ralston 30.03.05, 13:40 Jakie typy na dzisiejszy mecz naszych zuchów? Po tym festiwalu z Azerbejdżanem apetyty chyba rosną, ale Irlandia to twarde chłopy i za łatwo nie będzie przecież... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lama_83 Re: Mecz 30.03.05, 15:42 Ten wynik z soboty, podobno był pierwszym takim od 1963 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mecz 30.03.05, 15:48 To najwyższe nasze w historii zwycięstwo w walce o punkty. I trzeba przyznać, że nieczęsto się już takie wyniki w Europie zdarzają... Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Mecz 30.03.05, 16:49 Ralstonie, Anglia pokonala Azerow 1:0, my Azerow 8:0; Angla pokonala Irlandie Pln. 4:0, my ich pokonamy .... ;-) A tak serio, stawiam na 3:0 Pozdrawiam i duzo wrazen zycze, & Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mecz 30.03.05, 17:55 Wrażenia pewne. Browar już czeka w lodówce. Oby tylko bramki padały w dobrą stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Mecz 30.03.05, 19:37 :))) E tam, niestety... Czy Irlanddia to taki slaby zespol ze wszyscy obstawiaja, ze z nia wygramy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mecz 30.03.05, 19:38 No najmocniejsi to oni nie są. Gra tam chyba raptem trzech graczy z angielskiej ekstraklasy, reszta występuje w niższych ligach. Ale twarde z nich chłopy, tną równo z trawą i gra się przeciwko nim niełatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Mecz 30.03.05, 19:43 Aha :) No to zobaczymy, co sie bedzie dzialo... Panowie poszli po cos mocniejszego, wiec ja zadbam o odpowiednia oprawe. Moze flagi jakies polskie powyciagam? :) Polskaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mecz 30.03.05, 19:44 Wyciągaj flagę! Poooolskaaaa, białoooo-czeeeerwoooniii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Mecz 30.03.05, 20:37 35 minuta i 0:0, chłopaki niech lepiej zaczną strzelać, bo chcę jechać do Berlina w 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Mecz 30.03.05, 20:49 eeehhh... Pierwsza połowa 0:0. Ide se ugotowac kukurydze... Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Mecz 30.03.05, 20:50 Lama, byc moze sie spotkamy? :) Ueeee, slabizna. W 45 minucie tez 0 do 0! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mecz 30.03.05, 22:22 Hurrrrraaaaaa!!!!! Brawo Żurawski! Na szczęście w odpowiedniej chwili był tam gdzie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mecz 30.03.05, 23:01 No i rzucalo się też w oczy dzisiaj, że w drugiej połowie zaczynało już chłopakom brakować trochę siły do biegania. Z Azerbejdżanem zasuwali do końca na wysokich obrotach. Dobrze, że się dobrze skończyło, choć trochę szkoda, że Austriacy w 87 minucie wymęczyli 1:0 z Walią. Będzie ciężka przeprawa i z jednymi i z drugimi... Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Mecz 31.03.05, 01:03 Ufff.... Jak mawia szmirowaty komentator Dariusz Sz. "mile zlego poczatki, ale szczesliwy koniec". 3 pkt zostaly u nas i mundial co raz blizej ;-) Trzeba chyba pod tym katem planowac przyszloroczny urlop :-)))) & Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Mecz 31.03.05, 09:13 Oh, ale sie wzruszyłąm ;) jak narazie to nieźle idzie naszym chłopakom :) co mnie bardzo cieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mecz 31.03.05, 09:54 To co? Umawiamy się na spotkanie forumowiczów na głównej trybunie stadionu w Monachium? :) Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Mecz 31.03.05, 11:22 ralston napisał: > To co? Umawiamy się na spotkanie forumowiczów na głównej trybunie stadionu w > Monachium? :) Koniecznie ;-) W najgorszym razie spotkamy sie na meczu o 3-cie miejsce w Berlinie, zawsze to blizej ;-))) & Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Mecz 31.03.05, 11:54 I dla rozpoznania wszyscy nałózmy biało czerwone koszulki, albo miejmy ze sobą biało czerwone flagi :) Mój chrzestny mieszka w hannoverze, podobno przygotowania do mistrzostw ruszyly juz pełną parą, a swoją drogą to nie wierzę by szybko powtórzyla się taakaaa impreza tak blisko... Cholera czym więcej myślę tym bardziej nie mogę się doczekać :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mecz 31.03.05, 12:02 Spokojnie - bez ekscytacji. Do finałów jeszcze droga daleka. Austria niestety w ostatnich chwilach też strzeliła bramkę Walijczykom, więc ciągle mają cztery punkty do nas. W tej sytuacji szykuje się nam ciężki mecz z Walijczykami i podobna droga przez mękę jak z Irlandią Pn. Bo mam nadzieję, że jednak z Azerami w Baku nasi sobie poradzą. Mecz z Austrią może być dla nas wbrew pozorom łatwiejszy, bo Austriacy nie będą mogli sobie pozwolić na remis. Ich bedzie urządzało tylko zwycięstwo, więc będą musieli zagrać odważniej i nam bedzie łatwiej grać z kontry... Ale jak powiedziałem droga jeszcze daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Mecz 31.03.05, 13:01 ralston napisał: > Spokojnie - bez ekscytacji. Do finałów jeszcze droga daleka. Austria niestety w > > ostatnich chwilach też strzeliła bramkę Walijczykom, więc ciągle mają cztery > punkty do nas. W tej sytuacji szykuje się nam ciężki mecz z Walijczykami i > podobna droga przez mękę jak z Irlandią Pn. Bo mam nadzieję, że jednak z > Azerami w Baku nasi sobie poradzą. Mecz z Austrią może być dla nas wbrew > pozorom łatwiejszy, bo Austriacy nie będą mogli sobie pozwolić na remis. Ich > bedzie urządzało tylko zwycięstwo, więc będą musieli zagrać odważniej i nam > bedzie łatwiej grać z kontry... > Ale jak powiedziałem droga jeszcze daleka... Masz racje. Latwo nie bedzie. Ale za punkt honoru postawilem sobie, ze i tak na finaly jade.:) Z naszymi cze bez nich. :) Poczuc ten klimat tam na miejscu, to musi byc cos niesamowitego... Lama ma racje, blizej szybko takiej imprezy nie bedzie. Pewnie za ok. 13 lat finaly MS wroca do Europy... & Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mecz 31.03.05, 13:48 No bez nich, to jednak nie będzie to samo. Mocno trzymam kciuki, bo też bym sobie do Berlina pojechał pooglądać Rasialdo na żywo ;) Odpowiedz Link Zgłoś