ma-ga 14.08.02, 20:49 POCZYTAŁEM KILKA TWOICH WATKÓW. Proponuje Wez koło i pierdolnij sie w czoło. Czym szybciej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: XYZ ........... IP: *.enter.net 15.08.02, 05:18 ma-ga napisał: > POCZYTAŁEM KILKA TWOICH WATKÓW. > Proponuje > Wez koło i pierdolnij sie w czoło. > Czym szybciej tym lepiej. No i mamy jeszcze jedna wspaniala postac tego forum,mamrot belkoczacy w amoku winno-piwnym. Bida wali pod kopule niestety nieudaczniku bicie piany jest zarezerwowana dla przypadkow nie do uratowania a to objaw na tydzien przed zejsciem Odpowiedz Link Zgłoś
znuzony Re: XYZ ........... 15.08.02, 18:49 Myślałem,że to forum jest wolne od agresji,a rozmawiają tu ludzie na poziomie.Widać,nie jest tak.Pamiętajcie o jednym z haseł mtv:"Przemoc wraca zawsze do Ciebie".Wyluzujcie,i nie wyzywajcie się na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: XYZ ........... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.08.02, 21:49 znuzony napisał: Wyluzujcie,i nie wyzywajcie się na tym forum. Dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś