johnscott 29.11.05, 19:31 Już kiedyś ktoś pisał, żeby zakrzewiacy załatwiali swoje problmey na własnym forum. Co to kogo obchodzi co w tej pipidówce się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaraplotkara Re: Zakrzewo... 29.11.05, 20:07 Przecioez to nie jest forum tylko dla mieszkancow Zlotowa ale rownie dobrze dla calego powiatu i zawsze tak bylo a juz na bank glosu nie powinien podnosic taki zoltodziob jak ty janku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Zakrzewo... 30.11.05, 10:44 Madziara mnie wyręczyła tym razem ;-) Zakrzewiacy od zawsze współtworzyli to Forum i mają takie same prawo pisać na nim jak każdy inny. Jeżeli nie interesują kogoś tematy zakrzewskie to niech te wątki omija, lub zakłada inne, jego zdaniem bardziej interesujące. I tyle tylko chciałem dodać ;-) PS. A Omarowi należy się reprymenda za te "?" ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Zakrzewo... 29.11.05, 20:11 Chociaz przyznaje ze omar przesadzil z bodbijaniem watkow :( Nie mozna sie raz zapytac co slychac w Zakrzewie tylko wygrzebywac te trupy z szafy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
omar5 Re: Zakrzewo... 30.11.05, 17:21 Uuuups, przepraszam ale tak sie rozczytalem w archiwum, ze nie bylem w stanie sie z niego wydostac. Wszystko zrobilem o innych, zakrzewiakach i tych ktorzy dopiero raczkuja w internecie. Nagany chyba mi nie dacie przeciez nabijalem przez pol dnia licznik. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia311 Re: Zakrzewo... 01.12.05, 10:01 johnscott napisał: Co to kogo obchodzi co w tej pipidówce się dzieje? Szkoda tylko ze nie ma wiecej takich miejscowosci jak Zakrzewo a szczegolnie ze ich mieszkancy nie pisza tutaj na forum. Dla mnie to forum pelni role neutralnego informatora. Nikt tutaj nie upieksza wypowiedzi ani nie wybiera z nich tego co mu pasuje. Dlatego wole je czytac niz np. AL, bo nie przypominaja mi listow Do Redakcji! Odpowiedz Link Zgłoś
johnscott Re: Zakrzewo... 01.12.05, 23:06 Autorzy nawet najgorszych wypocin w AL podpisują się pod nimi - podpisz się ty tutaj pod swoimi mniej lub bardziej celnymi aluzjami???!!! Odważysz się? Zobacz ja się podpisuję: John Scott. Hi, hi, ha, ha... Zwykle nie dokuczam nikomu personalnie, nawet na forum - to postawa tchórza - dlatego wystarczy mój nick. Czekam na twój podpis.. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Zakrzewo... 02.12.05, 08:51 Wyjaśnij czym się różni Twój podpis od podpisu Andzi? Na mój gust oba są równie anonimowe. Odpowiedz Link Zgłoś