alisaga 17.09.05, 08:06 Mam do wynajęcia małe(32 m), ładne i zadbane mieszkanko w Koszalinie. Najchętniej wynajmę jej parze. Czy ktoś jest zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmn5 Re: kawalerka do wynajecia 17.09.05, 09:27 A gdzie jest ta kawalerka w Koszalinie i za ile chcialabys wynajac? Odpowiedz Link Zgłoś
alisaga Re: kawalerka do wynajecia 17.09.05, 09:41 Koszalin. Mieszkanie jest w bloku przy ul.Zwycięstwa przed skrzyżowaniem z ul. Traugutta. Okna od pokoju wychodzą na osiedle, na stronę południową. Pokój 19 m z małym balkonem, kuchnia z oknem. Chcę 600 zł + opłaty za: gaz, światło i wodę (wg wskazań licznikow) Odpowiedz Link Zgłoś
yustjna Re: kawalerka do wynajecia 13.10.05, 17:55 Prosze o informacje czy to mieszkanie zostało wynajęte czy nadal jest wolne. Będe na kilka miesiecy musiała znaleść lokum w Koszalinie.Może ktos chce wynając mieszkanie najchętniej kawalerke w Koszalinie pozdr Justyna. Mój mail: yustjna@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arecki29 Re: kawalerka do wynajecia 21.12.05, 15:08 prosze o numer telefonu bym mógł umówic sie na zobaczenie tego mieszkania Dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
arecki29 Re: kawalerka do wynajecia 21.12.05, 15:11 nie wiem czy ogłoszenie jest aktualne jak tak to prosze o numer telefonu Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś