Dodaj do ulubionych

Święta Ełczan eksportowych

09.04.04, 08:25
no właśnie - gdzie spędzacie święta ?
Tu gdzie teraz mieszkacie ?
Czy też pakujecie rodzinę w trabanta i jedziecie po buraki i rąbankę do Ełku ?

Pozdrawiam,
Adam
Obserwuj wątek
    • adamnyc uwaga na oszusta. adamny to dupek mobb 09.04.04, 09:30
      Mobb zmien plyte bo stajesz sie nudny.
      • mobb Re: adamny to dupek nowak 09.04.04, 09:39
        Czep sie frajerze.
        Nie mam nic wspolnego z Twoimi klonami.
        Idź lepiej zawiadom RAF o swojej krzywdzie, moze przyleca zrobic zrzut sera na
        zaklady miesne. Mapy w razie czego juz maja
    • horny7 Re: Święta Ełczan eksportowych 09.04.04, 13:21
      adamny napisał:

> no właśnie - gdzie spędzacie święta ?
      > Tu gdzie teraz mieszkacie ?
      > Czy też pakujecie rodzinę w trabanta i jedziecie po buraki i rąbankę do Ełku ?

Co Ci jest?

&
      • manio15 Re: Święta Ełczan eksportowych 09.04.04, 19:46
        horny7 napisał:

> adamny napisał:
        >
        > > no właśnie - gdzie spędzacie święta ?
        > > Tu gdzie teraz mieszkacie ?
        > > Czy też pakujecie rodzinę w trabanta i jedziecie po buraki i rąbankę do Eł
        > ku ?
        >
        > Co Ci jest?
        >
        > &
        Jeszcze nic nie rozumiesz , ale z czasem horny7 dojrzejesz do poznania prawdy.

Zapraszam wszystkie trabantki i trabanty na rąbanke i buraki !!!!!

manio - b.por."Burak", b. magazynier i b.spec.d/s b.p.poż i BHP RAF ( mam też
        kolekcję innych równie śmiesznych pieczątek i nie jest to ostatnie słowo)
        • horny7 Re: Święta Ełczan eksportowych 10.04.04, 21:36

> Jeszcze nic nie rozumiesz , ale z czasem horny7 dojrzejesz do poznania prawdy.

Czego miałbym nie rozumieć? Zechcesz mnie oświecić?
          Będę wdzięczny.

Uklony,
          &
          • moniamm Re: Święta Ełczan eksportowych 10.04.04, 23:38
            horny wszystko zrozumiesz jak pobedziesz tu dluzej :)))

a dla wszystkich na przekor: mokrego jajka i smacznego dyngusa z chicago
            zycze ja :-P
            m.
        • adamnyc Re: Święta Ełczan eksportowych 11.04.04, 09:04
          manio15 napisał:

> manio - b.por."Burak", b. magazynier i b.spec.d/s b.p.poż i BHP RAF ( mam też
          > kolekcję innych równie śmiesznych pieczątek i nie jest to ostatnie słowo)

Dalej osmieszasz "Dzika" i odpowiesz za to. W Elku i okolicach mieszkaja
          ludzie, ktorzy dla "Dzika" maja bardzo duzo do zawdzieczenia i sa gotowi zrobic
          dla niego wszystko za to, ze uratowal od zaglady ich rodzicow i dziadkow. Nie
          podoba sie im, ze osmieszasz bohatera i nie daruja tobie tego. Sprawa zostanie
          skierowana do Sadu. "Dzik" nie po to walczyl, zeby teraz taki gowniarz jak Ty i
          prowincjonalny kanciarz osmieszal go.
          • thorgallpl Re: Święta Ełczan eksportowych 11.04.04, 09:16
            a ty jak zwykle najwiecej i najlepiej wiesz....albo przypaliles za duzo i znow
            masz niekontrolowany napad bredzenia? to przypadek kliniczny
            uszanowanko
          • manio15 Re: Święta Ełczan eksportowych 11.04.04, 13:01
            adamnyc napisał:

> manio15 napisał:
            >
            > > manio - b.por."Burak", b. magazynier i b.spec.d/s b.p.poż i BHP RAF ( mam
            > też
            > > kolekcję innych równie śmiesznych pieczątek i nie jest to ostatnie słowo)
            >
            > Dalej osmieszasz "Dzika" i odpowiesz za to. W Elku i okolicach mieszkaja
            > ludzie, ktorzy dla "Dzika" maja bardzo duzo do zawdzieczenia i sa gotowi
            zrobic
            >
            > dla niego wszystko za to, ze uratowal od zaglady ich rodzicow i dziadkow. Nie
            > podoba sie im, ze osmieszasz bohatera i nie daruja tobie tego. Sprawa
            zostanie
            > skierowana do Sadu. "Dzik" nie po to walczyl, zeby teraz taki gowniarz jak Ty
            i
            >
            > prowincjonalny kanciarz osmieszal go.

czy ty aby nie dostałeś kompletnego kręćka ? Gdzie ja tu piszę o umarlakach?
            Czy bohaterach i wyzwolonych niedoszłych ofiarach? Uważasz że cie przesladuję
            dniem i nocą ? A moze nadaję równiez z kosmosu? To ty ciągle i wszędzie
            rozpisujesz o jakims maniu , a nie ja , więc odczep sie ode mnie i nie strasz
            sądem , bo sprawa kwalifikuje sie co najwyżej do psychuszki . I nie ciągnij
            mnie za język bo powiem więcej niz sam wiesz. Nie potrafisz polemizować nie
            używając prymitywnych i wulgarnych określeń. Okazujesz zbyt wiele emocji w
            sprawie , która na to nie zasługuje. Taką postawą nikogo nie przekonasz i
            robisz największy obciach swoim przodkom, przy których moje drobne i niewinne
            wątpliwości ( które wzbudzaja w tobie zastanawiająco wściekłą reakcję) nikomu
            krzywdy nie czynią. Zrobiłeś juz tyle zła w tej sprawie , że naprawdę nikt juz
            jej bardziej nie zaszkodzi. I nigdy nie kpiłem z Dzika a jedynie z ciebie
            biedaku. Jeśli faktycznie masz rodzinę w Ełku to ją byc może odnajdę by
            pokazać bzdury, które wypisujesz , aby wiedzieli jaką reklamę im robisz. Nie
            sądzę aby po tej lekturze mieki ochotę na jakiekolwiek kontakty z toba w
            przyszłości.

nie , nie licze na to że cokolwiek zrozumiałeś ,ale mam po prostu chwilę
            niezagospodarowanego czasu , który właśnie się skończył.
            I na tym koniec.

manio ( tym razem bez pieczątki i szyfrowanego podpisu)
            • adamnyc Re: Święta Ełczan eksportowych 11.04.04, 20:35
              > > manio15 napisał:
              > >
              > > > manio - b.por."Burak", b. magazynier i b.spec.d/s b.p.poż i BHP RAF (
              > mam
              > > też
              > > > kolekcję innych równie śmiesznych pieczątek i nie jest to ostatnie sł
              > owo)

Widzisz to kiedys byles jeszcze gosc, bo miales pieczatki byly. A kim teraz
              jestes - nikim.
              Najpierw przyczepiles sie do mnie, pozniej do "Dzika", a teraz do jego
              krewnych. Ciekawe do kogo teraz, moze do prawnukow "Dzika", ktorzy mieszkaja w
              Elku? Moze lepiej zajalbys sie przeszloscia swoich przodkow i napisal co
              zrobili dobrego dla Polski zamiast opluwac bohaterow. Rodzina i znajomi "Dzika"
              w Elku to ludzie z pozycja. Jest min. ksiadz. Znaja twoje personalia i adres.
              Nie bedzie wiec problemu z oddaniem Ciebie do sadu. W elckim LO uczyli Ciebie
              nauczyciele, ktorych rodzicow "Dzik" uratowal od smierci. "Dzik" ma w Elku
              oprocz przeciwnikow wielu zwolennikow, ktorzy nie pozostawia tej sprawy bez
              odpowiedzi. Naraziles sie im opluwaniem "Dzika" i podwazaniem jego zaslug.
              Odpowiesz za swoje oszczerstwa i podrywanie opinii dla bohatera.
              Odszukaj rodzine "Dzika", znaja Twoje posty i szyderstwa z "Dzika", czytaja to
              forum i cierpliwie zbieraja dowody obserwujac jak pograzasz sie dalej. Idac na
              spotkanie musisz miec twarda glowe i mocny kark.

Jest tyle ciekawych spraw i tematow, swiat idzie do przodu, a Ty stojisz w
              miejscu. Od roku czasu z zaciekloscia maniaka szkalujesz "Dzika", mnie i moja
              rodzine. Wiem male miasto, prowincja nie masz co robic i grzebiesz w popiele.
              Uwazaj bo kto grzebie w popiele to moze zapruszyc sobie oczy.
              Nie jestes godny, zeby zabierac glos w sprawie "Dzika", a co dopiero zajmowac
              sie podwazaniem jego zaslug i osmieszaniem go. Patrz lepiej swoich zakichanych
              interesow jak oszukac na podatkach, jak wyludzic kredyt i jak okantowac ludzi,
              zeby zarobic na zycie.
              • manio15 Re: Święta Ełczan eksportowych 11.04.04, 22:17
                umarłem ze strachu , nie pisz więcej.

b.manio
              • moniamm Re: Święta Ełczan eksportowych 12.04.04, 02:41
                czlowieku daj sobie spokoj i luz bo sam sie osmieszasz, masz dziadka ktory
                kiedys czym stam sie zasluzyl dla potomnych to badz z niego dumny.
                ale swoich zachowaniem SAM GO OSMIESZASZ, JEGO PAMIEC !!!!!!! wiec wez gleboki
                wdech i spusc z tonu i po prostu odpusc sobie chociaz raz,. chociaz raz od
                swieta pokaz ze nie jestes nadetym bufonem.
              • thorgallpl Re: Święta Ełczan eksportowych 12.04.04, 09:03
                adamnyc: "Jest tyle ciekawych spraw i tematow, swiat idzie do przodu, a Ty
                stojisz w miejscu"

Przegladnij najpierw ORYGINALNE slowniki ortograficzne jez. polskiego, a
                dopiero nastepna rzecza, jaka zrob to siad plaski do komputera i wystukiwanie
                glupot, bo glupoty twego autorstwa czesto sie swietnie czyta:D pod warunkiem
                poprawnego zapisu :D
                • horny7 Re: Święta Ełczan eksportowych 13.04.04, 11:15

> Przegladnij najpierw ORYGINALNE slowniki ortograficzne jez. polskiego, a
                  > dopiero nastepna rzecza, jaka zrob to siad plaski do komputera i wystukiwanie
                  > glupot, bo glupoty twego autorstwa czesto sie swietnie czyta:D pod warunkiem
                  > poprawnego zapisu :D

Czy sprawia Panu/Pani radość czepianie się szczegółów? Czy po prostu
                  nie ma Pani/Pan nic ciekawszego do powiedzenia?

Pozdrawiam,
                  &
                  • thorgallpl Re: Święta Ełczan eksportowych 13.04.04, 13:17
                    horny7 napisał:
                    >
                    > Czy sprawia Panu/Pani radość czepianie się szczegółów? Czy po prostu
                    > nie ma Pani/Pan nic ciekawszego do powiedzenia?
                    >
                    > Pozdrawiam,
                    > &

To nie radosc z czepiania sie szczegolow. Przegladnij wypowiedzi jegomoscia
                    adama a zrozumiesz, dlaczego "Wszystkowiedzacemu" Adasiowi nie wolno puszzcac
                    plazem takich "bykow" jak "stoji":D. Ni mnie ni wiecej on przyczynia sie walnie
                    do obnizenia poziomu intelektualnego dysput na rozne tematy, to on blotem
                    smaruje twarze uczestnikow, a jedynym powodem takiego zachowania jest gleboko
                    zakorzeniony "kompleks pochodzenia" z malej miejscowosci. Do tego jest
                    nawiedzony...ale to temat na inna rozmowe.
                    pozdrawiam

ps.prosze nie zwracac sie na tym forum per Pan/Pani, mimo, iz kwestia mej plci
                    jest jasna :D jak tytulowego bohatera komiksow Van Hamma-
                    Rosinskiego "Thorgall":D
                    • moniamm Re: Święta Ełczan eksportowych 13.04.04, 14:57
                      > ps.prosze nie zwracac sie na tym forum per Pan/Pani, mimo, iz kwestia mej
                      plci
                      > jest jasna :D jak tytulowego bohatera komiksow Van Hamma-
                      > Rosinskiego "Thorgall":D

moj ulubiony bohater komiksow :))))
                      • thorgallpl Re: Święta Ełczan eksportowych 14.04.04, 07:25
                        moj ulubiony bohater komiksow :))))

:D To zabrzmiało niczym komplement :D. Nie sądziłem, że jeszcze gdzieś tam żyją
                        niewiasty durzące się w nim bez pamięci :D.
                        • moniamm Re: Święta Ełczan eksportowych 14.04.04, 07:37
                          Nie sądziłem, że jeszcze gdzieś tam żyją
                          >
                          > niewiasty durzące się w nim bez pamięci :D.

a tam od razu durzace sie bez pamieci :)))).
    • sarna2003 Re: Święta Ełczan eksportowych 10.04.04, 02:57
      pakuje trabanta i ruszam w kosmos!

sarna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka