wsfch 24.06.18, 12:20 ... każda kolejna czynność powoduje wylogowanie (od ok.h1130 do teraz). CIERPLIWOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsfch Re: po zalogowaniu... 24.06.18, 12:38 inna forma niestabilności systemu występująca przy próbach logowania lub chwilę po zalogowaniu: "Nie znaleziono strony o podanym adresie. Za chwilę zostaniesz automatycznie przekierowany na Gazeta.pl Przejdź na stronę główną Gazeta.pl Copyright @ Agora SA" CIERPLIWOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: po zalogowaniu... IP: 185.172.210.* 28.06.18, 11:08 Od miesiaca mi się to wyświetla a blox olał - nic nie zrobił... albo bez przerwy wylogowuje mnie z bloga... mi tej cierpliwosci brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
bertbertbert Re: po zalogowaniu... 28.06.18, 15:48 @a, tak jak pisaliśmy do Ciebie w poprzednim wpisie: "Jeśli masz jakiś problem z działaniem bloxa zgłoś się do nas na blox@agora.pl Każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie. Bez konkretnych, doprecyzowanych informacji nie jesteśmy w stanie skutecznie zidentyfikować Waszych problemów z bloxem i Wam pomóc" Od czasu opublikowania tego wpisu nadal nie otrzymaliśmy od Ciebie zgłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: po zalogowaniu... IP: 185.172.210.* 30.06.18, 07:31 Administratorze pisałam, wysyłalam to co trzeba wszystkie zrzuty z ekranów.W każdej przeglądarce wyświetla się taki sam komunitakt. Lepiej sprawdzcie skrzynkę Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: po zalogowaniu... 28.06.18, 20:09 zasad „współpracy”: blox udostępnia platformę blogową > > bloger ma stworzyć blog - baner (nośnik), blox wypełni go treścią reklamową w nagłówku > > bloger powinien intensywnie modyfikować tło banneru reklamowego regularnym publikowaniem kolejnych wpisów, blox-a wadliwość techniczna, poniżej reklam zamieszczonych na tle blogów, NIE INTERESUJE. > bloger powinien kontrolować działanie platformy i precyzyjnie zgłaszać ewentualne niedziałanie. KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: po zalogowaniu... 29.06.18, 02:26 CoĹ siÄ zaciÄĹo, przepraszamy. SprĂłbuj ponownie. Czasem tak jest, Ĺźe rzeczy chwilÄ nie dziaĹajÄ . Nawet polskie litery znikły! Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: po zalogowaniu... 29.06.18, 10:17 NIE DZIAŁA. [Nie znaleziono bloga o podanym adresie. Sprawdź czy podany adres jest poprawny lub Przejdź na stronę główną Blox.pl Copyright @ Agora SA Załóż bloga Zgłoś błąd O nas] CIERPLIWOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: po zalogowaniu... IP: 185.172.210.* 30.06.18, 07:36 Przez cały tydzień mam to samo. Przed publikacją postu musze go kopiować bo boje sie ze przepadnie. Zawsze to robię. Raz chcialąm opublikować post, który wkleiłam z notatnika zaraz po zalogowaniu na blog a z ustawień przeniosło mnie na stronę główną bloga. Post przepadł. Dobrze, ze miałam skopiowany Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: po zalogowaniu... 30.06.18, 10:30 NIGDY nie zdobyłem się na zaufanie blox-owi, aby pisać tekst bezpośrednio w szablonie. NIGDY. Ale to tylko chroni przed utratą surowej treści. Nie chroni tekstu graficznie zmodyfikowanego (dużo tego stosuję): kursywa, pogrubienia, podkreślenia, różne czcionki i różne ich wielkości, zamieszczone linki, wyśrodkowania itd. To regularnie przy wklejaniu szlag trafia, oczywiście są różne wrażliwości na NIEDZIAŁANIE. Najgorzej jest z czcionką (rodzaj/wielkość) przy poprawianiu/uzupełnianiu tekstu wcześniej wpisanego ... CIERPLIWOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: po zalogowaniu... 10.07.18, 09:38 Jest wtorek 10.07.2018, h0930 - TO SAMO. CIERPLIWOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś