Dodaj do ulubionych

Zaawansowany HTML

04.06.12, 20:39
Gdzie się podział? Wiem, że był stary, wiem, że był nieaktualizowany, wiem, że to, wiem, że sramto, ale kurde... Używałem cały czas. Coś mnie podkusiło, żeby na chwilę zmienić na TinyMC, potem chciałem wrócić do HTML-a, a tu nie ma go do wyboru... Nie chcę niepotrzebnie dramatyzować, ale TinyMC jest dodupy (dla mnie) i... Nie wiem jakie i, ale właśnie po raz pierwszy w historii Blox mnie tak wk#$#%@^, że mam ochotę dołączyć do chóru narzekaczy...
Obserwuj wątek
    • quentiin Re: Zaawansowany HTML 20.06.12, 12:38
      A przypomnę się...tongue_out Olałbym sprawę, jak i mnie olano ;P ale na TinyMCE nie jestem w stanie zrobić tak, żeby w przypadku dwóch linijek bez enterowego odstępu tekstu pierwsza była wyjustowana, a druga wyrównana do prawej. Gdy zaznaczam tylko drugą i równam ją do prawej to równają się obie. Mam nadzieję, że to wynik mojej niewiedzy i poproszę o rozwiązanie tego śmiertelnie poważnego problemu, bądź o przywrócenie zaawansowanego HTML-a.
      • bagienny Re: Zaawansowany HTML 20.06.12, 13:42
        Nie zostałeś olany. To nie pora na śmigus dyngus.

Zaawansowany edytor html był przestarzały, przysparzał użytkownikom wielu problemów (ucięte notatki, blokowanie edytowania starszych postów), dodatkowo niewielu użytkowników z niego korzystało.

Czy problem pojawia się przy ciągłym tekście czy oddzielonym po wciśnięciu klawisza enter?

I przy okazji z jakiej przeglądarki używasz?
        • quentiin Re: Zaawansowany HTML 20.06.12, 14:19
          Dobra, chyba rozwiązałem problem. Wytnę więc cały elaborat, który przed chwilą napisałem i mam nadzieję, że nie będę musiał wracać, żeby go z powrotem wkleić. Okaże się wkrótce smile
        • bartoszcze Re: Zaawansowany HTML 21.06.12, 14:43
          > z jakiej przeglądarki używasz?

Mam donieść Brezlemu?smile
          • bagienny Re: Zaawansowany HTML 21.06.12, 14:57
            Ani się waż! Bo za karę będę musiał mu pełnowymiarowy komiks wyrysować ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka