c_e_o 16.07.07, 00:16 Czy ktoś z was zetknął się z firmami reklamowymi z Koszalina. Szukam firmy, która jest w stanie zapewnić full service na profesjonalnym poziomie. Liczę na waszą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olakinga Re: Profesjonalna firma reklamowa 16.07.07, 10:10 Witam ze znanzych mi agencji reklamowych: CITYLIGHT ul Powstańców WLP M PROMOTIONS ul Zwyciestwa ( związkowiec) pozdrawiam olcia Odpowiedz Link Zgłoś
c_e_o Re: Profesjonalna firma reklamowa 16.07.07, 11:37 Dzieki. Też o nich słyszałem. Kupowałaś u nich jakieś usługi?. Masz jakieś zdanie na temat tych firm? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.as1 Re: Profesjonalna firma reklamowa 16.07.07, 12:52 Sporo współpracowałam z Agencją Reklamową REPRO (Koszalin, ul. Kolejowa 1), nie mogę o nich powiedzieć złego słowa. Są profesjonalni, terminowi, robią świetne projekty i widać, że znają się na tym co robią. Więcej informacji o samej firmie znajdziesz na www.repro.pl . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_przemyslaw Re: Profesjonalna firma reklamowa 27.11.07, 08:44 Jeżeli Koszalin to tylko studiovision.pl 4-go Marca 29B :) Odpowiedz Link Zgłoś
s1zofia Re: Profesjonalna firma reklamowa 13.12.07, 09:28 Kilka razy zdażyło mi się współpracować ze studiem reklamy vision. Nie wykonywałam wielu rzeczy ale wiem, że zajmują się reklamą w bardzo szerokim zakresie. Reklamy zewnętrzne, różne gadżety, nadruki na odzieży, reklama na samochodach, wyroby poligraficzne, strony www... i pewnie jeszcze kilka rzeczy o których nawet nie wiem. Najważniejsze, że dotrzymują terminów i wszystko można załatwić w miłej atmosferze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś