anula993 24.02.06, 21:09 prosze Was o pomoc gdzie moge w Koszalinie usunac naczyka z twarzy? zalezy mi na kims doswiadczonym i kompetentnym, czy ktoras z Was ma jakies doswiadczenie w tej sprawie? bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13nulka Re: usuwanie naczynek 27.02.06, 20:06 Witam podobny problem miała moja siostra - chodziła po róznych lekarzach i specjalistach ale naprawdę pomogli jej w tylko jednym miejscu: Gabinet Kosmetyczny, Orlikowska, ul. Sygietyńskiego 12 tel. 0-94 345-20-96 Ale radzą że zamykać naczynka można tylko wtedy, gdy nie jest zbyt zimno ani zbyt gorąco (myślę że marzec i kwiecień może być ok). Do tego radzą na ok. 2 tyg. przed zabiegiem pić wyciąg z kasztanowca lub więcej łykać witaminy C. Zabieg nie jest miły, ale też nie zdzierają i mają mieć jakąś nową maszynę do tego celu(może już jest?) W zeszłym roku było ok 7 zł za naczynko (wpływ na to ma też wielkość i ilośc naczynek). Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: usuwanie naczynek 28.02.06, 07:35 polecam lek dermatolog-kosmetolog Kondaszewska na kubusia puchtaka.300zl wczoraj koleznka zaplacila za laserowe,nie bolesne usuniecie naczyne z calej twarzy. na kosmetyczke bym sie chyba nie zdecydowala.a to jest lekarz z doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś