mazurek8 22.11.03, 12:39 Zapraszam wszystkich razem i każdego z osobna na dyskusję o ksiązce w Wawie. Rzecz będzie działa się 26 listopada (środa chyba) w klubie Czuły Barbarzyńca, ul Dobra 31 (róg Zajęczej). Pozdrawiam i do zobaczenia. K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazurek8 Re: Amsterdam w Warszawie 22.11.03, 12:44 Zapomniałbym, że o g. 19.30 się rozpoczyna. Już milknę. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Amsterdam w Warszawie 26.11.03, 23:06 No i warto było na spotkanie pójść. B to i intelektualna strawa była niekiepska, i kolegę z podstawówki spotkałem, z którym w jednej ławce siedziałem. I dedykację mam w książce autorską ręka wypisaną: Ralstonowi i podpisaną Klima. Ale i ryzyka z taką wyprawą mogą się wiązać, bo się Klima bardzo małżonce spodobał i teraz ilość powodów do zazdrości wzrosła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Amsterdam w Warszawie 27.11.03, 08:21 a to czekam niecierpliwie na spotania w Krótkim Mieście , też poproszę sobie dedykację "maniowi i podpisana Klima". Może w oklicach świąt? manio Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek8 Re: Do Mania 27.11.03, 12:46 Będzie spotkanie we Łku już wkrótce, dam znać na forum. Wpis gwarantowany K. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Do Mania 27.11.03, 14:38 W Warszawie, mimo obaw, poszło w sumie gładko. Choć zdaje się, tych z Krótkiego Miasta trochę na sali było... Bardzo jestem ciekaw, jak się to spotkanie w Ełku potoczy. Mam wrażenie, że może być najciekawsze ze wszystkich. Choć z pewnością nie najłatwiejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: Do ralstona 27.11.03, 18:55 ralston napisał: > W Warszawie, mimo obaw, poszło w sumie gładko. Choć zdaje się, tych z > Krótkiego Miasta trochę na sali było... Bardzo jestem ciekaw, jak się to > spotkanie w Ełku potoczy. Mam wrażenie, że może być najciekawsze ze > wszystkich. Choć z pewnością nie najłatwiejsze. Latwo nie bylo, bo Warszawiacy nie lubia Krakusow i na odwrot. A tutaj jeszcze Elcki Krakus:) Adam Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Amsterdam w Warszawie 01.12.03, 14:29 Zonie sie nie dziwie, od czasu kiedy zobaczylam jak autor wyglada. :)PPPP Niestety, tylko na zdjeciu. Twarz wydaje mi sie nawet troche znajoma! Lu Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: Amsterdam w Warszawie 01.12.03, 22:26 chętnie umieściłbym fragment książki na mojej stronce (elk.castlesofpoland.com) w celach promocyjnych. Dało by się coś w tej sprawie zrobić? W ogóle widzę, że stronka miejska www.elk.pl się przebudowuje - kolorki i dizajn jakiś przyjemniejszy - w sumie to oni powinni o to zabiegać i promować "swojaka". Odpowiedz Link Zgłoś