Dodaj do ulubionych

Salon SKODY

18.03.05, 10:45
I co wy na to? Wczorajszy program w telewizji TVN "Uwaga" o skandalicznych
praktykach w salonie, a także komentarzach na forum tamże wprawił mnie w....
Właściwie to czego sie spodziewałam? Białych kokardek nawet w urzędach nikt
nie chciał zakładać.....!?
Obserwuj wątek
    • elmek Re: Salon SKODY 18.03.05, 15:25
      Widzisz nie oglądałem tego programu i nie za bardzo wiem o czym właściwie
      piszesz. Jaki salon? Jakie forum? Bierz pod uwagę, że nie wszyscy rozumieją
      Twoje skróty myślowe ;-P
    • julia2 Re: Salon SKODY 18.03.05, 21:59
      Salon SKODY jest w Złotowie tylko jeden i o nim właśnie był wczorajszy
      program "Uwaga" w TVN. Tytuł odcinka "Kup pan grata".A forum o którym wspominam
      jest też na tej stronie :
      uwaga.onet.pl/index.html
    • nowa12 Re: Salon SKODY 18.03.05, 21:59
      chodzi o Salon Skody Szczęśniaka! wczorajsza Uwaga w TVN była temu poświęcona.
      nie widziałam szczegółów - chyba chodziło o sprzedawanie starych
      (przemalowanych???) samochodów jako nowe?!
      • elmek Re: Salon SKODY 21.03.05, 16:43
        uwaga.onet.pl/1220449,archiwum.html
        Sprawa rzeczywiście dosyć kontrowersyjna, szkoda, że nie widziałem tego
        programu... :-( Generalnie dyskutanci są podzieleni pół ma pół. Czy ktoś z Was
        miał jakieś przygody kupując samochód w złotowskim salonie Skody? A może
        słyszeliście jakieś historie z tym związane? Sam reportaż sprawia wrażenie dość
        tendencyjnego, dlatego przydałoby się więcej faktów.
        • madziaraplotkara Re: Salon SKODY 26.03.05, 00:36
          Znamy, znamy te skodziny. Znajomy jakies 3 lata temu kupil w tym salonie auto.
          Nowka sztuka, nie smigana zachwalali w salonie. Chlopina na samochodach sie nie
          zna, to byl jego pierwszy i jeszcze sie z tym afiszowal. A bylo to jesienia,
          wiec po jakis 2 miesiacach zapragnal miec zimowe opony. Pojechal na wymiane i
          juz tam okazalo sie ze klocki hamulcowe nad wyraz zjechane. Zaniepokojony
          pojechal do mechanika a ten stwierdzil ze samochod juz sporo uzywany, trzeba
          olej i filtry powymieniac. Ocenil ze samochod przynajmniej przez rok byl
          uzytkowany, tymczasem znajomy jedynie do kosciola nim jezdzil a najdalej
          wyprawil sie do rodziny do Szczecinka! I chociaz on sie tym specjalnie nie
          przejal, stwierdzil ze nie bedzie rabanu robil bo spokojnym jest czlowiekiem,
          to cos jednak w tym wszystkim jest nie tak jak powinno. Moze naswietlenie tej
          sprawy przez TVN ukroci dzialania pana Sz.
          • scapular Re: Salon SKODY 28.03.05, 12:16
            Mi tata opowiadał, że jak Sz. chciał zdobyc teren przy ZDK i Banku na salon, to połowa naszych lokalnych VIP-ów białymi felicjami zaczęła jeździć... dawne to czasy, ale ludzie pamiętają... Na przykład pani DK, burmistrz (może trochę innym kolorem), itd...
          • bawelniak Re: Salon SKODY 02.04.05, 19:56
            Realizowalem material ,,kup pan grata" Jestem reporterem programu ,,Uwaga"
            Informacja o nowym poszkodowanym przez salon ,,Auto Szczesniak" jest dal mnie
            niezwykle cenna.Bardzo prosze o kontakt telefoniczny 660 224 171.
            Do poniedzialku jestem w Zlotowie w hotelu ,,Gromada" wraz z ekipa telewizyjna.

pozdrawiam
            Tymoteusz Drozdz
            • galicjanka1 Re: Salon SKODY 02.04.05, 21:24
              Hotel Gromada znajduje się w Pile. Program w ocenie wielu osób zrobiony
              jednostronnie. Podobno ta firma sprzedała parę tysięcy samochodów, i żadnego
              zadowolonego, trochę to dziwne.
              • bawelniak Re: Salon SKODY 02.04.05, 21:56
                Sorry, masz rację, chodzi o hotel w Pile. Pracujemy w Złotowie.
                • galicjanka1 Re: Salon SKODY 09.04.05, 18:11
                  Interesująca by była odpowiedź zawierająca opinię dotyczącą drugiej części mojej
                  mojej wypowiedzi.
                  • flatower Re: Salon SKODY 09.05.05, 21:54
                    Kiedyś musiałem jechać to Pana JS gdyż tylko on miał części do tzw.
                    malucha.Było to dawno. A dziś mam to szczęście, że tam nie muszę jeżdzić! Mam
                    wybór i to jest moja wolność! Nie układy, dojścia ale dobra marka decyduje o
                    tym kogo wybieram! To jest jedna z nielicznych zdobyczy ostatnich lat!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka