lilyane 08.02.11, 12:58 jakby ktos był zainteresowany to prosze o info:) strasznie mi sie rozrasta i sie chetnie podziele:) tu troche informacji na temat grzybka moj nr gg 9425645 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buka007 Re: oddam grzybka tybetańskiego 09.02.11, 07:04 ten grzybek to kombucha, tak? a wiecie, podobno wcale nie pochodzi on z Chin, tylko prawdopodobnie jest to polski wynalazek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilyane Re: oddam grzybka tybetańskiego 10.02.11, 12:02 grzybek tybetański robi z mleka kefir , tylko bardziej wartosciowy niz ten dostepny w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: oddam grzybka tybetańskiego 10.02.11, 14:09 a jak długo już go spożywasz? odczułaś już na sobie jakieś zbawienne działanie tego grzybka? Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: oddam grzybka tybetańskiego 10.02.11, 22:00 przy takich cudownych lekach przypomina mi się pewien pacjent , który skarżył się u lekarza na słuch : - Panie doktorze , mam taki słaby słuch że nawet jak sam pierdnę to nie słyszę :( - proszę, to jest doskonałe lekarstwo na pańskie problemy - dziękuję ! Będę lepiej słyszał ? - Nie , będzie Pan głośniej pierdział :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: oddam grzybka tybetańskiego 11.02.11, 15:04 Ostrzegaj w tytule! Klawiaturę sobie oplułem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: oddam grzybka tybetańskiego 18.03.11, 01:31 Dzieki - cudowny grzybek. wystarczylo gdy przeczytalem przepis o hodowli i natychmiast oczyscilem zoladek. Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: oddam grzybka tybetańskiego 22.03.11, 21:39 może jak ten grzybek taki sprytny, to by paliwo zrobił jakie bo drogo w CPNie ostatnio. A jak nie , to spirytus w ostateczności może być na znieczulenie portfela... Jak cuś z tych rzeczy potrafi, to chętnie przygarnę ! Odpowiedz Link Zgłoś