d.jablonska 02.01.06, 10:26 Cześć czy ktoś z Was organizował bądź był na weselu w Petrico Park pod Koszalinem. Będę bardzo wdzięczna za opinie. Pozdrawiam DJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monis_26 Re: Wesele 02.01.06, 15:39 A tak się składa że my. To było w kwietniu w 2003r. Byliśmy bardzo zadowoleni! Goście nocowali w domkach i to też było duże ułatwienie. Teraz w sierpniu moja siostra też tam zamierza mieć przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
d.jablonska Re: Wesele 02.01.06, 17:12 Dzięki za odpowiedz. Jak mogę się zapytać na ile osob robiliście wesele. Bo ja mam ok 65 i nie wiem czy sie zmiesci. DJ Odpowiedz Link Zgłoś
monis_26 Re: Wesele 02.01.06, 19:13 Wstepnie na 70, ale przyjechało 60 0sób. Trochę mało było miejsca na parkiecie bo wszyscy wiekszość czasu na nim spędzali. Zmieścić na pewno się zmieszczą, co do miejsca na parkiecie to może być troszkę tłoczno. Odpowiedz Link Zgłoś
monis_26 Re: Wesele 02.01.06, 20:44 A teraz ja mam pytanie. Poszukuję dla siostry jakiegoś dj lub coś takiego. On jest obcokrajowcem i raczej orkiestra nie wchodzi w grę. Więc pomyślałam o dj, który mógłby jakoś fajnie to poprowadzić. Zresztą teraz dj-owie na weselach są popularni. Na pewno też orientowaliście się w tym temacie. Może możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
d.jablonska Re: Wesele 03.01.06, 11:17 Niestety nie mogę Ci polecić dobrego DJ ponieważ będziemy mieli orkiestrę i nawet sie tym tematem nie interesowałam. Co do Petrico to dzięki za informacje.Niestety my też planujemy na ok 65 osób więc sie obawiałam że może być ciasno więc chyba jednak się nie zdecyduję na Petrico :( szkoda że nie jest troszke większe. A Twój slub był latem bo słyszałam że tam można wyjść na zewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś
monis_26 Re: Wesele 03.01.06, 11:48 Nasz ślub był po koniec kwietnia, pogoda była nienajgorsza. Jest tam faktycznie taki jakby tarasik, ale większość siedziała w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
d.jablonska Re: Wesele 03.01.06, 13:20 Dzięki za informacje. Szkoda że nie umiałam Tobie pomóc. Pozdrawiam DJ Odpowiedz Link Zgłoś
majka733 Re: Wesele 04.01.06, 12:40 podaje tel do fajnego DJa. bedzie gral u mnie na weselu 17 czerwca.0 604 642 258. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monis_26 Re: Wesele 04.01.06, 12:59 Acha, zapomniałam sie zapytać, czy wiesz coś więcej na temat tego dj, jakie ma doświadczenie, czy byłaś gdzieś na weselu, na którym on grał lub skąd o nim się dowiedziałaś? Będę wdzięczna za kilka słów na jego temat. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś