adamnyc 12.12.03, 10:35 Czy w Elku dziala moze klub swingers? To taka zabawa dla doroslych. Oczywiscie nie chodzi mi o muzyke. Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lapusz Re: swing 12.12.03, 11:16 Tak, jest bardzo prężne centrum swingersów. Imprezki przednie, total odjazd bez zachamowań 3x w tygodniu. Przyjeżdżaj. Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: swing 12.12.03, 15:16 nie wiem czy w Ełku jest, ale w Białymstoku nieoficjalnie istnieje. nieoficjalnie bo nie mają pomieszczeń, a klub rozciąga się od Białegostku do Warszawy po obu stronach trasy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: swing 13.12.03, 08:59 spec5150 napisał: > nie wiem czy w Ełku jest, ale w Białymstoku nieoficjalnie istnieje. > nieoficjalnie bo nie mają pomieszczeń, a klub rozciąga się od Białegostku do > Warszawy po obu stronach trasy :))) > Po obu stronach drogi to stoja prostytutki. Kluby swingers to miejsca gdzie uczeszczaja malzenstwa i pary. Nie ma mowy tam o seksie za pieniadze. Adam Odpowiedz Link Zgłoś
magoi Re: swing 17.12.03, 10:39 adamnyc napisał: > spec5150 napisał: > > > nie wiem czy w Ełku jest, ale w Białymstoku nieoficjalnie istnieje. > > nieoficjalnie bo nie mają pomieszczeń, a klub rozciąga się od Białegostku > do > > Warszawy po obu stronach trasy :))) > > > > Po obu stronach drogi to stoja prostytutki. Kluby swingers to miejsca gdzie > uczeszczaja malzenstwa i pary. Nie ma mowy tam o seksie za pieniadze. > > Adam A ty naturalnie poczules potrzebe poprawienia goscia, ktora to wypowiedz tak znakomicie zrozumiales... Gratulacje Adam... /M Odpowiedz Link Zgłoś
magoi Re: swing 17.12.03, 10:51 If you swing nearby a bar Makes no difference who you are Anyone your heart desires might cumm with you If you of a pussy dream No position ’s too extreme When you swing nearby a bar Your dreams might cumm true : ) Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: swing do magoi 17.12.03, 20:30 Are you swinger? My friends are swingers. Tell me more about yourself and your wife. I hope you could swing with them. Great, you are from Sweden. They dream about swedish swingers. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwuzel Re: swing do magoi 18.12.03, 08:02 No proszę Adam został stręczycielem a robi to z wdziękiem osoby znającej się na rzeczy. Panowie mam prośbę umawiajcie sie na czacie albo pocztą bo to staje się żałosne :( Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: swing do magoi do wuzela 18.12.03, 08:26 Wuzel, Jesli nie masz o czyms kompletnego pojecia (w tym przypadku chodzi o swing) to nie zabieraj glosu na ten temat. Streczycielem nigdy nie bylem i nie bede. Chcialem dociac dla tego polskiego Szweda magoi, ktory pisze wierszem o swingu. O streczycielstwie i czerpaniu zyskow z prostytucji to Ty lepiej nic nie mow. W Polsce agencje towarzyskie dzialaja legalnie i sa zarejestrowane i placa podatki jak kazdy zaklad prowadzacy dzialalnosc gospodarcza. Skoro panstwo czerpie zyski z prostytucji, to bawi sie w alfonsa. Pieniadze z podatkow czyli i z agencji zasilaja budzet panstwa, ktory pozniej dzieli pieniadze na rozne resorty i cele spoleczne. Reasumujac kazdy obywatel ma cos w Polsce posrednio z prostytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwuzel Re: swing do magoi do wuzela 18.12.03, 09:43 Adam wiem co to jest swing(zastanawiam się dlaczego myślisz że w Ełku ludzie o tym nie wiedzą) ale nie wydaje mi się żeby był to najlepszy wątek do forum regionalnego dlatego rzeczywiście nie będę zabierał na ten tem głosu - może na jakimś forum o sposobie na urozmaicenie życia seksualnego :)). Pozwolę sobie podyskutować tylko z drugą cześcią Twojej wypowiedzi. Może wyślij taki post do Ministerstwa Finansów napewno się ucieszą że ktoś im w końcu otworzył oczy. Nie wydaje mi się że którakolwiek z agencji ma w statusie czerpanie zysku z prostytucji to jest ciągle nielegalne , w USA też istnieją miejsca legalne gdzie płacą podatki a pod płaszczykiem wypoczynku, odnowy biologicznej i masażu możesz legalnie ..... Mówisz jak zaślepiony Ameryką (czystą piękną i przyjemną) może zamiast chodzić na spotkania swingers przejrzyj prasę jak wydawane są Amerykańskie pieniądze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adamnyc Re: swing do magoi do wuzela 18.12.03, 20:16 Wuzel Nie naleze do swingers. To dobrze, ze wiesz co to jest swing, bo wielu ludzi na forum nie ma o tym pojecia. Moge Ciebie zapewnic, ze w calych Stanach z wyjatkiem Nevady nie znajdziesz zadnej legalnej agencji towarzyskiej. Nie znajdziesz rowniez w prasie amerykanskiej tak jak w Polsce w polskiej ogloszen panienek na godziny czy reklamujacych sie agencji towarzyskich albo panienek przy drogach. Uprawianie prostytucji jest tutaj surowo karana. Karze wiezienia podlega nie tylko panienka, ale rowniez jej klient. Wy tez to wprowadzicie w Polsce z biegiem czasu jak wam zaczna ludzie umierac na AIDS setkami. Musze stwierdzic, ze drastyczne przepisy prawne poskutkowaly w Stanach i mamy czyste ulice i drogi. I nikomu w sasiedztwie nie zaklucaja spokoju agencje towarzyskie. Jesli cos gdzies jest to zakonspirowane i tylko przez posrednikow. Zgadzam sie z Toba, ze pieniadze w Stanach nie zawsze sa rozsadnie wydawane. Ostatnio trwoni sie miliardy dolarow na kosztowne wojny podczas gdy przydalyby sie one wielu Amerykanom. Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
e-riki Re: swing do magoi do wuzela 18.12.03, 21:22 Ale Ty masz w tych stanach dobrze... Czysto schludnie i bez tirówek... Dzieki za slowa otuchy ze u nas tez tak kiedys bedzie.... Chociaz ja wole nasz swojski balagan od tych Twoich porzadkow... Przynajmniej nie przewraca sie w glowach co przytrafilo sie juz Tobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
magoi Re: swing do magoi do wuzela do AdamNYC 14.01.04, 12:36 Ugryz sie w piety : ) Usmiac mi sie chce z twoich bzdór panie Adam... Ale skoro ty nic nigdy madrego z siebie nie wydobedziesz wiec po jaka cholere ja sie mecze z tym polskim, komentujac twoje wpisy? Chyba swira dostalem... Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: swing 19.12.03, 15:22 najciemniej pod latarnią: info.onet.pl/844660,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś