Dodaj do ulubionych

GIEŁDA SAMOCHODOWA-PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.11.05, 08:12
Witam Was.Pisze z Bydgoszczy z pytaniem odnośnie giełdy samochodowej w waszym
mieście.Tyle co wiem to jest w sobote.Chodzi mi o informacje jaka to jest
duża giełda,oriętacyjnie ile tam może być samochodów???,i pod względem
wielkości z jaką giełdą w kraju można ją porównać?? Dzięki za
odpowiedzi .Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • andre3b Re: GIEŁDA SAMOCHODOWA-PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.05, 09:17
      Giełda odbywa się w niedziele
      • gagunia Re: GIEŁDA SAMOCHODOWA-PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.05, 11:50
        i sie tak skurczyla, ze nie wiem, czy warto sie fatygowac...
        • piotr.koszalin Re: GIEŁDA SAMOCHODOWA-PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.05, 12:01
          gagunia napisała:

> i sie tak skurczyla, ze nie wiem, czy warto sie fatygowac...
          też mi się tak wydaję...
          • andre3b Re: GIEŁDA SAMOCHODOWA-PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.05, 13:07
            Teraz to nie jest giełda samochodowa tylko giełda wszystkiego( taki tutejszy
            stadion dziesięciolecia:) )
            • rafal-szeroka Re: GIEŁDA SAMOCHODOWA-PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.05, 23:05
              Dokładnie, tak jak przedmówcy, w okolicy jedna z większych to prawda, ale nie ma
              co przesadzać, teraz to jest giełda spożywcz-wszystko-samochodowa, a kiedyć było
              prawie 1/2 do 1/2. szkoda, chociaż taka też ma swój urok i wrosła w niedzielny
              krajobraz. Co do liczb, to nie chce zgadywać ale nie ma więcej samochodów niź w
              porywach do 200
              • kaza12 Re: GIEŁDA SAMOCHODOWA-PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.05, 08:46
                Dzięki za odpowoedzi.Jednym słowem nie warto do was zawitać.Dzięki za
                odpowiedzi.Pozdrawiam
                • tteesstt22 Re: GIEŁDA SAMOCHODOWA-PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.05, 16:04
                  Jedym zdaniem jak juz ;)
                  A zawitac do nas Warto, tyle ze nie na gielge :) jest duza naprawde duza ale
                  samochodow jest malo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka