hrabina_feu Re: Zalety Blox.pl 28.05.06, 22:34 Bloguje tutaj, bo: 1. poziom blogowania i profesjonalizm obsługi przewyższa wszystkie inne serwisy z blogami. Brak badz sa kompletnie nie widoczne fanki "ciudownych blogaskow, sprzedajnych komciow i konkursikow na naj... naj... blogasiek" Admini służa pomoca (cała reszta serwisow blogowych robi wrazenie jakby byla pozostawiona samym sobie)I cały czas pracuja nad polepszeniem warunkow blogowania. 2. szablony sa proste, ładne, nie przeładowane grafika i łatwe w samodzielnym projektowaniu 3. posiadaniem kategorii wpisow, co jednak jest znaczace jak ktos lubi porzadek. 4. brakuje kretynskich e-maili aktywujacych blog (ciekawe po co to?) 5. mozna ładować grafike bezpłatnie. 7. notki publikuja sie od razu (nie za e-ntym razem jak na onecie)i nie ma tych koszmarnych avatorow tak ukochanych przez dzieciarnie! Moim pierwszym blogiem był blog na Onecie, wytrzymałam tam kilka tygodni. Wykonczyly mnie notki co nijak nie chcialy sie opublikowac. Przenioslam sie tutaj. Bloguje grubo ponad rok (na bloxie)i nie wyobrazam sobie, ze moglabym blogowac gdzie indziej. Probowalam blogowac na kilku innych serwisach, co zawsze konczylo sie po kilku dniach, bo zaden nie wytrzymywal porownania z bloxem. Odpowiedz Link Zgłoś
fg2002 Re: Zalety Blox.pl 29.05.06, 00:51 ja nawet uciekłem w inne blogowiska, ale szybko tu wróciłem Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_feu Re: Zalety Blox.pl 30.05.06, 12:04 Umkneło mi poprzednio. Dodam jeszcze 8. mozliwosc obróbki tekstu pisanego (kolor, pogrubienie tekstu i inne), tego nie ma na innych serwerach blogowych 9. własne statyski bloxowe Odpowiedz Link Zgłoś
mattkapolka Re: Zalety Blox.pl 29.05.06, 09:45 Wybrałam Blox, bo naturalne było dla mnie skorzystanie z serwisu Gazety, którą czytam w każdej wersji (a zwłaszcza w papierowej - nic nie zastąpi szelestu przewracanych kartek). Uzytkowników nie było wtedy tak wielu (wrzesień 2004) i dawało to wspaniałe poczucie blogowej wspólnoty. Teraz, kiedy blogów jest dużo więcej nie ma żadnego dyskomfortu, że jest tłok, śmieci i tak dalej. Blox trzyma klasę! Zmusił mnie do stworzenia własnego szablonu, choć w tej chwili pomysłów jest masa dzięki genialnym ludziom z szablon team i nie tylko. Co ja tu będę się powtarzać, ze prostota obsługi, intuicyjność i tak dalej. Wiadomo, ze tak jest. Pozdrawiam Adminów nieustająco I Nas tu wszystkich. Jest dobrze. Bo tym się różni Blox od innych blogowisk czym Wyborcza od Bravo... Odpowiedz Link Zgłoś
miguelzadroga Re: Zalety Blox.pl 29.05.06, 20:17 Zalety?Mnóstwo,naprawdę np.przejrzystość(po raz kolejny),łatwy sposób edycji bloga-tak notek jak i szablonu,łatwość w dodawaniu wszelkich "pierdół"(zdjęć do notek,gif'ów,liczników,sond itd itp),prawie całkowity brak reklam,i tak jeszcze może pośrednio-szybki transfer. Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: Zalety Blox.pl 31.05.06, 00:50 Temat został już bardzo zmęczony. Prosimy o przyklejenie jakiegoś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Zalety Blox.pl 31.05.06, 09:30 kominek napisał: > Prosimy o przyklejenie jakiegoś nowego Chwilowo żaden nie zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna.musial Re: Zalety Blox.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:45 Myślę, że tu jest fajniej niż nawet na Onecie, np. moje koleżanki mówią, ze na Onecie nie moga sobie muzy na bloga robić albo zmieniać kształtów myszek itp, bo to jest na kod HTML, no nie? Ja bardzo lubie bloxa, to naprawde fajny portal, trzymać tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes_kaulitz Re: Zalety Blox.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 18:12 blox jest po prostu super !!! ale jak zrobić żeby nie można było kopiować z bloga ??? prosze odpowiedzcie mi na e-mail gusia.cool@op.pl błagam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek1997 Re: Zalety Blox.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:01 Wybrałem Blox.pl, bo kiedyś przeglądałem sobie test serwisów blogowych i pomyślałem, że ja też założę bloga: Blogger nie, bo nie znam angielskiego, Blog i Blogi.pl nie, bo po zapłacie, Onet Blogi nie, bo po co mi konto na Onecie, Alleluja.pl, bo nie chcę o religii Chrześcijańskiej pisać, więc zdecydowałem się na Blox.pl, miałem już tam konto. Odpowiedz Link Zgłoś
koraline Re: Zalety Blox.pl 04.06.06, 02:49 Fajnie, ze na bloxie nie ma agresywnych reklam. Lubie bloxa za sprawnie zaplecze, a w szczególności za dobrze dzialajace pliki i kategorie . Ciesze sie bardzo nowością "skomentowane wpisy" ułatwienie jest spore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanta666 Re: Zalety Blox.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:25 Tutaj się dobrze pisze. Jest przejrzysto i miło. Czuję się jak w domu. Jestem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud And the winner is... TOP 18 08.06.06, 06:57 Podoba mi sie idea TOP 18 a dokladniej tego, ze ludzie - jak szaleni - klikaja w cokolwiek co sie pojawi na tej liscie )) To jest takie piekne i naturalne... )) W TOP 18 mam znacznie wiecej wejsc niz kiedy mialem w TOP 75... --- ISLAM KORAN EUROPA ARABIA PODRÓŻE religiapokoju.blox.pl/2006/06/Najwieksza-polska-szmata.html Odpowiedz Link Zgłoś