andrzejdziaba 15.09.10, 20:28 Interesują mnie opinie n.t. tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanwar Re: Plan Ipro Polska 15.09.10, 22:31 Zdecydowanie odradzam. Obiecują złote góry, nie dotrzymują żadnych obietnic.Znajomy robił w zeszłym roku projekty, do tej pory pieniędzy na koncie brak.Inny miał być zatrudniony i okazało się, że dobrze,że nie zrezygnował ze swojej pracy, bo nagle przestali odpowiadać na telefony.Zero profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Plan Ipro Polska 16.09.10, 10:15 Dziękuję za informacje. A chciałem się tam zatrudnić. Odpowiedz Link Zgłoś
roman-w23 Re: Plan Ipro Polska 16.09.10, 23:22 Panie Andrzeju nie wiedzialem ze robi pan teraz biznesy w projektach. Do tej pory robil pan przekrety w innych branzach. Idea consulting to dopiero krentactwo i gowno. Mamy jeszcze porachunki finansowe oszuscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonaow31 Re: Plan Ipro Polska 16.09.10, 23:39 Dobrze gość mówi. Doigrasz się złodzieju! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba "Uderzyć w stół, a nozyce ... " 17.09.10, 09:35 Nastepna "kulturalna" osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba "Uderzyć w stół, a nożyce .." 17.09.10, 09:34 Po moim standardowym zapytaniu i zupełnie przypadkowej odpowiedzi czlowieka, którego nie znałem, potoczył się stek wyzwisk i pomówień. Jest to sposób i język przekazu charakterystyczny dla osób, które mają coś na sumieniu. Autor tego tekstu pisał będąc bardzo zdenerwowany. Powiien poćwiczyć gramatykę i ortografię. Odpowiedz Link Zgłoś
roman-w23 Re: "Uderzyć w stół, a nożyce .." 17.09.10, 12:54 Znalazł się intelektualista cholera! Wyrolowałeś mnie złodzieju i tego ci nie daruje. Niech każdy zapamięta że ANDRZEJ DZIĄBA to oszust i naciągacz! Widać więcej osób zrobiłeś. Dorwę cię pamiętaj. OSTRZEGAM przed tym typem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: "Uderzyć w stół, a nożyce .." 17.09.10, 13:10 Będę musiał powiadomić opiekującym się tym forum, że łamiesz regulamin. Ja w pzeciwieństwie do Ciebie mam odwagę się ujawnić, a Ty działasz w ukryciu. Nie jest tak, jak piszesz, o czym przekonali się piszący na forum "GW" w Częstochowie. Polecam takie spoty jak "Solidarność", "Rodzinny Ośrodek Diagnostyczno - Konsultacyjny", "Częstochowscy psychiatrzy", "Adwokat Małgorzata Sztajner-uwaga!", które są mojego autorstwa, czy spoty zamieszczane przez innych. Wiele obcych osób udzieliło mi poparcia wobec bezprawnych i brutalnych działań w stosunku do mnie. Wiem, kim jesteś i nie pisz już więcej tak o mnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
roman-w23 Re: "Uderzyć w stół, a nożyce .." 17.09.10, 16:14 Wkrótce spotkamy się w sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: "Uderzyć w stół, a nożyce .." 17.09.10, 16:45 Miło mi będzie Cię zobaczyć. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: "Uderzyć w stół, a nożyce .." 18.09.10, 14:05 Zanim spotkamy się w sądzie Przyjacielu, możesz przeczytać moje kolejne teksty na forum "GW" w Częstochowie w następujących wątkach: "Niedziela. Zaczyna się szukanie winnego" n.t. ZUS, "Dr Andrzej Sz., ... cham, gbur i prostak", "Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem", Sąd nierychliwy i nie ma od tego odwołania", "T. Wrona w TV Orion", "Do Ancymonki i Misiakili", "Co się stało z Wokandą?", "Częstochowscy psychiatrzy - come back", "Adwokat Małgorzata Sztajner". O innych już pisałem. Miłej lektury. Informacje n.t. mojej profesjonalnej działalności znajdują się na stronie www.ideaconsulting.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ilonaow31 Re: Plan Ipro Polska 16.09.10, 23:42 andrzejdziaba napisał: > Dziękuję za informacje. A chciałem się tam zatrudnić. takich szemranych biznesmenów jak ty nigdzie nie przyjmą Odpowiedz Link Zgłoś
piotrls Re: Plan Ipro Polska 16.09.10, 23:06 hanwar napisała: > Zdecydowanie odradzam. Obiecują złote góry, nie dotrzymują żadnych obietnic.Zna > jomy robił w zeszłym roku projekty, do tej pory pieniędzy na koncie brak.Inny m > iał być zatrudniony i okazało się, że dobrze,że nie zrezygnował ze swojej pracy > , bo nagle przestali odpowiadać na telefony.Zero profesjonalizmu. Co ty, człowieku, opowiadasz. Plan ipro polska to fajna firma i fajni ludzie. Robię dla nich już trzeci rok badania geotechniczne i jest ok. A twój znajomy ściemnia, bo płacą terminowo, chyba, że to on coś spieprzył. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Plan Ipro Polska 17.09.10, 09:37 Ktoś ma prawo być też zadowolony. Mamy przecież demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Coś nowego. 29.09.10, 21:30 Ten spot miał charakter bardzo osobisty. Nie chcę go rozwijać. Na forum "GW" w Częstochowie zamieściłem wątek "Nowa Częstochowa". Czy w Koszalinie też można by w ten sposób porozmawiać o przyszlości? Odpowiedz Link Zgłoś