Dodaj do ulubionych

Plan Ipro Polska

15.09.10, 20:28
Interesują mnie opinie n.t. tej firmy.
Obserwuj wątek
    • hanwar Re: Plan Ipro Polska 15.09.10, 22:31
      Zdecydowanie odradzam. Obiecują złote góry, nie dotrzymują żadnych obietnic.Znajomy robił w zeszłym roku projekty, do tej pory pieniędzy na koncie brak.Inny miał być zatrudniony i okazało się, że dobrze,że nie zrezygnował ze swojej pracy, bo nagle przestali odpowiadać na telefony.Zero profesjonalizmu.
      • andrzejdziaba Re: Plan Ipro Polska 16.09.10, 10:15
        Dziękuję za informacje. A chciałem się tam zatrudnić.
        • roman-w23 Re: Plan Ipro Polska 16.09.10, 23:22
          Panie Andrzeju nie wiedzialem ze robi pan teraz biznesy w projektach. Do tej pory robil pan przekrety w innych branzach. Idea consulting to dopiero krentactwo i gowno. Mamy jeszcze porachunki finansowe oszuscie.
          • ilonaow31 Re: Plan Ipro Polska 16.09.10, 23:39
            Dobrze gość mówi. Doigrasz się złodzieju!
            • andrzejdziaba "Uderzyć w stół, a nozyce ... " 17.09.10, 09:35
              Nastepna "kulturalna" osoba.
          • andrzejdziaba "Uderzyć w stół, a nożyce .." 17.09.10, 09:34
            Po moim standardowym zapytaniu i zupełnie przypadkowej odpowiedzi czlowieka, którego nie znałem, potoczył się stek wyzwisk i pomówień. Jest to sposób i język przekazu charakterystyczny dla osób, które mają coś na sumieniu. Autor tego tekstu pisał będąc bardzo zdenerwowany. Powiien poćwiczyć gramatykę i ortografię.
            • roman-w23 Re: "Uderzyć w stół, a nożyce .." 17.09.10, 12:54
              Znalazł się intelektualista cholera! Wyrolowałeś mnie złodzieju i tego ci nie daruje.
              Niech każdy zapamięta że ANDRZEJ DZIĄBA to oszust i naciągacz! Widać więcej osób zrobiłeś. Dorwę cię pamiętaj.
              OSTRZEGAM przed tym typem!!!!!!
              • andrzejdziaba Re: "Uderzyć w stół, a nożyce .." 17.09.10, 13:10
                Będę musiał powiadomić opiekującym się tym forum, że łamiesz regulamin. Ja w pzeciwieństwie do Ciebie mam odwagę się ujawnić, a Ty działasz w ukryciu. Nie jest tak, jak piszesz, o czym przekonali się piszący na forum "GW" w Częstochowie. Polecam takie spoty jak "Solidarność", "Rodzinny Ośrodek Diagnostyczno - Konsultacyjny", "Częstochowscy psychiatrzy", "Adwokat Małgorzata Sztajner-uwaga!", które są mojego autorstwa, czy spoty zamieszczane przez innych. Wiele obcych osób udzieliło mi poparcia wobec bezprawnych i brutalnych działań w stosunku do mnie. Wiem, kim jesteś i nie pisz już więcej tak o mnie. Pozdrawiam.
                • roman-w23 Re: "Uderzyć w stół, a nożyce .." 17.09.10, 16:14
                  Wkrótce spotkamy się w sądzie
                  • andrzejdziaba Re: "Uderzyć w stół, a nożyce .." 17.09.10, 16:45
                    Miło mi będzie Cię zobaczyć. Do zobaczenia.
                  • andrzejdziaba Re: "Uderzyć w stół, a nożyce .." 18.09.10, 14:05
                    Zanim spotkamy się w sądzie Przyjacielu, możesz przeczytać moje kolejne teksty na forum "GW" w Częstochowie w następujących wątkach: "Niedziela. Zaczyna się szukanie winnego" n.t. ZUS, "Dr Andrzej Sz., ... cham, gbur i prostak", "Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem", Sąd nierychliwy i nie ma od tego odwołania", "T. Wrona w TV Orion", "Do Ancymonki i Misiakili", "Co się stało z Wokandą?", "Częstochowscy psychiatrzy - come back", "Adwokat Małgorzata Sztajner". O innych już pisałem. Miłej lektury. Informacje n.t. mojej profesjonalnej działalności znajdują się na stronie www.ideaconsulting.pl
        • ilonaow31 Re: Plan Ipro Polska 16.09.10, 23:42
          andrzejdziaba napisał:

> Dziękuję za informacje. A chciałem się tam zatrudnić.

takich szemranych biznesmenów jak ty nigdzie nie przyjmą
      • piotrls Re: Plan Ipro Polska 16.09.10, 23:06
        hanwar napisała:

> Zdecydowanie odradzam. Obiecują złote góry, nie dotrzymują żadnych obietnic.Zna
        > jomy robił w zeszłym roku projekty, do tej pory pieniędzy na koncie brak.Inny m
        > iał być zatrudniony i okazało się, że dobrze,że nie zrezygnował ze swojej pracy
        > , bo nagle przestali odpowiadać na telefony.Zero profesjonalizmu.

Co ty, człowieku, opowiadasz. Plan ipro polska to fajna firma i fajni ludzie. Robię dla nich już trzeci rok badania geotechniczne i jest ok. A twój znajomy ściemnia, bo płacą terminowo, chyba, że to on coś spieprzył.
        • andrzejdziaba Re: Plan Ipro Polska 17.09.10, 09:37
          Ktoś ma prawo być też zadowolony. Mamy przecież demokrację.
    • andrzejdziaba Coś nowego. 29.09.10, 21:30
      Ten spot miał charakter bardzo osobisty. Nie chcę go rozwijać. Na forum "GW" w Częstochowie zamieściłem wątek "Nowa Częstochowa". Czy w Koszalinie też można by w ten sposób porozmawiać o przyszlości?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka