d.jablonska 11.07.06, 12:52 cześć poszukuję kogoś kto robi dekoracje balonowe do sal weselnych na terenie Koszalina Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysieg Re: DEKORACJA - BALONY WESELE 13.07.06, 12:40 no to ci życzę dużo szczęścia i radości od magdy i krzyśka (twojej nauczycielki francuza) Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: DEKORACJA - BALONY WESELE 11.07.06, 17:18 Jeżeli chodzi o sklep to widziałam taki na 1-go Maja.A co do wykonawców to dostałam w Czarnym Tulipanie (jak oglądaliśmy salę)kilka nazwisk i nr tel na skserowanej kartce(dekoracje, zespoły),ale jakoś nie rzuca mi się ona w oczy.Jak byś miała czas i chęć to myślę,że powinni Tobie również skserować.Jakaś pani też dekoruje na zlecenie m.in.w hotelu Formuła.Musiałabyś się przejść, a praczej pojechać.Jak przy porządkach coś znajdę,napiszę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
omacku Re: DEKORACJA - BALONY WESELE 11.07.06, 23:54 Zajrzyj do MOK-u i zapytaj o plastyków, oni mają doświadczenie w dekoracjach, robią je nie tylko na różne imprezy typu choinki dla dzeci zimą czy Festiwal Chórów Polonijnych, ale poza etatem łapia różne fuchy typu plansze reklamowe, dekoracje itp. Fachowcy. Podobno jest też sklep z tego typu rzeczami potrzebnymi na wesela na ulicy Zielonej w Koszalinie, ale nigdy tam nie byłem, mają tam (jak mi mówiono) i balony, i jakieś bajery do weselnych wódek i bógwiecojeszcze przydatnego. Może również kontakty. Krzysieg, pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś