fiona_fiona 23.03.06, 16:40 Bardzo bym chciała chodzić na aerobic, ale jak do tej pory nic nie znalazłam. Byłam w Arce, niestety nie ma miejsca:(, w emce również:( Chodziłoby mi o aerobik typu dance. Podajcie jakieś namiary. Please. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja.dyczkowska Re: aerobic... 24.03.06, 00:17 Dzisiaj zwolniło się miejsce na 3/4 STEP&DANCE w Arce! Zajęcia body&mind w wersji tanecznej. Dzwoń do Arki 663767969. Możesz też zarezerwować miejsce na Hi/Low-Dance np. na kwiecień. Właścicielka Odpowiedz Link Zgłoś
lena.23 Re: aerobic... 25.03.06, 11:35 odnosnie aerobic ile kosztują zajęcia i do kiedy trzeba sie zapisać na kwiecień Odpowiedz Link Zgłoś
maja.dyczkowska Re: aerobic... 01.04.06, 20:36 Przepraszam, że tak późno odpowiadam, rzadko bywam na forum. Podałam numer telefonu bezpośrednio do Arki, ale podam jeszcze do mnie (jako, że jestem właścicielką): 603173284. Zapisy są na bieżąco, tzn. jeśli ktoś zrezygnuje to można zapisać się na to miejsce. I stan grup zmienia się prawie codziennie, więc proszę o kontakt. Doszły też nowe grupy od 30 marca, więc można coś dla siebie znaleźć. Grupy się różnią pod względem zaawansowania i rodzaju zajęć (jest dziewięć odmian). W razie pytań podam jeszcze maila: maja.dyczkowska@wp.pl Na stronie klubu jest też nowy grafik! www.athletic-koszalin.prv.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maja.dyczkowska Re: aerobic... 01.04.06, 20:40 A zapomniałam o cenach: karnet miesięczny na 8 treningów - 45zł, na 12 treningów 60zł, na 16 treningów 75zł, od 1.04. jeden trening kosztuje 8zł. Zajęcia trwają 60minut. Cieszę się, że coraz więcej kobiet ćwiczy! Odpowiedz Link Zgłoś
lena.23 Re: aerobic... 04.04.06, 20:28 witam interesuje mnie miejsce w grupie 3/4step&dance o 18:15 w czwartek czy moze się coś zwolniło; proszę o odpowiedź nigdy nie codziłam na aerobic czy wymagany jest jakis strój i sprzęt typu mata tp. Odpowiedz Link Zgłoś
maja.dyczkowska Re: aerobic... 07.04.06, 13:11 Wpiszę Cie już dzisiaj na listę (Twój NIK) na 18:15 w czwartek na zajęcia 3/4 od przyszłego tygodnia! Zapraszam, więc w przyszły czwartek do Arki. Nie potrzebujesz żadnego sprzętu tylko strój sportowy - bardzo wygodny i obuwie typu "adidasy". Pozdrawionka Odpowiedz Link Zgłoś
lena.23 Re: aerobic... 08.04.06, 19:16 fajnie że znalazło się miejsce będe 12.04 w przyszły czwartek papa Odpowiedz Link Zgłoś
maja.dyczkowska Re: aerobic... 10.04.06, 12:53 Do zobaczenia! Co prawda mam wyjeżdżać na święta o 18, ale jesteś na liście, więc nawet jeżeli już wyruszę w trasę, to masz miejsce w tej grupie na stałe! Odpowiedz Link Zgłoś