e_w_a_g_5 04.12.07, 11:45 w dniu Twojego święta, moc życzeń i całuski Zahirobasiu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elissa2 Re: zahirko 04.12.07, 12:41 Z całego serca życzę Ci Wszystkiego Najpomyślniejszego! I niechaj się spełnią Twoje Marzenia! www.twojekwiaty.pl/photo/461.jpg Odpowiedz Link
shachar Re: zahirko 04.12.07, 13:01 Bunieczka, mam dla Ciebie kwiateczka sa rzeczy piekne na tym swiecie i tego sie trzymaj. i w czolo caluje fineartamerica.com/artworkimages/A6562-816-RainforestFlora.jpg Odpowiedz Link
7zahir Jesteście Kochane Dziewczyny...Dziekuję :-) 04.12.07, 18:29 ....Baaardzo za usmiech, który mam na Twarzy pisząc te słowa, za ciepło, które poczułam gdzieś tam w srodku. Sciskam Was narazie wirtualnie, a jak nadarzy sie okazja zrobie to w realu Odpowiedz Link
7zahir Dziękuję Janie :-) 04.12.07, 18:52 jan_stereo napisał: > A do zyczen to i ja chetnie dolacze :")> Fajnie, że jesteś Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 dla Basi 04.12.07, 19:53 życzę Ci chlebów na stole bez liku życzę Ci wiatrów leciutkich jak obłok wiosen w konwaliach gorących promyków suchych chodników gdy wokół jest mokro życzę Ci jeszcze tego co nie wiesz i nawet nie śmiesz po ciemku marzyc napiszę Ci tylko ten jeden wiersz nikt nie wie co jutro może się zdarzyć Odpowiedz Link
7zahir Jestem wzruszona...Dziękuje Ewuniu :-) 05.12.07, 17:04 e_w_a_g_5 napisała: > życzę Ci chlebów na stole bez liku > życzę Ci wiatrów leciutkich jak obłok > wiosen w konwaliach gorących promyków > suchych chodników gdy wokół jest mokro > > życzę Ci jeszcze tego co nie wiesz > i nawet nie śmiesz po ciemku marzyc > napiszę Ci tylko ten jeden wiersz > nikt nie wie co jutro może się zdarzyć> Zapisałam go sobie....na zawsze. ściskam Cie cieplutko Odpowiedz Link
krytyk2 Re: zahirko 04.12.07, 19:53 I ja sie dołączam do życzeń!!))Od rana na wlasnych nogach,bez auta /w naprawie/dotarlem wreszcie do domciu Odpowiedz Link
7zahir Dziekuję Krytyku :-) 05.12.07, 17:06 krytyk2 napisał: > I ja sie dołączam do życzeń!!))Od rana na wlasnych nogach,bez > auta /w naprawie/dotarlem wreszcie do domciu Doceniam to, że napisałeś mimo zmeczenia Odpowiedz Link
shachar Re: Dziekuję Krytyku :-) 05.12.07, 18:01 Allle fajny wiersz dostalas! piekny! a krytyk i samochod to jakis neverending konflikt he? dlaczego niszczysz auta? Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dziekuję Krytyku :-) 05.12.07, 23:17 shachar napisała: > Allle fajny wiersz dostalas! piekny! > a krytyk i samochod to jakis neverending konflikt > he? dlaczego niszczysz auta? trafilaś w mój kompleks!!!!!!!! powiem Ci w tajemnicy ,ze nienawidzę aut, a zacząlem jeździć dawno temu ,bo do najblizszego sklepu/osrodka zdrowia..itd/ i pracy mialem kilkanascie kilometrów Odpowiedz Link
shachar Re: Dziekuję Krytyku :-) 06.12.07, 01:26 nie chce psuc watku, ale skad to nienawidzenie? one zlosliwe sa, czy po prostu niestarannie zrobione? poszlam sobie do kuchni i pomyslalam, ze ja o swoich autach mysle lepiej niz to jest warte i one jakos tam staraja sie dorosnac do moich wyobrazen, imaginujesz wacpan? i sie zachowuja czasami troche sie pomodle, np obsesyjnie boje sie zlapac gume ,bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji, ale np nie robie nic zeby zapewnic sobie pomoc drogowa w razie draki,tzn.oplacac jakis serwis pomocniczy, czy przynajmniej miec numer telefonu pod ktory mozna zadzwonic, ciekawe Odpowiedz Link