Gość: madzialena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:22 Prosze o wiesci gdzie w Warszawie mozna zrobic w niewygorowanej cenie makijaz pernamentny, z gory dziekuje pozdrawiam i czekam na wiesci:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wizazystka.forum Re: Makijaz permanentny 21.09.07, 11:30 Makijaż permanentny to dość poważna ingerencja i naprawdę szczerze Pani radzę wybierać renomowane studia,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mar-ia Re: Makijaz permanentny 03.10.07, 16:59 Witam! Proszę zajrzeć na megami.pl/ Miejsce sprawdzone i solidne, mozna umówić się na bezpłatne konsultacje i dowiedzieć się wszystkiego na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka_mat Re: Makijaz permanentny 11.11.07, 21:46 ja własnie dzisiaj robilam sobie makijaz permanentny brwi i bio tatuaż na krzyzu. w środe ide na usta Bylam m nowym salonie La madame na okręznej w wilanowie (warszawa) Nowy salon, super lux, pełna profeska, pracuja na kosmetykas swiss color- podobno najlesze do pernamentnego. Najnowocześniejsze sprzety. zniaczulenia. Bosko 'Jeszcze dostalam do domu kremy dop ielegnacji. Bardzo jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: Makijaz permanentny 21.11.07, 14:43 jest wiele miejsc,ale proszę wybierać prestiżowe salony i naprawdę niech mi Pani wierzy wiele widziałam takich zabiegów gorzej bądż lepiej zrobionych i nie warto na tym oszczędzać,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś