Dodaj do ulubionych

aerobic...

23.03.06, 16:40
Bardzo bym chciała chodzić na aerobic, ale jak do tej pory nic nie znalazłam.
Byłam w Arce, niestety nie ma miejsca:(, w emce również:( Chodziłoby mi o
aerobik typu dance. Podajcie jakieś namiary. Please.
Obserwuj wątek
    • maja.dyczkowska Re: aerobic... 24.03.06, 00:17
      Dzisiaj zwolniło się miejsce na 3/4 STEP&DANCE w Arce! Zajęcia body&mind w
      wersji tanecznej. Dzwoń do Arki 663767969. Możesz też zarezerwować miejsce na
      Hi/Low-Dance np. na kwiecień.
      Właścicielka
      • lena.23 Re: aerobic... 25.03.06, 11:35
        odnosnie aerobic ile kosztują zajęcia i do kiedy trzeba sie zapisać na kwiecień
        • maja.dyczkowska Re: aerobic... 01.04.06, 20:36
          Przepraszam, że tak późno odpowiadam, rzadko bywam na forum. Podałam numer
          telefonu bezpośrednio do Arki, ale podam jeszcze do mnie (jako, że jestem
          właścicielką): 603173284. Zapisy są na bieżąco, tzn. jeśli ktoś zrezygnuje to
          można zapisać się na to miejsce. I stan grup zmienia się prawie codziennie, więc
          proszę o kontakt. Doszły też nowe grupy od 30 marca, więc można coś dla siebie
          znaleźć. Grupy się różnią pod względem zaawansowania i rodzaju zajęć (jest
          dziewięć odmian). W razie pytań podam jeszcze maila: maja.dyczkowska@wp.pl Na
          stronie klubu jest też nowy grafik! www.athletic-koszalin.prv.pl
          Pozdrawiam
        • maja.dyczkowska Re: aerobic... 01.04.06, 20:40
          A zapomniałam o cenach: karnet miesięczny na 8 treningów - 45zł, na 12 treningów
          60zł, na 16 treningów 75zł, od 1.04. jeden trening kosztuje 8zł. Zajęcia trwają
          60minut. Cieszę się, że coraz więcej kobiet ćwiczy!
          • lena.23 Re: aerobic... 04.04.06, 20:28
            witam interesuje mnie miejsce w grupie 3/4step&dance o 18:15 w czwartek czy
            moze się coś zwolniło; proszę o odpowiedź
            nigdy nie codziłam na aerobic czy wymagany jest jakis strój i sprzęt typu mata
            tp.
            • maja.dyczkowska Re: aerobic... 07.04.06, 13:11
              Wpiszę Cie już dzisiaj na listę (Twój NIK) na 18:15 w czwartek na zajęcia 3/4 od
              przyszłego tygodnia! Zapraszam, więc w przyszły czwartek do Arki. Nie
              potrzebujesz żadnego sprzętu tylko strój sportowy - bardzo wygodny i obuwie typu
              "adidasy". Pozdrawionka
              • lena.23 Re: aerobic... 08.04.06, 19:16
                fajnie że znalazło się miejsce będe 12.04 w przyszły czwartek papa
                • lena.23 Re: aerobic... 08.04.06, 19:17
                  sory sprostowanie czwratek to 13
                  • maja.dyczkowska Re: aerobic... 10.04.06, 12:53
                    Do zobaczenia! Co prawda mam wyjeżdżać na święta o 18, ale jesteś na liście,
                    więc nawet jeżeli już wyruszę w trasę, to masz miejsce w tej grupie na stałe!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka