Dodaj do ulubionych

Chudnijmy Razem

14.02.11, 18:54
Zapraszam na zajęcia przeznaczone dla osób puszystych.
Ćwiczenia, dieta, wsparcie i motywacja, prowadzenie pomiarów, nagrody na zrzucone kilogramy i centymetry w pasie, oraz wiele innych ciekawych rzeczy.
Dołącz do Nas! Mamy już swoje wyniki.
Zajęcia w każdy wtorek i piątek o godzinie 17.00
puszysci.koszalin@gmail.com
604-072-991
Obserwuj wątek
    • gaszek5 Re: Chudnijmy Razem 14.02.11, 22:34
      Witam,
      chciałam podzielić się z Wami swoimi doświadczeniami dotyczącymi zajęć u P. Basi. Nie chciałabym aby wpis był potraktowany jako reklama, a jedynie jako zachęta dla takich jak ja nieśmiałych osób, które tak jak ja borykaja się ze zbędnymi kilogramami.

Może bardzo otyła nie jestem, ale mam nadwagę, której chciałabym się pozbyć. Na zajęcia zaczęłam chodzić w połowie listopada, pierwsze efekty bardzo mnie ucieszyły, bo brakowało mi wiary, że się uda. Do tej pory wstydziłam zapisac sie na fitness, bo brakowało mi kondycji i czułam sie gruba. W klubie u P. Basi spodobało mi się, że zajęcia są przygotowane dla każdej z pań ( i tych bardziej puszystych i tych mniej). Grupa jest kameralna, atmosfera sympatyczna,a intensywność dopasowana do kondycji ćwiczących. Żadna z pań nie czuje się gorsza pod względem formy, bo P. Basia dba byśmy były uśmiechnięte podczas zajęć i nie traciły zapału.
      Zachęcam do spróbowania, może tak jak mi komuś te zajęcia przypadną do gustu,
      pozdrawiam gaszek
      • nika_6 Re: Chudnijmy Razem 16.02.11, 16:25
        a gdzie odbywaja sie zajecia? ile kosztuja?
        • gaszek5 Re: Chudnijmy Razem 16.02.11, 19:46
          Zajęcia odbywają się w fitenss klubie przy ul Szerokiej. Wszystkie informacje znajdziesz na stronie "mega styl". Zajęcia odbywają się 2xw tyg po 60min, karnet na 9 zajęć kosztuje 98zł, w tym m.in pomiary wagi, obwodów ciała, konsultacja dietetyczna i "pakiet motywacyjny". Ale o tym porozmawiaj z p. Basią bądź doczytaj na stronie w zakładce "klub dla puszystych",
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka