coś dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika.k81 Re: buderus, viessmann czy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 13:42 Ja wybieram Junkersa. Odpowiedz Link Zgłoś
bammbi Re: buderus, viessmann czy ? 03.08.08, 11:23 najelpszy vailant, jest bezkonkurencyjny ! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
g_cz Re: buderus, viessmann czy ? 04.08.08, 22:51 Vailant jest drogi. Polecam Viessmannna. Odpowiedz Link Zgłoś
gusi-a6 Re: buderus, viessmann czy ? 10.08.08, 19:03 Witam! Ja mam 2 viessmannai Junkersa.Oba dobre.Jeżeli chodzi o kwestie ekonomiczne -ilość spalanego gazu to zdecydowanie viessmann.Obydwa sprawnie chodzą i w 10 lat nie zepsuły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj te budowy Re: buderus, viessmann czy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 17:09 Witam Polecam Viessmanna. Najbardziej ekonomiczne rozwiązanie pod względem użytkowania jak i zakupu. Wydawało mi się że np. Vailant jest tańszy ale kiedy zsumuje się wszystkie elementy przwda jest odwrotna. Ja kupiłem w Wawie w firmie Minox. Znalazłem ich sklep w necie: www.piece.otwarte24.pl ale zakupu dokonałem w siedzibie firmy na ul. Mehoffera 86. Ogromny salon ekspozycyjny łazienek. Wszystko na miejscu i przede wszystkim fachowa obsługa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-osik Re: buderus, viessmann czy ? 03.12.15, 13:36 Ja osobiście polecam vaillanta. Sam mam taki kocioł w domu i spisuje się rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaz-serwis Re: buderus, viessmann czy ? 02.01.16, 12:54 Tu masz fajny bezstronny artykuł na ten temat: montaz-kotlow.pl/problemy-wspolczesnych-urzdzen-dlaczego-madry-wybor-marki-i-modelu-kotla-jest-tak-wazny.html Odpowiedz Link Zgłoś