IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 13:02
Sluchajcie nie chce tu wszczynac wielkich polemik ale chce wyrazic swoja
opinie o kosmetykach typu avon i oriflame, dla mnie to zadna marka i
rewelacja, firmy bazuja na tym i ze spokojem mozna wybrac i poczytac info o
danym produkcie(oraz co kusi bardzo, odrocozna platnosc) poza tym wydajac 150
zl od razu w sklepie na kosmtyki nie wyda sie tak lekka reka jak sie to robi
kupujac z katalogu i placac za x czasu, doszlam do tego wniosku korzystajac
kilka lat wczesniej z tych kosmetykow, bedac w szkole kosmetycznej
uswiadomiono mnie ze nie sa kosmetyki z tak stezonymi czynnikami
pielegnacyjnymi jak opisuja to ich producenci.
Moze czasem zamiast tysiaca niepotrzebnych kremow(bo w promocji) kupic jeden
porzadny z apteki albo drogerii ?
Pzdr
Obserwuj wątek
    • angela05 Re: avon itd 23.04.07, 15:46
      Fakt cos w tym jest..
    • ewella6 Re: avon itd 01.05.07, 20:49
      Kiedyś też często kupowałam kosmetyki z AVONU. Doszłam jednak do wniosku,że
      większość z nich nie jest tak dobra jak je opisują.Oczywiście rzecz,która nie
      jest dobra dla mnie może się okazać swietna dla kogoś innego.Nie zrezygnowałam
      całkowicie z tej firmy.Kiedy wpadnie mi w ręce katalog AVONU to zawsze wybiore
      z niego coś dla siebie ale nie kupuje namiętnie każdego nowego kosmetyku jaki
      się pojawi.Trzeba zachować umiar i będzie ok.
    • Gość: saskiaplus1 Re: avon itd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:59
      Hmm, a skąd przekonanie, że te z apteki czy drogerii to zawsze "porządne"?
      Kwestia chyba w tym, co komu służy. Nie jestem miłośniczką avonu czy oriflame,
      ale pamiętam z ich oferty takie kremy, które dla mnie były rewelacyjne.
      • Gość: piksi_diksi Re: avon itd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:47
        nie mowie ze wszystkie apteczne sa ok, nie generalizuje lecz mowie o sposobie
        kupowania na ilosc z avonu badz oriflame (bo nowe, bo promocja, bo ladny
        obrazek, bo mozna pozniej zaplacic) a nie zawsze jakosciowo sa super, sama na
        sobie testowalam i doroslam juz do innego kupowania i dobierania sobie
        produktow, nie krytykuje innych tylko wypowiadam glosno swoje spostrzezenia :-)
        • martelinka Re: avon itd 17.05.07, 22:11
          kupowanie na ilość to tylko domena avonu w ori kupujesz tyle ile chcesz i na kazdym produkcie masz 30 % a nie od progu 160 czy jeszcze wiecej .... :/
          • Gość: balbinierty Re: avon itd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:55
            chyba nie zrozumiałaś postu, autorce pewnie chodziło o kupowanie przez klientki,
            a nie przedstawicielki.
            • igge Re: avon itd 19.06.07, 00:26
              a ja lubię avon, bardzo. Mają niedrogie dobrej jakości kosmetyki w ładnych
              opakowaniach
              Próbuję też kosmetyki innych zbliżonych cenowo firm Rocher, Avene, Vichy,
              Loreala i zawsze wracam do Avonu
              jedyne co mnie drażni to to, że bardzo trzeba uważać z oczami, żeby za blisko
              nie posmarować nie przeznaczonym do oczu kremem bo wtedy długo i niemiłosiernie
              oczy szczypią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka