luego 20.06.07, 08:34 Ze ma powstac nowy most, ktory polaczy dwa brzegi jeziora, chyba jeden z cypli i brzeg w okolicach Baranek? Tak mi sie obilo o uszy, ale to moze jakas bzdura jest? Slyszeliscie tez o planach stworzenia fontanny na jeziorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freeman8 Re: Czy to prawda? Ocxzywiście! 20.06.07, 08:57 Most na przesmyku jez.Ełckiego zapowiedział obecnie nam panujący Tomko Andrukiewicz - jako zwieńczenie budowanej promenady od plaży do Baranek a potem ma być kontynuacja w stronę zamku - tak aby można było krugom chodzić na spacerach. Druga część jeziora ma mieć podświetlany gejzer w okolicach obu żółtych trub naprzeciw ZUS-u - tak rzecze v-ce prezydent Urbański. Aby nie wydawało się ex Ełczanom mało to dołożę,żę ul.Wojska Polskiuego będzie modernizowana w ciągu najbliższych 3 lat. Efektem ma być zmiana sygnalizacji świetlnej,przebudowa skrzyżowań oraz środkowy pas zieleni na całej jej długości. O Mickiewicza już zapomnieli? Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: Czy to prawda? Ocxzywiście! 20.06.07, 09:13 Ameryka, mi brakuje już tylko roznegliżowanych hostess tańczących w kroplach gejzeru. Ale obawiam się że po linii prezydenta, to w gejzerze postawią raczej święty obrazek Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Czy to prawda? 20.06.07, 09:28 Wiec jednak to prawda. :) Pozyjemy, zobaczymy... Moze nadejdzie czas, ze swiete obrazki i tanczace hostessy tudziez ich meskie odpowiedniki, nie beda sie nawzajem wykluczac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: Czy to prawda? 20.06.07, 09:43 hihi, wiedziałem że luego upomni się o gołych czipendejlsów Odpowiedz Link Zgłoś