juliika 31.07.07, 13:38 Hej Dziewczyny:) Poradzcie prosze jaką kupić bazę dla cery mieszanej. Lub ogolnie jakąs sparwdzoną bazę pod makijaż na dłuugą noc :) Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g.aa Re: Dobra baza dla cery mieszanej 01.08.07, 22:10 Ja na swoje wesele kupilam baze pod makijaz LUMENE. byla dobra,makijaz trzymal sie cala noc. przy nakladaniu troszke sie rolowal, ale byl niezwykle aksamiyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
makijazownia Re: Dobra baza dla cery mieszanej 06.08.07, 23:31 Moim zdaniem najlepszą bazę prokukuje Dax Cosmetics - baza kaszmirowa. Jest świetna i niedroga (kosztuje niecałe 40 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
kajoa Re: Dobra baza dla cery mieszanej 22.08.07, 14:23 Witam. A czy nadaje się do cery po 30-tce z tendencją do wyprysków? Ogólnie staram się nie smarować twarzy wieloma specyfikami bo moja skóra tego nie lubi ale ostatnio mój ulubiony od ponad roku Lancome Teint Idole Ultra "spływa" mi z twarzy i coś z tym zrobić muszę. Ale boję się żeby taka baza nie zapychała porów. Rozważałam Smashbox, Sephorę ale już sama nie wiem... A może wystarczą bibułki matujące żeby wyglądać lepiej? ( tu wiele dobrego na wizażu o Shiseido). Będę wdzięczna za radę. Odpowiedz Link Zgłoś
ajona Re: Dobra baza dla cery mieszanej 22.08.07, 11:46 Zgadzam sie, baza Daxa jest rewelacyjna. Sama ja stosuje i chyba jeszcze nigdy nie bylam tak zadowolona z zadnego kosmetyku. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Dobra baza dla cery mieszanej 24.08.07, 14:20 polecam bazę pod makijaż Oriflame - można ją stosować na całą twarz i na powieki. wygładza skórę i utrwala makijaż. jest naprawdę bardzo dobra, każdy ją chwali. w promocji kosztuje 16,90 zł: tinyurl.com/2gcpwv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dobra baza dla cery mieszanej IP: *.bstnma.east.verizon.net 06.09.07, 04:16 baza chanel-najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Dobra baza dla cery mieszanej 10.09.07, 22:32 musisz probowac :) ja probowalam: lumene cashmere daxa sephora inglot YSL Zdecydowanie wygral Cashmere DAXa Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: Dobra baza dla cery mieszanej 18.09.07, 18:05 Niestety nie mogę reklamować firm kosmetycznych na forum,ale jest jedna marka ,która posiada dwie wspaniałe bazy białą i brzoskwiniową,polecam Odpowiedz Link Zgłoś