ania-4 07.10.08, 08:43 Witam, na moim balkonie zadomowił się biały gołąb, chciałabym go komuś oddać. Może ktoś z odwiedzających forum jest hodowcą gołębi lub zna kogoś kto byłby zainteresowany nabyciem tego ślicznego ptaszka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonalisa Re: Śliczny biały gołąb 07.10.08, 19:54 witam! znam osobę,która już uratowała jednego ptaka,jest to Pan sprzedający w sklepiku z art.budowlanymi na ul.Boya-Zleńskiego/boczna od ul.Wojska Polskiego/.Pan ten ma znajomego hodowcę-gołębiarza,który na pewno będzie wiedział co robić i pewnie chętnie przyjmie ptaka do swojego stadka. Odpowiedz Link Zgłoś
moonalisa Re: Śliczny biały gołąb 07.10.08, 19:55 oczywiście ul.Boya-Zeleńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
inona Re: Śliczny biały gołąb 09.10.08, 08:53 czy ptaszek jeszvcze aktualny jesli tak poprosze o adres zabiore go Odpowiedz Link Zgłoś
ania-4 Re: Śliczny biały gołąb 10.10.08, 09:05 inona napisała: > czy ptaszek jeszvcze aktualny jesli tak poprosze o adres zabiore go Sprawa jak najbardziej aktualna! tylko myślę, że lepiej będzie jak ja go przywiozę do Pani bo nie ma gwarancji, że jak Pani przyjedzie to akurat on będzie na balkonie i da się złapać ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
inona Re: Śliczny biały gołąb 10.10.08, 09:29 dobrze moj adres wyspianskiego 7\2a koszalin Odpowiedz Link Zgłoś
ania-4 Re: Śliczny biały gołąb 14.10.08, 19:20 Witam,czy mogę dostarczyć ptaszka jutro wieczorem tak ok. 20-stej? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
inona Re: Śliczny biały gołąb 15.10.08, 20:20 kiedy pani chce jestem zawsze w domu Odpowiedz Link Zgłoś
ania-4 Re: Śliczny biały gołąb 15.10.08, 22:01 dzisiaj gołąbek nie pojawił się na balkonie (chyba pierwszy raz odkąd u mnie mieszka)także może jutro da się namówić na przeprowadzkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
inona Re: Śliczny biały gołąb 16.10.08, 07:52 dobrze bede czekac zawsze jestem w domu Odpowiedz Link Zgłoś