ralston 10.01.06, 09:36 www.wm.pl/Index.php?ct=elk&sct=elk&id=806431 I jak się Wam podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elkman Re: Mamy nowe logo 10.01.06, 20:55 Myślę,że to niebieskie tło mogłoby być trochę bardziej błękitne. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mamy nowe logo 12.01.06, 14:48 Ja, jako typowy mężczyzna - z trudem rozróżniam kolory. Więc jak dla mnie może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
koks77 Re: Mamy nowe logo 12.01.06, 15:03 Jako daltonista (tako orzekli na komisji wosjkowej), nic na temat kolorów nie powiem.:) Graficznie ładne, nie przekombinowane...podoba mi się. Ale hasło? Hmmm, pewnie ma się kojarzyć z olbrzymią ilością możliwości; pomijając prawdziwość istnienia tylu możliwości (w Ełku) zbitka słowna "jezioro możliwości" stanowi dla mnie zbyt wysoki poziom abstrakcji. Zaciemnia przekaz...więc chyba hasło przekombinowane? Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia A mnie sie podoba 12.01.06, 18:02 Tak lekko poetycko. I chyba autora znam ;-)) Pozdrowienia dla Wesola i gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: A mnie sie podoba 12.01.06, 21:13 mnie tez sie widzi , odmaluje sobie takie i powiesze w robocie nad biurkiem - niech sie ludziska dziwujom jakie piekne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A mnie sie podoba 12.01.06, 22:30 Nienajgorszy pomysł. Może też se powieszę... Odpowiedz Link Zgłoś
marcell.dha Re: A mnie sie podoba 13.01.06, 19:35 mrozosia napisała: > Tak lekko poetycko. I chyba autora znam ;-)) Pozdrowienia dla Wesola i > gratulacje!!! Ja wiem, że ten rzekomy autor nie może być autorem. Jeżeli by kupił na chwilę prawa autorskie do tego znaku, już by było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś