Gość: Gośka IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 23:42 Witajcie.Jestem już nie z Ełku,...teraz mieszkam w Ostrołęce.Poszukuję Was Ludzie ,którzy mnie znają.Czy ktoś z Was odwiedza to forum?Pozdrawiam wszystkich.Gośka już Sulima. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klima Re: Szukam i szukam IP: *.krak.gazeta.pl 29.11.02, 17:21 Chyba Cię znam dość dobrze Gosiu. Jeśli sie nie mylę, to mieszkałaś na osiedlu Chamowo, w jednym z tych podłużnych bloków obok pawilonu, na pierwszym piętrze, razem z braciszkiem - łobuzem. Tak było? pozdrawiam z Krakowa K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Szukam i szukam IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 12:03 Tak mi wyszło,ze to ja.A czy ja Ciebie znam? Byłam w domku.Wielki śnieg wszędzie,straszno było wracać,ale już jest dobrze.Pozdrawiam .3maj się ciepło.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozosia Re: Szukam i szukam IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 11:59 czesc Gosia, jest takie powiedzonko szukajcie a znajdziecie, no i znalazlas.pewnie juz sie domyslasz kogo. jesli masz w domku internet i swoj adres e-mail , to moze do mnie napiszesz? oto moj: mrozosia@poczta.fm sobie powymieniamy njusy. Sylwia S. zaplotla sobie warkoczyki na calej glowce, bardzo ciekawie wyglada. Jakos na dniach Sylwia idzie na rozmowe o prace i zastanawiala sie ,jak zostanie odebrana jej nowa fryzura? wiesz zyjemy w Elku... w przyszly weekend wybieramy sie w odwiedziny do Moni G., juz nie moge sie doczekac, bo dawno jej nie widzialam i z nia nie rozmawialam. Gosia, moze spotkamy sie w najbizsze swietO? odezwij sie, prosze.pozdrawiam.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loser5 może znalazłaś IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 12:00 witam Małgorzatko. jak tam Twój list do mnie? mam nadzieję, że chociarz poczatek jest już gotowy. jeszcze żyje po ostatnich wojażach poza miastem Ełk, choć nie wiem na jak długo sił mi wystarczy. co do Twych poszukiwań to w Ełku jest już coraz mniej fajnych ludzi, oczywiście tych, których jeszcze pamiętamy i którzy nas jeszcze powinni pamiętać. wiesz sama jak jest z tą pamięcią. szkoda tych minionych dni, prawda? powodzenia na wyjeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Szukam i szukam IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 20:49 Tak tak smutne to ,ale prawdziwe...już mi nawet nie żal.Pogodziłam się już dawno z tym niezawesołym wszak faktem.Ale nie będę sie tak publicznie uzewnętrzniać .Mam nadzieje ,że Nowy Rok przywitałeś w miłym gronie...ja muszę nieskromnie przyznać,że już dawno nie bawiłam się tak cudnie.List szykuję.Pozdrawiam Mrozosię . Ps.To ludzie tworzą miasto ,wiesz to i ja to wiem...Mi tu juz dobrze..zapraszam wpadnij zabiorę Cię w kilka magicznych -w tym niezbyt ładnym mieście-miejsc. ps2Maciek pozdrawia. 3maj się ciepło. Ludzie tu niektórzy naprawdę fajni.Przyjeżdżaj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiekt Re: Szukam i szukam 03.01.03, 21:53 Ostroleka to okropne miasto. Ludzie straszni. Kiedys jechalem autobusem PKS do pewnej miejscowosci kolo Ostroleki. Kilku nastolatkow z zawodowki z teczkami wepchalo sie na sile do autobusu bez biletu. Kierowca nic im nie powiedzial tylko podjechal pod komende policji, zablokowal drzwi i poszedl po policje. Przyszedl za kilka minut z czterema policjantami i otworzyl autobus. Skontrolowali wszystkich. Ludzi bez biletu policja spisala, a tych bez dokumentow zatrzymala. wiesiekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Szukam i szukam IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 23:27 tak..ale...wyszło tak ,że mieszkam w tym "okropnym mieście"juz ponad 3 lata.i to właśnie tutaj udało mi się spotkać naprawdę fajnych,ciepłych ludzi,z którymi spotykam się z "regularną regularnością".I w nowym roku tego wam życzę - pośród niefajnych odnależć fajnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: PS do Wiesiekt IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 23:32 No tak okolice dworca PKS w O nie należą do najmilszych...a dojeżdżająca do szkoły młodzież z okolicznych wsi [jeny skąd ich siętam tylu bierze]jest wyjątkowo "nieurokliwa" pzdrv. Odpowiedz Link Zgłoś
tagusiax Re: Szukam i szukam 11.01.03, 22:54 leszczynia ty to masz pomysly jak zobaczylam SZUKAM I SZUKAM to od razu wiedzxialam ze to ty do uslyszenia agnieszka p.s. dobry pomysl zastosuje buzka Odpowiedz Link Zgłoś
tagusiax Re: Szukam i szukam 11.01.03, 22:54 leszczynia ty to masz pomysly jak zobaczylam SZUKAM I SZUKAM to od razu wiedzxialam ze to ty do uslyszenia agnieszka p.s. dobry pomysl zastosuje buzka Odpowiedz Link Zgłoś