lama_83 23.06.05, 15:57 czy gdzieś w necie jest kalendarz imprez na ten rok? Na stronie mosiru nie ma... Dziś prześwietna Mandaryna i śliczniutki Bartuś Wrona... Hehe Ciekawe kto jeszcze w te lato... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shannonka Re: Kalendarz impez 2005 23.06.05, 16:22 jezeli jeszcze zdazysz to proponuje "puls ełku" albo wczorajsze "Rozmaitości Ełckie". jest tam pełny opis imprez jakie zaplanowano nam na te wakacje. jezeli uwazasz ze bartus jest przesliczniutki a mandaryna przeswietna to napewno ucieszy cie fakt, iż 17 lipca bedziemy podziwiac ZA DARMO In-grid, zaś bodajże 18 sierpnia usłyszymy "czarne oczy" w wykonaniu Ivana (z delfinkiem oczywiście)...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geostachu Re: Kalendarz impez 2005 23.06.05, 17:08 www.turystyka.elk.pl/imprezy/ Ależ proszę Miłych wrażeń polecam koncerty: Boys, Ivan i Delfin ............. nie sugeruj się Varius Manx i De Mono to zasługa RMF, Naj i Polsatu a nie naszych władz. Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Kalendarz impez 2005 24.06.05, 09:18 shannonka napisała: > jezeli jeszcze zdazysz to proponuje "puls ełku" albo wczorajsze "Rozmaitości > Ełckie". jest tam pełny opis imprez jakie zaplanowano nam na te wakacje. jezeli > > uwazasz ze bartus jest przesliczniutki a mandaryna przeswietna to napewno > ucieszy cie fakt, iż 17 lipca bedziemy podziwiac ZA DARMO In-grid, zaś bodajże > 18 sierpnia usłyszymy "czarne oczy" w wykonaniu Ivana (z delfinkiem > oczywiście)...pozdrawiam oj, nie zauważyłaś nutki ironii w tym co napisałam? szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
shannonka Re: Kalendarz impez 2005 01.07.05, 10:25 czyli jeszcze sa na tym swiecie NORMALNI ludzie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kalendarz impez 2005 01.07.05, 10:27 shannonka napisała: > czyli jeszcze sa na tym swiecie NORMALNI ludzie ;) > pozdrawiam Zależy, co kto pod pojęciem "normalność" rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
shannonka Re: Kalendarz impez 2005 04.07.05, 09:46 ralston napisał: > Zależy, co kto pod pojęciem "normalność" rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
shannonka Re: Kalendarz impez 2005 04.07.05, 09:52 ralston napisał: > > Zależy, co kto pod pojęciem "normalność" rozumie... przyznasz sam, ze nie majac juz szesnastu lat wstyd sie przyznac do posiadalnia takich idoli... zwrooc uwage ze na ich koncertach tymi co sa najblizej sceny i piszcza najglosniej sa wlasnie 14-16 latki. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kalendarz impez 2005 04.07.05, 19:42 Takie dinozaury jak ja, to pewnie tylko Luisa Armstronga i Glenna Millera z winylowych płyt słuchają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shannonka Re: Kalendarz impez 2005 08.07.05, 11:18 Ej no! za Armstronga to ja sie do noozek klaniam Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Re: Kalendarz impez 2005 23.06.05, 17:27 Buuuuuhuuuuuuuu ;-(((((( A mnie nie bedzie !!!!!!!!Ech Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kalendarz impez 2005 23.06.05, 18:31 mrozosia napisała: > Buuuuuhuuuuuuuu ;-(((((( > A mnie nie bedzie !!!!!!!!Ech > A co? Marzył Ci się Iwan i Delfin na żywo, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Kalendarz impez 2005 23.06.05, 20:24 Mnie NA PEWNO nie bedzie! :) Rany, jakie szmiry.. Jedyne na co bym sie moze wybrala to Pocahontas - z czystej ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kalendarz impez 2005 23.06.05, 21:50 Eeee... a Iwan i Delfin to pies? Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Re: Kalendarz impez 2005 24.06.05, 18:41 Rals rozgryzles mnie! przez tego Ivana po nocach nie spie;-P I jak juz sie zlitowal i przyjedzie , to mnie nie ma, a niech to!!! Prawdziwi zuraw i czapla ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kalendarz impez 2005 27.06.05, 11:25 mrozosia napisała: > Rals rozgryzles mnie! przez tego Ivana po nocach nie spie;-P > I jak juz sie zlitowal i przyjedzie , to mnie nie ma, a niech to!!! Prawdziwi > zuraw i czapla ;-D Co fakt, to fakt - mógł w końcu jakoś terminarz skonsultować. A nie przyjeżdżać jak prawdziwi fani są akurat za oceanem... No po prostu brak kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Re: Kalendarz impez 2005 27.06.05, 17:46 Chamstwo!!chyba musze zmienic obiekt westchnien. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kalendarz impez 2005 28.06.05, 09:26 Zmieniać obiekt westchnień tylko z powodu chamstwa obiektu? Jakaż niestałość... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Re: Kalendarz impez 2005 28.06.05, 16:18 Coz, wszak kobieta zmienna jest;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kalendarz impez 2005 28.06.05, 17:37 mrozosia napisała: > Coz, wszak kobieta zmienna jest;-P Zgodnie z powiedzeniem: on był stały, tylko one się zmieniały? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Kalendarz impez 2005 24.06.05, 00:06 o....to dobrze, że mnie nie ma !!!!!!!!!!!!zwłaszcza Bartuś...mi nie pasi:) Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Kalendarz impez 2005 24.06.05, 09:23 ale było nawet zabawnie :) Ten facet w ogóle nie umie tańczyć. Bartek był przed mandaryna, gdy wyszli Ci smieszni prowadzący z radia 5 normalnie dało się słyszeć: -czy chcecie Bartka Wrone?!?!?! Publika: Nieeeee!!!! oj, fajnie było :) Mandaryna dała niezły pokaz, głosu to Ona za grosz nie ma, ale i fajerwerki były i pejczyk i rozkroki tancerek nad głowami tancerzy :) A tak na serio to nawet niezłe show taneczne (jak na ełckie warunki) Ja jakoś najbardziej czekam na RMF FM, pamiętacie może Inwazję Mocy sprzed paru lat? To była fajna impreza.... Mam nadzieję na powtórkę... Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Kalendarz impez 2005 24.06.05, 09:35 Po przeglądnięciu z paru pozycji jestem nawet zadowolona. moim zdaniem na zainteresowanie zasługują: - mistrzostwa Polski w siatkowce plazowej - impreza RmF Fm - Biasiady Tyskie, o ile dobrze pamiętam to byłam na tym w augustowie i było nawet ok Odpowiedz Link Zgłoś
shannonka Re: Kalendarz impez 2005 01.07.05, 10:29 w RMF FM moowia ze sie bedzie mozna najesc jakichs wykwintnych potraw... az mi slinka pociekla choc i tak mi sie wydaje ze wszystko skonsumuje elckie gronko polityczne... w koncu oni do koryta to zawsze pierwsi... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kalendarz impez 2005 27.06.05, 11:26 viki1976 napisała: > o....to dobrze, że mnie nie ma !!!!!!!!!!!!zwłaszcza Bartuś...mi nie pasi:) A chto to ten Bartuś? Bo nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Kalendarz impez 2005 27.06.05, 14:46 Bartuś?to taki modziutki chłopaczek, który śpiewa piosenki o miłości... jak dla mnie jego spiew to nie jest śpiew tylko pojekiwanie...- wzbuda moje współczucie... A na imprezę RMF-u wpadnę na bank! W ten weekend jadę do Ełku z przyjaciółką:) Zaszalejemy! Pozdrawiam Viki Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Lato Klezmerskie w Sejnach 06.07.05, 05:06 Oj, na taka imprezke bym sie wybrala z nieskrywana przyjemnoscia i radoscia. Piekna , pozytywna muzyka w rownie pieknym otoczeniu...jakaz szkoda ze mnie nie bedzie ;-/ muzyka.onet.pl/mr,1125485,wiadomosci.html Ale moze ktos z forumowiczow sie wybiera?? Odpowiedz Link Zgłoś
shannonka Ełk Open Wind & Fire (15-17 lipiec) 12.07.05, 13:05 Szłam do pracy i zauważyłam, że szykuje się ciekawa imprezka dla "degustatorów" sztuki. W ubiegłym roku byłam uczestnikiem i wyniosłam pozytywne wrażenie. Napewno to ciekawa próba zaszczepienia w nas pasji teatrem a bynajmniej ciekawości. Polecam z całego serducha i zapraszam do parku przy fontannie (standardowo w godz. 16-17) oraz plaża miejska (po 22:00). uwiecznieniem festiwalu będzie koncert In-Grid (choć uważam że to conajmniej dziwne połączenie) Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Szanty w Gizycku 15.07.05, 21:45 Wybiera sie ktos na tegoroczne szantowanie w Twierdzy Bojen?? Bylam pare razy i calkiem sympatyczna impreza. Po koncertach wloczega po Gizycku, picie piwka w ogrodkach , nad kanalem, i jeziorem , gwiazd lezac na plazy ogladanie, znajmych niespodziewane spotkania , nieznajomych nagabywanie, lapanie lajby na stopa ;-D Oczywiscie nocleg w domku przy kanale u zaprzyjaznionej rodzinki, kto tam nie nocowal?!OjOjOj! Odpowiedz Link Zgłoś