jakulola 06.07.10, 10:07 Dlaczego mam komunikat: Service Temporarily Unavailable, kiedy próbuję dodać wpis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofer73 Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 10:32 Tak jest gdzieś od 9 rano a wczoraj było całe popołudnie. Może jakaś akcja bądź informacja ze storny supportu? Było by miło. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 10:39 ufff, czyli nie tylko ja. Ja zresztą nie mogę wejść na własny blog w ogóle. Z tego, co widzę po zewnętrznych statystykach inni chyba nie mają z tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeeeczek Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 11:48 no ja też nie mogę wejść na swój, coś ten blox w przysłowiowe kulki z nami leci. nie od dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeeeczek Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 11:50 a te linki do blogów pod waszymi postami to automatycznie wam się pojawiają, czy wpisujecie w edycji treści posta? Odpowiedz Link Zgłoś
gladys_g Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 12:14 w sygnaturki wpisujemy w ustawieniach profilu Odpowiedz Link Zgłoś
tomeeeczek Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 12:23 o jak fajnie, działa. szkoda, że wejść na blog nie można : ( a może mnie zbanowali, za zbytni nihilizm wiejący z bloga, a może postawę mało społecznie poprawną ... ojej. liczę na wyjaśnienia! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 12:58 tomeeeczek napisał: > o jak fajnie, działa. szkoda, że wejść na blog nie można : ( a może > mnie zbanowali, za zbytni nihilizm wiejący z bloga, a może postawę mało > społecznie poprawną ... ojej. liczę na wyjaśnienia! : ) ja bez problemu do Ciebie zajrzałam ja poprosiłam osobę z zewnątrz aby przeczytała mi najnowszy komentarz, bo oczywiście ta osoba wchodzi bez problemu na mój blog. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeeeczek Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 13:04 hmm ja od dziewiątej wejść nie mogę i mi smutno : ( wszak czytam tylko swój blog ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gladys_g Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 13:55 no a ja bez problemu zaglądam do innych a do siebie nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
radzido Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 14:22 gladys_g napisała: > no a ja bez problemu zaglądam do innych a do siebie nie mogę To dokładnie tak jak ja. Od rana. ( Odpowiedz Link Zgłoś
tomeeeczek Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 14:41 w zasadzie to wyczyściłem przeglądarkę z ciasteczek i już śmiga normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gofer73 Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 16:15 zgadza sie - usunięcie cookies pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
radzido Re: Service Temporarily Unavailable. 06.07.10, 18:05 A mi się samo naprawiło, bez usuwania. Odpowiedz Link Zgłoś