12.12.03, 10:35
Czy w Elku dziala moze klub swingers? To taka zabawa dla doroslych.
Oczywiscie nie chodzi mi o muzyke.

Adam
Obserwuj wątek
    • lapusz Re: swing 12.12.03, 11:16
      Tak, jest bardzo prężne centrum swingersów. Imprezki przednie, total odjazd bez
      zachamowań 3x w tygodniu. Przyjeżdżaj.
    • spec5150 Re: swing 12.12.03, 15:16
      nie wiem czy w Ełku jest, ale w Białymstoku nieoficjalnie istnieje.
      nieoficjalnie bo nie mają pomieszczeń, a klub rozciąga się od Białegostku do
      Warszawy po obu stronach trasy :)))
      • adamnyc Re: swing 13.12.03, 08:59
        spec5150 napisał:

> nie wiem czy w Ełku jest, ale w Białymstoku nieoficjalnie istnieje.
        > nieoficjalnie bo nie mają pomieszczeń, a klub rozciąga się od Białegostku do
        > Warszawy po obu stronach trasy :)))
        >

Po obu stronach drogi to stoja prostytutki. Kluby swingers to miejsca gdzie
        uczeszczaja malzenstwa i pary. Nie ma mowy tam o seksie za pieniadze.

Adam
        • magoi Re: swing 17.12.03, 10:39
          adamnyc napisał:

> spec5150 napisał:
          >
          > > nie wiem czy w Ełku jest, ale w Białymstoku nieoficjalnie istnieje.
          > > nieoficjalnie bo nie mają pomieszczeń, a klub rozciąga się od Białegostku
          > do
          > > Warszawy po obu stronach trasy :)))
          > >
          >
          > Po obu stronach drogi to stoja prostytutki. Kluby swingers to miejsca gdzie
          > uczeszczaja malzenstwa i pary. Nie ma mowy tam o seksie za pieniadze.
          >
          > Adam

A ty naturalnie poczules potrzebe poprawienia goscia, ktora to wypowiedz tak
          znakomicie zrozumiales...
          Gratulacje Adam...
          /M
    • magoi Re: swing 17.12.03, 10:51
      If you swing nearby a bar
      Makes no difference who you are
      Anyone your heart desires
      might cumm with you

If you of a pussy dream
      No position ’s too extreme
      When you swing nearby a bar
      Your dreams might cumm true

: )
    • adamnyc Re: swing do magoi 17.12.03, 20:30
      Are you swinger? My friends are swingers. Tell me more about yourself and your
      wife. I hope you could swing with them. Great, you are from Sweden. They dream
      about swedish swingers.
      • andrzejwuzel Re: swing do magoi 18.12.03, 08:02
        No proszę Adam został stręczycielem a robi to z wdziękiem osoby znającej się na
        rzeczy.
        Panowie mam prośbę umawiajcie sie na czacie albo pocztą bo to staje się
        żałosne :(
        • adamnyc Re: swing do magoi do wuzela 18.12.03, 08:26
          Wuzel,

Jesli nie masz o czyms kompletnego pojecia (w tym przypadku chodzi o swing) to
          nie zabieraj glosu na ten temat.
          Streczycielem nigdy nie bylem i nie bede. Chcialem dociac dla tego polskiego
          Szweda magoi, ktory pisze wierszem o swingu.

O streczycielstwie i czerpaniu zyskow z prostytucji to Ty lepiej nic nie mow. W
          Polsce agencje towarzyskie dzialaja legalnie i sa zarejestrowane i placa
          podatki jak kazdy zaklad prowadzacy dzialalnosc gospodarcza. Skoro panstwo
          czerpie zyski z prostytucji, to bawi sie w alfonsa. Pieniadze z podatkow czyli
          i z agencji zasilaja budzet panstwa, ktory pozniej dzieli pieniadze na rozne
          resorty i cele spoleczne. Reasumujac kazdy obywatel ma cos w Polsce posrednio z
          prostytucji.
          • andrzejwuzel Re: swing do magoi do wuzela 18.12.03, 09:43
            Adam wiem co to jest swing(zastanawiam się dlaczego myślisz że w Ełku ludzie o
            tym nie wiedzą) ale nie wydaje mi się żeby był to najlepszy wątek do forum
            regionalnego dlatego rzeczywiście nie będę zabierał na ten tem głosu - może na
            jakimś forum o sposobie na urozmaicenie życia seksualnego :)).
            Pozwolę sobie podyskutować tylko z drugą cześcią Twojej wypowiedzi. Może wyślij
            taki post do Ministerstwa Finansów napewno się ucieszą że ktoś im w końcu
            otworzył oczy. Nie wydaje mi się że którakolwiek z agencji ma w statusie
            czerpanie zysku z prostytucji to jest ciągle nielegalne , w USA też istnieją
            miejsca legalne gdzie płacą podatki a pod płaszczykiem wypoczynku, odnowy
            biologicznej i masażu możesz legalnie .....
            Mówisz jak zaślepiony Ameryką (czystą piękną i przyjemną) może zamiast chodzić
            na spotkania swingers przejrzyj prasę jak wydawane są Amerykańskie pieniądze.
            Pozdrawiam.
          • adamnyc Re: swing do magoi do wuzela 18.12.03, 20:16
            Wuzel
            Nie naleze do swingers. To dobrze, ze wiesz co to jest swing, bo wielu ludzi na
            forum nie ma o tym pojecia.

Moge Ciebie zapewnic, ze w calych Stanach z wyjatkiem Nevady nie znajdziesz
            zadnej legalnej agencji towarzyskiej. Nie znajdziesz rowniez w prasie
            amerykanskiej tak jak w Polsce w polskiej ogloszen panienek na godziny czy
            reklamujacych sie agencji towarzyskich albo panienek przy drogach. Uprawianie
            prostytucji jest tutaj surowo karana. Karze wiezienia podlega nie tylko
            panienka, ale rowniez jej klient. Wy tez to wprowadzicie w Polsce z biegiem
            czasu jak wam zaczna ludzie umierac na AIDS setkami.
            Musze stwierdzic, ze drastyczne przepisy prawne poskutkowaly w Stanach i mamy
            czyste ulice i drogi. I nikomu w sasiedztwie nie zaklucaja spokoju agencje
            towarzyskie. Jesli cos gdzies jest to zakonspirowane i tylko przez posrednikow.

Zgadzam sie z Toba, ze pieniadze w Stanach nie zawsze sa rozsadnie wydawane.
            Ostatnio trwoni sie miliardy dolarow na kosztowne wojny podczas gdy przydalyby
            sie one wielu Amerykanom.

Pozdrawiam
            Adam
            • e-riki Re: swing do magoi do wuzela 18.12.03, 21:22
              Ale Ty masz w tych stanach dobrze... Czysto schludnie i bez tirówek... Dzieki
              za slowa otuchy ze u nas tez tak kiedys bedzie.... Chociaz ja wole nasz
              swojski balagan od tych Twoich porzadkow... Przynajmniej nie przewraca sie w
              glowach co przytrafilo sie juz Tobie..
          • magoi Re: swing do magoi do wuzela do AdamNYC 14.01.04, 12:36
            Ugryz sie w piety : )
            Usmiac mi sie chce z twoich bzdór panie Adam...
            Ale skoro ty nic nigdy madrego z siebie nie wydobedziesz wiec po jaka cholere ja
            sie mecze z tym polskim, komentujac twoje wpisy?
            Chyba swira dostalem...
      • magoi Re: swing do magoi 14.01.04, 12:33
        Get a grip!
    • spec5150 Re: swing 19.12.03, 15:22
      najciemniej pod latarnią:
      info.onet.pl/844660,11,item.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka