ewamoker 07.04.10, 13:49 szukam szkolenia dla psa co polecacie, ja znalazłam tylko DOGSFORD, ale nic nie słyszałam na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0o1 Re: szkolenie psów 07.04.10, 19:44 Dogsford jest od zawsze na bocznym boisku Bałtyku, facet szkoli tam psy już z 20 lat. Interes tak długo się kręci, więc pewnie robi to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zorba69 Re: szkolenie psów 19.04.10, 22:56 Mają podejście do psów i faktycznie mogę polecić. Szkolilismy tam naszą. Odpowiedz Link Zgłoś
lenseszen Re: szkolenie psów 23.04.10, 21:04 Nie wiem, czy nie za późno. Polecam gorąco pana Bogdana Falborskiego. Jest świetnym specjalistą, ma wieloletnią praktykę w szkoleniu psów policyjnych. Zajęcia prowadzi na podożynkach, w tygodniu po południu i w soboty koło godz. 9-10. Polecam gorąco. Szkolił mojego psa kilka lat temu - z wyśmienitym skutkiem! Do dziś, gdy biegnę z psem w sobotę rano na spacer w okolice podożynek, kłaniam mu się nisko. Świetny fachowiec!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewamoker Re: szkolenie psów 26.04.10, 15:14 dziekuję za info a czy mozna prosic o jakis namiar na tego Pana Odpowiedz Link Zgłoś