Dodaj do ulubionych

walbrzychwalczy@g.pl

IP: *.182.65.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.09.11, 10:45
proszę o kontakt osoby zainteresowane współpracą na rzecz Wałbrzycha
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 12:48
      na czym miałaby polegać "współpraca na rzecz Wałbrzycha" ?
      • Gość: Bronek Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 12:53
        Może na eliminacji żyda szelemeja i posłusznych mu padalców
        • Gość: xyz Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 13:09
          żeby wyeliminować ich potrzebne by było coś w formie pospolitego ruszenia, myślisz że w mieście babć i biernych ludzi (warto tu przypomnieć sobie referendum zorganizowane przez Wilda) jest to możliwe ? przykre to jest ale tak to wygląda, wielu mieszkańców nie stać na to by zawalczyć o swoje, bo przecież łatwiej jest się pogodzić z szarą rzeczywistością ..
        • Gość: xxx Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 14:21
          jestes analfabetą
        • Gość: ali Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.play-internet.pl 04.10.11, 19:15
          forum.gazeta.pl/forum/w,168,129327729,,Szelemej_zrobimy_ci_dzihad_w_Walbrzychu.html?v=2
      • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.146.207.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 21:33
        Chcę zacząć od dyskusji na temat komunikacji miejskiej w Wałbrzychu i o tym jak traktowane są wałbrzyskie firmy przez Pana PRezydenta. Celem jest obrona zarówno MPK jak i prywatnych przewoźników.
    • Gość: Max Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 13:38

Załóż stronę www, napisz o co "kaman", jak widzisz pracę na rzecz Wałbrzycha, cy chcesz działać legalnie, czy może w podziemiu, napisz poprostu więcej.
      • Gość: klon Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 14:15
        wyjdziesz ty na ulice wyjdą i inni, a takie pisanie nic nie pomorze , trzeba mieć trochę charyzmy.
        Poczekaj zaczyna się sezon, biedaszyby ruszyły,dlaczego przestało to przeszkadza włodarzom miasta,bo nie chcą żadnych kłopotów,i pochodów itp....
        • Gość: dd Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 14:28
          dlatego ja proponuje zrobic manifestację wyjsciem na ulice, ale to naprawde musi byc mocne, nie moze sie skonczyc na kilku krzykach. Za tym jestem ale trzeba sie zorganizowac
          • Gość: Robert Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 14:39
            Udekorować limuzynę Naczelnego Rabina Wałbrzycha sprayem. Może ta zakuta pała zrozumie że Wałbrzych to są ludzie
            • Gość: dd Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 14:48
              piszcie do niego albo do mnie
              haryminks@gmail.com
              to sie ugadamy co i jak
              jedno jest pewne
              TAK DALEJ BYĆ NIE MOŻE

• Gość: fausz Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 14:51
                nie dajcie się nabrać na podawanie swoich e- maili
                • Gość: dd Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 14:54
                  widać są w śród nas którzy się boją. To prawda wasze obawy są słuszne bo już niedługo dobre dla was się skończy
                • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.146.207.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 21:30
                  inicjały są prawdziwe:), a jeśli myślisz, że robię to żeby komuś narobić kłopotów to jesteś w błędzie
            • Gość: wałbrzyszanin Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 16:14
              > Udekorować limuzynę Naczelnego Rabina Wałbrzycha sprayem. Może ta zakuta pała z
              > rozumie że Wałbrzych to są ludzie

Bez wątpienia powyższe pisała małpa, a nie człowiek.
      • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.146.207.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 21:14
        www.facebook.com/groups/256873224323139/ Proponuję "spotkania" w tej grupie co do tematów, które zamierzam poruszyć to zaczniemy od sprawy MPK i prywatnych przewoźników, za naszymi plecami następuje "sprzedaż" MPK i niszczy się prywatny transport, aby sprzedać wałbrzyski rynek komunikacyjny przewoźnikowi. Jednym z warunków jest likwidacja "zbyt taniej" konkurencji. Od poniedziałku zaczynamy akcję protestacyjną - oflagowane na biało-czerwono samochody, w przyszłym tygodniu zorganizuję konferencję prasową na której rozpoczniemy dyskusję na temat przyszłości Wałbrzycha, a zaczniemy od przewozu mieszkańców. Wałbrzyszanie zasługują na to, aby wszystko co obiecano im w kampanii było transparentne
    • Gość: cba Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 14:47
      wyrwać chwasty z urzędów jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wałbrzyszanin Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 16:15
        To jesteś ZA czy PRZECIW? Bo właśnie Roman wyrywa chwasty z urzędów.
        • Gość: jańcio wodnik Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 16:23
          CHWAST NR 1 : Agnieszka Kołacz- Leszczyńska . Miejsce zatrudnienia: WZWIK
        • Gość: walbrzych do mieszkancow walbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 16:30
          to trzeba wyjsc na ulice i jasno powiedziec co nam sie nie podoba .

mi sie nie podoba :

1 brak obwodnicy

2 to ze kruczkowski zbieral na waciki i spolki maja klopoty i MZK nie ma

3 to ze w walbrzychu nie ma pksu

4 to ze w walbrzychu mamy korupcje wyborcza i wszyscy patrza na walbrzych

5 to ze walbrzych sie powli rozwija , brak dobrych kierunkow szkol , brak imprez plenerowych

6 to ze nie ukarano winnych za przekrety w spolkach

7 to ze mamy mo bruk w srodku miasta

8 to ze ciagle za malo sie buduje w walbrzychu a w innych miastach jest wiecej inwestycji np swidnica

9 to ze sa ciencia w miescie bo kruczkowski zbieral na waciki i zabawy , a teraz kosztem ludzi splacamy to
          • Gość: walbrzych Re: do mieszkancow walbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 16:32
            a to ze wladze robia co chca np budowa aqua parku mowili ze wszystko jest ok a nie jest
            • Gość: prorok Re: do mieszkancow walbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 16:34
              Na ciul inwestować, jak za rok bedzie koniec świata?
              • Gość: Wróżka Re: do mieszkancow walbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 19:55
                NIe po to Kruczkowski namaścił Szełemeja na swego następcę żeby ten go potem rozliczał. Kruk wiedział co robi a ciemny lud to kupił ( wszakże to ich zbawiciel, inaczej musieliby leczyć się prywatnie). Doktorek wywala na bruk rzeszę ludzi. pozostali przyklaskują bo nic bardziej nie cieszy jak krzywda sąsiada . Tylko za kilka lat gdy ze strefa przestanie istnieć , Szełemej zaczepi się gdzieś w Warszawie, stare pryki uwielbiające Szełemeja otworzą oczy i zobaczą że oprócz nich nie ma w mieście nikogo , nawet takich którzy za przeproszeniem podtarli by im d....
                • Gość: har Re: do mieszkancow walbrzycha IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 22:10
                  dziewiątego są wybory parlamentowe - wybory jest szansa na zaistnienie w mediach bo Wałbrzych będzie pod specjalnym nadzorem,wystarczy zrobić parę transparentów z postulatami,
                  • Gość: walbrzych apel IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 23:28
                    połączmy sily ci za PO i ci za PiS i SLD i Paliikotem , nie wazne kto za jaka partia jest , ale tu jest nasz dom nasze miejsce , i jak nie wyjdziemy na ulice to wszyscy nas okradna , musimy stanowczo powiedziec stop , bo kazdy polityk kazda partia chce dojsc do kasy naszej kasy , a my bedziemy cierpieli pozniej
                    • Gość: c.s Re: apel IP: *.146.207.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 21:15

Wałbrzyszanie!
                      Walczmy o prawo do pracy i równe traktowanie !
                      Tak samo jak i Wy jesteśmy mieszkańcami Wałbrzycha, tak samo jak i Wy z naszej pracy utrzymujemy rodziny. Chcemy pracować i zarabiać! Nie chcemy żebrać o zasiłki!
                      Od kilku tygodni jesteśmy poddawani bezprzykładnej w naszym kraju akcji policji mającej na celu zlikwidowanie naszych firm. W prywatnych rozmowach policjanci mówią nam, że to na polecenie Pana Prezydenta Romana Szełemeja, który po tym jak doprowadził MPK do bankructwa chce się pozbyć prywatnych przewoźników z Wałbrzycha, chce sprowadzić firmy spoza naszego miasta, które zajmą się przewozem. Naszym i Waszym kosztem zwolnień w MPK i bankructwem przewoźników!
                      Nasze firmy zatrudniają ponad 350 osób. Codziennie gwarantujemy wam punktualne dojazdy, tańsze od komunikacji miejskiej. Policja uniemożliwia nam wykonywanie pracy nękając nas ciągłymi i bezpodstawnymi kontrolami kilka razy tego samego dnia. Urzędnicy magistratu przeprowadzają permanentne kontrole łamiąc przy okazji wszelkie przepisy. Robią wszystko, aby doprowadzić nasze firmy do bankructwa, jak twierdzą na polecenie Pana Prezydenta Szełemeja.
                      Wałbrzych to nie prywatny folwark Pana Prezydenta, to Nasze Wspólne Miasto. Dlatego od dzisiaj rozpoczynamy akcję protestacyjną, nasze samochody zostaną oflagowane. Przepraszamy wszystkich Wałbrzyszan za utrudnienia, które może spowodować nasza akcja protestacyjna.

Wszystkich zainteresowanych przyłączeniem się do naszej akcji zapraszamy do kontaktu e-mailowego: walbrzychwalczy@g.pl i poprzez grupę na facebook.com Wałbrzych: www.facebook.com/groups/256873224323139/
                      Prywatni Wałbrzyscy Przewoźnicy
                    • Gość: mamma Re: apel IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 21:17
                      ratujmy MPK rozj...my ratusz gwizdami
                      • Gość: c.s Re: apel IP: *.146.207.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 21:23
                        Może zamiast od razu gwizdać warto spróbować rozmowy - publicznej na temat komunikacji w Wałbrzychu?:)
                  • Gość: c.s Re: do mieszkancow walbrzycha IP: *.146.207.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 21:43
                    czekam na kontakt i robimy:)
    • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.146.207.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 21:17
      Wałbrzyszanie!
      Walczmy o prawo do pracy i równe traktowanie !
      Tak samo jak i Wy jesteśmy mieszkańcami Wałbrzycha, tak samo jak i Wy z naszej pracy utrzymujemy rodziny. Chcemy pracować i zarabiać! Nie chcemy żebrać o zasiłki!
      Od kilku tygodni jesteśmy poddawani bezprzykładnej w naszym kraju akcji policji mającej na celu zlikwidowanie naszych firm. W prywatnych rozmowach policjanci mówią nam, że to na polecenie Pana Prezydenta Romana Szełemeja, który po tym jak doprowadził MPK do bankructwa chce się pozbyć prywatnych przewoźników z Wałbrzycha, chce sprowadzić firmy spoza naszego miasta, które zajmą się przewozem. Naszym i Waszym kosztem zwolnień w MPK i bankructwem przewoźników!
      Nasze firmy zatrudniają ponad 350 osób. Codziennie gwarantujemy wam punktualne dojazdy, tańsze od komunikacji miejskiej. Policja uniemożliwia nam wykonywanie pracy nękając nas ciągłymi i bezpodstawnymi kontrolami kilka razy tego samego dnia. Urzędnicy magistratu przeprowadzają permanentne kontrole łamiąc przy okazji wszelkie przepisy. Robią wszystko, aby doprowadzić nasze firmy do bankructwa, jak twierdzą na polecenie Pana Prezydenta Szełemeja.
      Wałbrzych to nie prywatny folwark Pana Prezydenta, to Nasze Wspólne Miasto. Dlatego od dzisiaj rozpoczynamy akcję protestacyjną, nasze samochody zostaną oflagowane. Przepraszamy wszystkich Wałbrzyszan za utrudnienia, które może spowodować nasza akcja protestacyjna.

Wszystkich zainteresowanych przyłączeniem się do naszej akcji zapraszamy do kontaktu e-mailowego: walbrzychwalczy@g.pl i poprzez grupę na facebook.com Wałbrzych: www.facebook.com/groups/256873224323139/
      Prywatni Wałbrzyscy Przewoźnicy
      • Gość: ASD Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 08:23
        To w sumie kto i o co konkretnie będzie walczył ?
        Wychodzi na to, że przewoźnicy ? Chyba , że nie kumam czegoś ?
        Upadłość MPK to dziwna rzecz, "dzień po wyborach" okazuje się, że to bankrut ? Niewypłacalny ?
        Ciekawe jak prezydent chce wysterować pracowników, żeby im odpraw nie zapłacić ?
        I ciekawe, czy w kolejce do obsługi Wałbrzycha pierwsze stoi DLA, szanownego
        pana Frasyniuka ? W ogóle to wszystko jest ciekawe.
        • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.181.174.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 09:59
          Sprawa MPK i prywatnych przewoźników jest pierwszą, którą uważam należy wyjaśnić, zależy mi na tym, żeby wałbrzyska polityka wreszcie zaczęła być transparentna dla wyborców
          • Gość: wesw Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 10:19
            jedna grupa społeczna chce coś wywalczyć, to trochę za mało żeby ludzi zmobilizować jest jeszcze parę spraw..... ale bursiarzy, to nie obchodzi -a mnie wiszą wasze busy...
            • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.204.78.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 15:35
              a mnie nie wisi los zarówno busów jak i ludzi pracujących w MPK, kontestować możesz to twoje prawo, a jeśli uważasz, że są inne pilne sprawy do załatwienia napisz o nich
    • Gość: hahahahahaha Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 10:26
      państwo Rosiakowie na pewno wam pomogą,jest to w ich interesie
      • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.204.78.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 15:31
        Jesteś w błędzie
    • Gość: gość Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: 78.133.212.* 03.10.11, 16:51
      Ja jestem z Wami. Znajdę Was w odpowiednim momencie. Powodzenia. Tak dalej być nie może
      • Gość: szok! Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 17:57
        Czytalajcie co z nami wyrabiają!!!! SzoK!!!!!!!
        takietomiasto2010.blox.pl/2011/10/20-POzamiatani.html
        • Gość: :) Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 18:32
          Gość portalu: szok! napisał(a):

> Czytalajcie co z nami wyrabiają!!!!

Czytalałem i ... lałem :D
          • Gość: klawisz Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 20:35
            Gość portalu: :) napisał(a):

> Czytalałem i ... lałem :D

A co? Zwieracze puściły? Niektórzy mają się czego bać.
            • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.205.30.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.11, 08:26

Cieszę się, że humor dopisuje, szkoda tylko że cieszy cię cudze nieszczęście, głupich niestety nie sieją sami się rodzą
              • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.205.30.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.11, 08:27

Ps. Wyrazy współczucia dla rodziców..
      • Gość: gaj Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 18:06
        ale konkretnie co ,przecież kierowców z MPK nie pozwalniają , jeśli chodzi o nyski to jeździłem na Lini,wiem komu płaciłem-zgarniali więcej nisz ja, za to ze łaskawie pozwolenie, co by mi krzywdy nie zrobili.To raczej oni się bardziej obawiają się o stratę swoich profitów...
        • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.182.74.91.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 17:27
          i tu jesteś w błędzie, nie zwolnią kierowców tylko założą im spółkę pracowniczą, która niewiele będzie miała do powiedzenia jeśli chodzi o autobusy i przewoźnika miejskiego. Likwidacja busów oznacza tak naprawdę wyższe ceny na przewozy i do tego rzadsze kursy.
          • Gość: gaj Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.10.11, 20:26
            Poniekąd mogę się z Tobą zgodzić, nie ma to jak zdrowa konkurencja...
            • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.205.30.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.11, 08:23
              dzięki busom komunikacja w Wałbrzychu jest tania, jeśli już należy się skupić na bezwzględnym przestrzeganiu prawa i podnoszeniu standardów, to będzie z korzyścią dla nas wszystkich. Eliminacja konkurencji, która ma służyć zmonopolizowaniu rynku na pewno nam tego nie zapewni, podobnie jak i monopol jednego szpitala nie zagwarantuje nam taniej służby zdrowia dostępnej dla wszystkich
              • Gość: pedro Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: 217.170.102.* 05.10.11, 09:02
                Dokładnie. Ale ja i sporo innych ludzi da wsparcie busiarzom jeśli oni zainteresują się sprawą Mobruku. Grupy działające tylko dla swojego interesu nic nie wskórają.
                • Gość: vvvvv Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.10.11, 09:34
                  brawo 2 pieczenie przy jednym ogniu.
                  • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.182.31.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.11, 10:14
                    jesteśmy obywatelami tego samego państwa, mamy te same prawa i obowiązki i nie chodzi tutaj o "pieczenie" ale o elementarną zasadę transparentności życia publicznego. Jeśli ktoś w kampanii oznajmia, że Mobruk już nie działa, a po kampani stwierdza, że jednak sprawa nie jest taka prosta, ściąga do miasta kolejne inwestycje szkodliwe dla zdrowia, używając argumentu, że przecież pozwolenia wydaj starostwo... to zwyczajnie nie zachowuje tej zasady. Jeśli busiarze łamią prawo to jestem za tym, żeby ponosili tego konsekwencje, ale jeśli policję wykorzystuje się do przejęcia rynku komunikacyjnego w Wałbrzychu, jeśli do tego doprowadza się do upadłości MPK w imię partykularnego interesu firmy, która ma wejść do Wałbrzycha, a to wszystkodzieje się kosztem zwykłych obywateli, którzy więcej zapłacą za bilety, którzy będą zwalniani z MPK to będę organizował tego typu akcje i będę o tym mówił
                • Gość: takzboku Powodzenia! IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.10.11, 09:40
                  To jeszcze moje trzy grosze. Tutaj nie chodzi tylko o busiarzy tylko o całość działań skierowanych do małych firm. To co wyprawia nasz prezydent do spółki ze swoim doradcą z Jedliny to nic innego jak atak na swobodę prowadzenia działalności gospodarczej. Wcale nie trudno sobie wyobrazić , że za jakiś czas obaj Panowie dojdą do wniosku ( w oparciu o założenia do jakiejś kolejnych strategii , aglomeracji itp.) że w Wałbrzychu jest za dużo np. sklepów warzywnych. Pogadają , uradza i do boju polecą wszystkie służby kontrolne. Zostaną tylko Ci co maja zostać i Ci co mieli jego plakaty w witrynach. Nie tędy droga Panie Prezydencie, rynek reguluje konkurencja! Nie wiem jak wam pójdzie protest, ale wg mnie powinniście pozbierać do niego innych drobnych przedsiębiorców którzy w perspektywie takich działań mogą mieć za chwilę kłopoty. Nie dajcie się sprowokować bo znając tych Panów będą chcieli zrobić z Was bandytów. Pamiętajcie ,że ten człowiek buduje swoja pozycję wśród wyborców tym, że atakuje swoich podwładnych – słabszych od niego. Naprawdę życzę powodzenia!
                • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.182.31.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.11, 10:07
                  skontaktujmy się na e-mail: walbrzychwalczy@g.pl
                  • Gość: ciekawy Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 10:32
                    Tak dla przejrzystości i transparentności działań kim jest c.s. ? Może zechce się Pani/Pan przedstawić? Może i poprę te działania,ale warto wiedzieć kto je organizuje.Adres email jest taki dość ogólny.Chciałbym wiedzieć z kim się dzielę swoją wiedzą.
                    W innym wątku o busiarzach pisze Leszek W. Jeśli to Pan Waszczak i jeśli to ta sama akcja to ja dziękuję.Nie po drodze mi z osobami, które nie mają delikatnie rzecz ujmując- dobrej opinii.
                    Gdyby Pan Lubiński nie otaczał się Waszczakami i Rosiakami to może wygrałby wybory.
                    • Gość: c.s Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.181.56.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.11, 22:04
                      tak dla przypomnienia, jeśli ktoś prosi o przedstawienie się zwykle robi to pierwszy:)
                      • Gość: mpk Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.11, 07:53
                        www.dami.walbrzych.pl/artykuly/8/56/prywatni_przewoznicy/
                        • Gość: mpk Re: walbrzychwalczy@g.pl IP: *.play-internet.pl 08.10.11, 13:43
                          Kto wie jak wyszło spotkanie u pani mrzygłockiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka