dorota-3 11.05.05, 20:03 Bardzo proszę o podanie dobrgo dermatologa, poniewż mam ogromny problem z wypadaniem włosów.Może ktoś już się leczył na włosy skutecznie? Pzdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lama_83 Re: dobry dermatolog 13.05.05, 12:34 Nie wiem jak z wypadaniem włosów, ale moja siostra chodzi z trądzikiem do dr Gazdy, przyjmuje chyba na moniuszki czy jakoś tak... Na kilińskiego skręcasz w boczną ulicę obok baru as (jeśli jedziesz od baranek to w prawo przed barem)... Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: dobry dermatolog 13.05.05, 14:33 lama_83 napisała: > Nie wiem jak z wypadaniem włosów, ale moja siostra chodzi z trądzikiem do dr > Gazdy, przyjmuje chyba na moniuszki czy jakoś tak... Na kilińskiego skręcasz w > boczną ulicę obok baru as (jeśli jedziesz od baranek to w prawo przed barem)... > > to Matejki chiba ? bo moniuszkito w City Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: dobry dermatolog 14.05.05, 14:49 może i tak... nie pamiętam nazwy ulicy, ale skoro wiemy gdzie to jest... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-3 Re: dobry dermatolog 14.05.05, 16:44 dziwwczyny bardzo dziekuje za namiar .pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: dobry dermatolog 14.05.05, 21:04 nie dość że Kopernik była kobietą ... to jeszcze teraz okazuje się że Manio jest dziewczyną ! echhh te życie - ciągle zaskakuje dorota-3 napisała: > dziwwczyny bardzo dziekuje za namiar .pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: dobry dermatolog 15.05.05, 12:52 mobb napisał: > nie dość że Kopernik była kobietą ... to jeszcze teraz okazuje się że Manio > jest dziewczyną ! > echhh te życie - ciągle zaskakuje skoro mogę być na forum "maniem z łańcuchami i gazikiem" to tym bardziej mogę być Manią bo bardzo lubię dziewczyny ! Całuję Was gorąco, chłopaki Mania > > dorota-3 napisała: > > > dziwwczyny bardzo dziekuje za namiar .pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś