Dodaj do ulubionych

Play-Off To lubie:)

IP: 213.25.153.* 13.04.07, 09:59
I znowu 100% przewidziałem - cos takiego tylko w playoffs...
Miałem nosa na NYR i do Jaromira:) jagr został graczem meczu z golem i
asysta...Reszta tak jak miało być i weszły mi 2 kupony - jeden z AKO ponad
13!!!
Znajac zycie szczescie szybko sie skonczy ale dzis tez jedziemy, szczegolnie
ze jest sie o co bic...
Na dzis dam zwyciestwo Nashville (przegrali z SanJose, musza sie odbic)
i...cholera nie wiem co grac bo w pozostalych meczach sie dzieje - ale
sprawdze, poczytam i powiem co mysle
Obserwuj wątek
    • rudestus0700 Re: Play-Off To lubie:) 13.04.07, 12:43
      "Przykleję się" do wątku Bookera ze swoimi typami. Po wstępnej analizie moją
      uwagę przykuły mecze:
      Galway-Longford
      Drogheda-Sligo

Obie jedynki.
      Drogheda wygrała cztery mecze z rzędu co prawda każdy z nich jedną bramką, ale
      większość twierdzi, że to leży jakby w naturze tej drużyny. Sligo co prawda jak
      na siebie też całkiem nieźle zaczęło, ale to Drogheda jest zdecydowanie
      mocniejszą drużyną i z dużym prawdopodobieństwem wygra dzisiejszy mecz. Co do
      drugiego meczu sytuacja jest prosta: Galway to beniaminek, który zaczął sezon
      średnio, ale trzeba spojrzeć na to z jakimi drużynami przyszło mu grać. Longford
      natomiast to w tej chwili najsłabsza drużyna irlandzkiej ligi. Do tego z tego co
      czytałem dysponująca małą ilością zawodników, ma kłopoty finansowe. Do tego
      przegrali ostatnie 6 meczy. Wiadomo, że takie mecze są niebezpieczne. Zwykle
      outsider kiedyś się podnosi, ale chyba nie w tym przypadku. Po pierwsze,
      beniaminek jest żądny zwycięstw, a gra nieźle. Po drugie, jak sobie przypomnę
      zeszły sezon ligi to Waterford bardzo długo przegrywał mecz za meczem. Kurs
      zachęcający(u mnie 2 złote) myślę że warto się skusić.

Z reszty mogę powiedzieć, że zastanawiam się nad De Grafschap-Volendam 1 i
      Reims-Guegnon 1, ale muszę jeszcze poczytać nieco.
      Czekam na komentarze. Pozdrawiam.
      P.S. Podziwiam jednak typera, że potrafi wziąść mecz i podać go tu jako pewniaka
      po dużym kursie. Ja jednak nie mam do tego odwagi...
      • rudestus0700 Re: Play-Off To lubie:) 13.04.07, 15:06
        A na noc dokładam Atlanta-Washington 1. Bez Arenasa i Butlera Wizards są
        właściwie bezbronni, a Atlanta u siebie jest groźna.
        • Gość: piter Re: Play-Off To lubie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 18:47
          booker dzieki za typy bo znowu trafilem:) kurcze wiecej wygrywam na dyscyplinie
          o ktorej nie mam pojecia niz na pilce noznej na ktorej troche sie niby znam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka